günaydın cnm
kaç fotoydu ki bana biraz pahalı geldi gerçi şehir farkıda oluyor tabi geçen bi arkadaş yaptırdı fotolar parayı almadan yapmıyorlar cnm onlarda haklı yaptırıp almayan çok insan var 250 300 civarıydı bi tanede büyük vardı b,ide albüm şeklinde vardı kaç pozdu hatırlamıyorum sen çokmu istedinki
tabiki cok one beegünaydin.......
Babam dün türkiyede fotografciya uramis dügün fotolarimizi almaya.. halen fotograflari yapmamislar bizden haber bekliyorlarmis halbuki ben iki üc kere mail attim.. sectigim fotograflari söylemistim. Tak etti canima bugün telefon acacagim.. alman telekomu da biraz bayram etsin...
Fotografcinin stüdyo fotograflari icin istededigi fiyat 800 tl. Bayramdan sonra 1000 tl olacakmis fiyatlar. Fiyata neler dahil detayli bilmiyorum albüm ufak fotograflar bitane büyük duvara asmak icin filan ama fiyati duyunca telefonda caktirmadim ama aglamkli oldum.. Nasil bir fiyat nasil bir ücrettir bu bu fiyat normal mi siradan stüdyo cekimi icin.. sok oldum resmen
kız senın dogumgunune 1ay yokmupıtırımm acma bızım konumuzz d.gunum cumaya gelıo dıe uzulmem zaten buruk geccek sende yoksun dedımm pazar gorusurmusuz ccartmıss ıı dedım ole olsun sacma sapan bısı yaaa
yelızcımm mutluluklarr cnmmmm
kızlar 2 gündür yoktum
evimin perdelerini , mobilyalarımızı hallettikyerimseniben
gelinliğimi , gelinlik ayakkabımıda aldık hihoyyytçok şükür herşey içime sinerek oldu
kızlar ıkınızde hayırlı olsnbnde evlendim kızlar buğün..hem dini hem resmi...
hehe hakkını yeme amaCanım benim aşkım da artan pilavı ertesi gün pek sevmiyor. Ben artık suyunu ayarlamayı öğrendim yarım bardakdan öğünlük yapıyorum...yerimseniben
Ekmekleride atmamak için illaki ya yumurtalı ekmek yapıyorum artanını ya dilimleyip üstüne kaşar dilimi koyup fırınlıyorum illaki bir şeyler yapıyorum hiç olmadı içini köfteye koyuyorum sende öyle yapabiilirsin... a.s
NOT: bu cevabı yazarken aşkım yanımdaydı hep kötü yapılandan bansediyorsun iyilerden bir şey yokk dedi..:))))
Bende düzeltiyorum... Geriye kalan her şeyii yiyorr yemeklerimi çok beğeniyorrr...:)))))))))
ıns cnm:gitme:
4bucuk senedir sürdü Nihalım basta beni bi görcektin ölcegimi sanıyordum hep ama insan alısıyor zamanla, simdi asker bekliyormus gibiyim kaydirigubbakcemile3
ama özlemek cok coook güzel bide buluscagın gün geldimi bunca hasrete inat bi sarılıyosun sevdigine o herseye deger iste :asigim:
insallah kavuscaz bizde ve bidaha hic ayrılmıcaz :Saruboceq: :Saruboceq:
aynı ısyeırmı ne guzelbiz artık hergün beraberiz aşkımla
bi kat var aramızda :asigim:
bnm kocıddende surum ıstemiş bnm sorun yokkızlar msn son sürümü sevmeyenler 8.5 diye sürümü var oda oluyor ben onu yükledim çalışıyor
günaydin.......
Babam dün türkiyede fotografciya uramis dügün fotolarimizi almaya.. halen fotograflari yapmamislar bizden haber bekliyorlarmis halbuki ben iki üc kere mail attim.. sectigim fotograflari söylemistim. Tak etti canima bugün telefon acacagim.. alman telekomu da biraz bayram etsin...
Fotografcinin stüdyo fotograflari icin istededigi fiyat 800 tl. Bayramdan sonra 1000 tl olacakmis fiyatlar. Fiyata neler dahil detayli bilmiyorum albüm ufak fotograflar bitane büyük duvara asmak icin filan ama fiyati duyunca telefonda caktirmadim ama aglamkli oldum.. Nasil bir fiyat nasil bir ücrettir bu bu fiyat normal mi siradan stüdyo cekimi icin.. sok oldum resmen
ben 16 tane fotograf sectim kafamdan.. ama benim fotografciya attigim mail onlara ulastimi ulasmadimi bilmiyorum ulasmadiysa fotografci ortalma fiyat söyledi diye düsünüyorum.. bugün acilen telefon acip ögrenmem gerek..
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın kızlarropuyorumnanaktan
sulfat canım hayırlısı olur inşallah olumlu geçer görüşmen:Saruboceq:
elisaa çok sevindim canım halletmişsin herşeyi maşallah gelinliğini benide eklersen görmek isterim canım:kedi:
800 çok uçuk bir rakam canım arkadaşım aman diyim iyi araştırın
günaydın kızlar nasılsınız?
yazik günah dile kolay 800 tl fotograf icin.. üstelik hic bir özelligi olmayan siradan pozlar siradan stüdyo cekmimi icin. Kazik üstüne kazik yiyoruz ödememiz gereken taksitlerde var..
yarin fotograflarin ayrintilarini yazarim artik
cnm izde özledık sıkma tatlı canını sende :1hug::1hug: canım sıkkın bu günlerde biraz..içimden gelmiyo hiçbişe..
nasılsın özledim sizi...
kız böle dersen adam kazıklar sizi almıyorum de bu ne adammı kazıklıyonuzarasitracak bir sey kalmadi fotograflar cekildi.. fotograflari almasak stüdyo fotograflarimiz olmicak deli olacagim ya.. ama adimiz almanci burda para sokarklarda toplaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?