Herkese selam opuyorumnanaktan
Annemler bugün bende yemekteydiler. Girme fırsatım olmadı hiç.
Yarın iş görüşmem var kızlar dua edin benim için. 8 ay önce kendi isteğimle bıraktığım iş yaşamım şimdi yine kendi isteğimle tekrar başlasın istiyorum. Kendi mezun olduğum alanın dışında bir iş ama daha önceki idari işlerdeki 2 yıllık tecrübem ve masterım sayesinde olma olasılığı yüksek :1rolleyes:. Özel bi hastanenin yeni bi binası daha açılıyor ve halkla ilişkiler veya idari işler için bi görüşme ayarlandı. Arada da bir profesör referans olcak. Umarım koşullar iyi olur ve başlarım. Kocişin okul başlayınca evde çok sıkılcam çünkü
kızlar 2 gündür yoktum
evimin perdelerini , mobilyalarımızı hallettikyerimseniben
gelinliğimi , gelinlik ayakkabımıda aldık hihoyyytçok şükür herşey içime sinerek oldu
pıtırrrrrrrrr nazar degdı atıstıkkk bugunn
hadi yaa nihal
off canım yaa
napıcaz biz
bende konuşmuom konuşmucamda
bak şimdi bayramda gelir buraya
kesin işyerinede gider
kesin müşteride gelir
o da becermez bişiyi kesin arar beni
ama açmaaammm
bnde evlendim kızlar buğün..hem dini hem resmi...
ıı geceler herkesee ıns yarın gorusuruzzz
günaydın herkeseee
Cen Garipoğlu yakalanmış...
günaydın herkeseee
günaydın herkeseee
Anammmmmmmmmm :1shok:
hemen haberleri okumalıyım..
sabhah sabah sende aysklı gazetemisin kızım :roflol:
günaydın bu aradaaŞeniz
hadi canımakannehir
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hoşbulduk hemşomHEMSO HOSGELDINNN yaaaopuyorumnanaktan
hoşgeldin mulberry :a.s.:
tarifi vercektim annemin defterde yazıyo ama ben kafama göre yapıyorum dedi, akşama ona anlattırır yazarım, çok zor değil gibi :)) bi pilavını pişiriyosun, bi hamur yapıyosun, sonra o hamuru açıp tereyağla sıvadığın tencerenin içine bademleri yapıştırıp hamuru koyup pilavı döküp hoopp fırına, sonra orda pişiyo kendi kendinee
mulbery hg cnm nasılsın
nihalcim avatarını görünce eski günler geldi aklıma bizde yapmıştık vereliniortak
evet esmacım hala var kiracı.. senin durumu okudum ve çok üzüldüm.. ne yapmayı düşünüyorsun, yeni ev aramaya başladın mımulbery bende 4 gun ızındeydım bılseydım arasırdık
sizin ev de hala kiracı varmı:ecrin_bebek:
merhabalarrr
ilk staj günüm bitti eve geldim zemuszemus
nasıldı derseniz bol kokulu kafamçokkarıştı
ama bayram öncesi olduğu için sakindi bayram sonrası curcuna olacak dediklerine göre
delikafaduldendelikafadulden:asigim:
aşkım gelıyoooo benı alcakk yemeğe gtcez oleyyy
O daha tam belli degil kuzum, belki daha öncede olabilir, ama önce bi dil kursuna gidicek oda 2 ay falan sürüyor onu alsın sonra tarihimizi belirlicez insallah, kursada aralık gibi gitcek insallah, gitsin ya dayanamıyoruz artık valla :roflol:
Sende üzülme canım, bi bakmıssın hic beklemedigin bi anda teklifi alcaksın ve kendini ceyiz hazırlıgı icerisinde bulcaksın insallah opuyorumnanaktan
kızlar 2 gündür yoktum
evimin perdelerini , mobilyalarımızı hallettikyerimseniben
gelinliğimi , gelinlik ayakkabımıda aldık hihoyyytçok şükür herşey içime sinerek oldu
Herkese selam opuyorumnanaktan
Annemler bugün bende yemekteydiler. Girme fırsatım olmadı hiç.
Yarın iş görüşmem var kızlar dua edin benim için. 8 ay önce kendi isteğimle bıraktığım iş yaşamım şimdi yine kendi isteğimle tekrar başlasın istiyorum. Kendi mezun olduğum alanın dışında bir iş ama daha önceki idari işlerdeki 2 yıllık tecrübem ve masterım sayesinde olma olasılığı yüksek :1rolleyes:. Özel bi hastanenin yeni bi binası daha açılıyor ve halkla ilişkiler veya idari işler için bi görüşme ayarlandı. Arada da bir profesör referans olcak. Umarım koşullar iyi olur ve başlarım. Kocişin okul başlayınca evde çok sıkılcam çünkü
sunset şekerim sositososito
yok cnm uyuşturuyor ya zaten acı hissetmiyosun uyuşukluğu gittikten sonra çekilen yer doğal olarak sızlıyor ama geçiyor ben acayip kokardım dişçiden şimdi tek başıma gidiyorum korkmuyorum artık :lepi:
esmaa çekilcek kadar olunca hemen çektirmen lazım, köksüz diş diye biliniyo zaten 20likler merak etme o yüzden, normalsen sende sorun olmaz lülülülülülü
dedim ya benim öndekiler üst üste bindirdi büyüdükçe o yüzden dikkat et baktın sıkışltırıyo hemen çektirmek zorundasın
mulbery hg cnm nasılsın
nihalcim avatarını görünce eski günler geldi aklıma bizde yapmıştık vereliniortak
günaydin.......
Babam dün türkiyede fotografciya uramis dügün fotolarimizi almaya.. halen fotograflari yapmamislar bizden haber bekliyorlarmis halbuki ben iki üc kere mail attim.. sectigim fotograflari söylemistim. Tak etti canima bugün telefon acacagim.. alman telekomu da biraz bayram etsin...
Fotografcinin stüdyo fotograflari icin istededigi fiyat 800 tl. Bayramdan sonra 1000 tl olacakmis fiyatlar. Fiyata neler dahil detayli bilmiyorum albüm ufak fotograflar bitane büyük duvara asmak icin filan ama fiyati duyunca telefonda caktirmadim ama aglamkli oldum.. Nasil bir fiyat nasil bir ücrettir bu bu fiyat normal mi siradan stüdyo cekimi icin.. sok oldum resmen
iki hafta önce bende 20lik dişimi çektirdim daha doğrusu ameliyatla aldırdm 4 dikişle hemde,
operasyon sırasında ağrı hissetmedim ama sonradan 10gün boyunca ağrı kesici iğneyle gezdim kulağımdan çeneme zonkladı resmen, ama benimki dışarı çıkamamıştı, çenede gömülüydü herkesin farklı olur...
nerden yaptığını özelden söylermisin nihal, bende yapayım?aşkımla ismimizi :kedi:
kızlar profilimdeki albüme koydum gelinliğimi bakmak isteyenler profilime gidebilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?