Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hadi yaa nihal
off canım yaa
napıcaz biz
bende konuşmuom konuşmucamda
bak şimdi bayramda gelir buraya
kesin işyerinede gider
kesin müşteride gelir
o da becermez bişiyi kesin arar beni
ama açmaaammm

pıtırımm acma bızım konumuzz d.gunum cumaya gelıo dıe uzulmem zaten buruk geccek sende yoksun dedımm pazar gorusurmusuz ccartmıss ıı dedım ole olsun sacma sapan bısı yaaa

yelızcımm mutluluklarr cnmmmm

yaa elıssa goremedımm ama ben yokkıı oylesıne albumunde goremedımm

kızlar arkadaş listemde olanlar görebildiği için görememişsinizdir..
ben arkadaşlık talebi gönderdim size

ama sen benım arkadasımdınn ozaman dıger albumu nasıl gordumm kı olabılırde nese cnm yakısmıss gelınlıkk allah tamamını erdırsın

Kıslarrrrrrrrrrrr
Ben gecelik ve pijama takımı almak istiyorum..Bir site vardı güsel cicişler alıyordunuz bana ismini msjla iletebilir misiniz?

Herkese selam opuyorumnanaktan

Annemler bugün bende yemekteydiler. Girme fırsatım olmadı hiç.

Yarın iş görüşmem var kızlar dua edin benim için. 8 ay önce kendi isteğimle bıraktığım iş yaşamım şimdi yine kendi isteğimle tekrar başlasın istiyorum. Kendi mezun olduğum alanın dışında bir iş ama daha önceki idari işlerdeki 2 yıllık tecrübem ve masterım sayesinde olma olasılığı yüksek :1rolleyes:. Özel bi hastanenin yeni bi binası daha açılıyor ve halkla ilişkiler veya idari işler için bi görüşme ayarlandı. Arada da bir profesör referans olcak. Umarım koşullar iyi olur ve başlarım. Kocişin okul başlayınca evde çok sıkılcam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…