Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hoşbulduk nihalcim Şeniz

Evimi malesef ekleyemiyorum kızlar, daha doğrusu hiçbir foto ekleyemiyorum. Pc deki virüs olayı malesef olmuyor foto aktarılmıyor. Servise gitcek pc. Sanırım bayram sonrasına kalır, zaten girme şansım da olmaz bugünlerde

hadi inşallah olur
eşin örtmenmi yoksam

hadi ben yatıom eyü geceler

kızlar 2 gündür yoktum
evimin perdelerini , mobilyalarımızı hallettikyerimseniben
gelinliğimi , gelinlik ayakkabımıda aldık hihoyyytçok şükür herşey içime sinerek oldu

çoookk sevindim herşeyin rast gitmesinee :) hazırmı aldın gelinliğini ? bide ayıp olmazsa kaça aldın acaba :kedi: diktirince daha pahalı oluyo diyolar hakkatten öylemi hazır alınca dahamı uygun?

pıtırrrrrrrrr nazar degdı atıstıkkk bugunn

uyyy ama olur ööle ufak tefek şeyler sıkma sen tatlı canınıı :teselli:

hadi yaa nihal
off canım yaa
napıcaz biz
bende konuşmuom konuşmucamda
bak şimdi bayramda gelir buraya
kesin işyerinede gider
kesin müşteride gelir
o da becermez bişiyi kesin arar beni
ama açmaaammm

açma açmaa kaydirigubbakcemile5

bnde evlendim kızlar buğün..hem dini hem resmi...

hayırlı olsun sanadaaa en önemli adımı attın vallahi kaydirigubbakcemile2 darısı başımızaaa

ıı geceler herkesee ıns yarın gorusuruzzz

iyi geceleeerr

günaydınnnn kızlar bugunde size fazla katılamayabilirim malum iş yoğunluğu ama gözüm sizde sabahtan başladık hadi diyelim bismillahirrahmanirrahim

günaydın güzeller
cem garipoğlunun yakalanmasına çok sevindim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

HEMSO HOSGELDINNN yaaaopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hoşbulduk hemşom

papi teşekkürler tarif için... zahmetli iş valla inşallah cesaret edip denerim

mulbery hg cnm nasılsın
nihalcim avatarını görünce eski günler geldi aklıma bizde yapmıştık vereliniortak

hoşbuldum zeyno.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

mulbery bende 4 gun ızındeydım bılseydım arasırdık
sizin ev de hala kiracı varmı:ecrin_bebek:
evet esmacım hala var kiracı.. senin durumu okudum ve çok üzüldüm.. ne yapmayı düşünüyorsun, yeni ev aramaya başladın mı

merhabalarrr

ilk staj günüm bitti eve geldim zemuszemus

nasıldı derseniz bol kokulu kafamçokkarıştı
ama bayram öncesi olduğu için sakindi bayram sonrası curcuna olacak dediklerine göre

hayırlı olsun minik. iş hayatına atıldığında senin için güzel bir referans olur inşallah

delikafaduldendelikafadulden:asigim:

aşkım gelıyoooo benı alcakk yemeğe gtcez oleyyy

:asigim: ayyy ne kaaa romantik.. :asigim:
ben de istiyorum yaaa

hayırlısı inşallah hevin.. inşallah herşey yolunda gider de beklediğinizden de önce gerçekleşir düğünün

kızlar 2 gündür yoktum
evimin perdelerini , mobilyalarımızı hallettikyerimseniben
gelinliğimi , gelinlik ayakkabımıda aldık hihoyyytçok şükür herşey içime sinerek oldu

maşallah ne güzel haberler bunlar.. Allah tamamına erdirsin

bnde evlendim kızlar buğün..hem dini hem resmi...

hayırlı olsun ycycyc

elisa arkadaşlık teklifi gönderdim.. ben de bakabilir miyim gelinliğine

günaydin.......

Babam dün türkiyede fotografciya uramis dügün fotolarimizi almaya.. halen fotograflari yapmamislar bizden haber bekliyorlarmis halbuki ben iki üc kere mail attim.. sectigim fotograflari söylemistim. Tak etti canima bugün telefon acacagim.. alman telekomu da biraz bayram etsin...
Fotografcinin stüdyo fotograflari icin istededigi fiyat 800 tl. Bayramdan sonra 1000 tl olacakmis fiyatlar. Fiyata neler dahil detayli bilmiyorum albüm ufak fotograflar bitane büyük duvara asmak icin filan ama fiyati duyunca telefonda caktirmadim ama aglamkli oldum.. Nasil bir fiyat nasil bir ücrettir bu bu fiyat normal mi siradan stüdyo cekimi icin.. sok oldum resmen

günaydın kızlar
hayırlısı olsun cnm ama referansın iyi zaten bence kesin olur yerimseniben

gunaydın kızlar
cem yaklanmış daha dogrusu teslım olmuş coksevındm

ama midem cok kötü

yok cnm uyuşturuyor ya zaten acı hissetmiyosun uyuşukluğu gittikten sonra çekilen yer doğal olarak sızlıyor ama geçiyor ben acayip kokardım dişçiden şimdi tek başıma gidiyorum korkmuyorum artık :lepi:

iki hafta önce bende 20lik dişimi çektirdim daha doğrusu ameliyatla aldırdm 4 dikişle hemde,
operasyon sırasında ağrı hissetmedim ama sonradan 10gün boyunca ağrı kesici iğneyle gezdim kulağımdan çeneme zonkladı resmen, ama benimki dışarı çıkamamıştı, çenede gömülüydü herkesin farklı olur...

mulbery hg cnm nasılsın
nihalcim avatarını görünce eski günler geldi aklıma bizde yapmıştık vereliniortak

nerden yaptığını özelden söylermisin nihal, bende yapayım?aşkımla ismimizi :kedi:

günaydın cnm
kaç fotoydu ki bana biraz pahalı geldi gerçi şehir farkıda oluyor tabi geçen bi arkadaş yaptırdı fotolar parayı almadan yapmıyorlar cnm onlarda haklı yaptırıp almayan çok insan var 250 300 civarıydı bi tanede büyük vardı b,ide albüm şeklinde vardı kaç pozdu hatırlamıyorum sen çokmu istedinki

geçmiş olsun cnm ameliyet derken ameliyathanedemi oldun
çünkü benimkinin birine dikiş atmaya çalıştı dr atamadaı dahada parçaladı öle kaldı sonra düzeldi :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…