Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben 16 tane fotograf sectim kafamdan.. ama benim fotografciya attigim mail onlara ulastimi ulasmadimi bilmiyorum ulasmadiysa fotografci ortalma fiyat söyledi diye düsünüyorum.. bugün acilen telefon acip ögrenmem gerek..

tabiki cok one bee
kız senın dogumgunune 1ay yokmu
kızlar 2 gündür yoktum
evimin perdelerini , mobilyalarımızı hallettikyerimseniben
gelinliğimi , gelinlik ayakkabımıda aldık hihoyyytçok şükür herşey içime sinerek oldu

bnde evlendim kızlar buğün..hem dini hem resmi...
kızlar ıkınızde hayırlı olsn
hehe hakkını yeme ama
ıns cnm
biz artık hergün beraberiz aşkımla
bi kat var aramızda :asigim:
aynı ısyeırmı ne guzel
kızlar msn son sürümü sevmeyenler 8.5 diye sürümü var oda oluyor ben onu yükledim çalışıyor
bnm kocıddende surum ıstemiş bnm sorun yok

bu aradaa pıtır zaten pialvı az yapıyom ctswesı 12 kıslık mısfırım vardı 2 su bardagı yaptım ordan artan pilav

canım biz doğa çekimi yaptık görmüşsündür düğün fotolarımı 250 tl verdik. üstelik adam kendi arabasıyla götürdü getirdi akannehir 800 de nesi yaaa

ben 16 tane fotograf sectim kafamdan.. ama benim fotografciya attigim mail onlara ulastimi ulasmadimi bilmiyorum ulasmadiysa fotografci ortalma fiyat söyledi diye düsünüyorum.. bugün acilen telefon acip ögrenmem gerek..

16 sa cnm fiyat normal gibi geldi bana arkadaşımınki o kadar değil birazda pazarlık yap az düşerler 16 poz ama 2 şer tane çıkıyor yanılmıyorsam

800 çok uçuk bir rakam canım arkadaşım aman diyim iyi araştırın

günaydın kızlarropuyorumnanaktan
sulfat canım hayırlısı olur inşallah olumlu geçer görüşmen:Saruboceq:
elisaa çok sevindim canım halletmişsin herşeyi maşallah gelinliğini benide eklersen görmek isterim canım:kedi:

yazik günah dile kolay 800 tl fotograf icin.. üstelik hic bir özelligi olmayan siradan pozlar siradan stüdyo cekmimi icin. Kazik üstüne kazik yiyoruz ödememiz gereken taksitlerde var..

yarin fotograflarin ayrintilarini yazarim artik

Ekledim cnm bnm
hepinizede ayrı ayrı çok tşk ediyorum kızlar
papi cim fiyat sormuştun sanırım sıkı bi pazarlık sonrası 700 tl ye satın aldık gelinliğimi :hooray:

arasitracak bir sey kalmadi fotograflar cekildi.. fotograflari almasak stüdyo fotograflarimiz olmicak deli olacagim ya.. ama adimiz almanci burda para sokarklarda toplaniyor.

günaydın kızlar nasılsınız?

:1hug: canım sıkkın bu günlerde biraz..içimden gelmiyo hiçbişe..
nasılsın özledim sizi...
cnm izde özledık sıkma tatlı canını sende :1hug:

arasitracak bir sey kalmadi fotograflar cekildi.. fotograflari almasak stüdyo fotograflarimiz olmicak deli olacagim ya.. ama adimiz almanci burda para sokarklarda toplaniyor.
kız böle dersen adam kazıklar sizi almıyorum de bu ne adammı kazıklıyonuz
bastan konusmadınzmı sız kız
almanyadayım dıye fıyatlrı bılmıyormuyum de ben 8 poza 150 verdim buna ya 800

kızlar günaydın ...
ellisacım güle güle giy inşallah çok güzel ve çokta yakışmış..az kaldı hazırllıklar ne durumdaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…