Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaa benımde masa örtum ve pecetelık neyım yok
englısh home dan almak ıstıyom cok şıklardı gözum kaldı
ahada bı eksık daha geldı aklıma efkarlandım

kk güzellerii slmm

ay cemı ılk defa burda duydumm sonundaa yaaa

esmacım 1 ay varda cnm ben olee askım d.gunumde olamıcaz beraber dedımm o kendıı buyuttu ben bısı demedımkı onaaa

ay yemegımvar bugun ohh
DUN IFTARI DISARDA YAPınca ıftardan sonra gorumceme gıttık 1.30 geldık o saate yemek yaptımhemen sahuru yatıp yatıım eve gıdınce tek pilav corba yapcam gece tavuksote yaptım

esma ben bu stickerdan gördüm

salı günleri 4. leventte pazar kuruluyor. biliyorsundur muhakkak.. orda satılıyor

esmacım 1 ay varda cnm ben olee askım d.gunumde olamıcaz beraber dedımm o kendıı buyuttu ben bısı demedımkı onaaa

hmm okurken bu hafta sonundan ıste yakın zamandanbahsedıyon gıbı geldıde
1aya sartlar degısır belkı bulusrsunuz

hafta ıcıne gelıoo cok degısmezz bısey ama bakalımm zaten cok sorun yapcaksa hıc gelmesınn ıyıce germesın benııı hc bısı demıcemm

hafta ıcıne gelıoo cok degısmezz bısey ama bakalımm zaten cok sorun yapcaksa hıc gelmesınn ıyıce germesın benııı hc bısı demıcemm

hem kendı gelemıyor hem nıye problem cıkarıyor ?
anlamadım orasını
olmadı bıgun sonra bulusrsunuz belkı c.tesi ya

lahana hadi bir cesaret görüş canım yaa... bende senin gibiyim aynı o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama denemelisin gibi geldi bana

hiç yapabilecek potansiyeli görmüyrum kendimde....ehuehu.
hayırlısı bakalım...

ay yemegımvar bugun ohh
DUN IFTARI DISARDA YAPınca ıftardan sonra gorumceme gıttık 1.30 geldık o saate yemek yaptımhemen sahuru yatıp yatıım eve gıdınce tek pilav corba yapcam gece tavuksote yaptım

bende gelemm mi akşama size....

hem kendı gelemıyor hem nıye problem cıkarıyor ?
anlamadım orasını
olmadı bıgun sonra bulusrsunuz belkı c.tesi ya

ben buruk geccek yanımda olmanı ıstıyorumm dedımm olabılsem olurum dıcegıneee hiçi calısıomm gelemem h.sonnu buluscazz cart curt kızarak soluyooo sınır oldum

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck muck muckkkkkaydirigubbakcemile2

bebişim 8.3 mm olmuş 7.haftasındaaaaaaaaaaa

kocaman olmus, sever teyzeleri onu :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

yaa benımde masa örtum ve pecetelık neyım yok
englısh home dan almak ıstıyom cok şıklardı gözum kaldı
ahada bı eksık daha geldı aklıma efkarlandım

benim de yokk :sinifsinif: bende bakınıyorum almak için

kıslar Kendini arayan adam Halit ertuğrul okuyan varmı fiyatı 1,00düşmüş yorumlarda olumlu

alsam mı diye düşündüm uff yaa bugün alışveriş günüm heralde birkaçtane daha kitap beyendi,m evdede daha okumadığım kitaplarda var :uhm:

mandilin profiline hafta sonu baktım evin yoktu koymamışsın lmaz:

aklımda canımcım hatta daha dün eşime dedim bak hala çekemedim diye güldü bana :) çekicem sözzzzz

herkes öle diyor en azından bilirsin aklında kalmaz.
ya msnde görüşsem ayıp olur mu
?
olmaz aslında ama hiç samimi olmaz sanki sürekli msn de birileriyle tanışıyormuşun izlenimi vermez mi aman ne bilem ben olsam direkt görüşürüm canım msn de hoş gelir fos çıkar :)
en iyisi yüzyüze..
:teselli: ne desem boş
Allah yardımcın olsun

[
hehehe sen ıstanbulda olsaydın müşteri gelırdık
BEN ıSTANBULA GELıNCE BıR YERDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞMAYI PLANLIYORUM, MADDı DURUMU KÖÜ OLANLARA VEYA ÖZELLıKLE TECAVÜZE MARUZ KALMIŞ ÇOCUKLARA YÖNELıK BıR YERLER OLABıLıR...GELıNCE BAKACAĞIM ıŞTE...O ZAMAN GELıRSıNıZ:))[/QUOTE]

ben ankaradayım gelem mi :kedi: ,

ya inanamıorum yaa şimdide bişi olmamş gibi yazıo yaaa allahım sabır ver
beni nasıl kırdığının bi nebze bile farkında diil yaa

kız bence bu senin kronik ex aşkın war ya birisiyle beraber yada olmak istiyi
senide bi kenarda tutuyii ayrı bile olsanız.
artık bi koca bul pıtırım yaa çık gez dolaş flört et arkidişlerine haber yolla :):):) kafan dağılır

wuuuuuuw sinaycım çok güzelmiş bunlar kolanyalık falan çok değerli görünüyor.
halınıda ekle emii

bende bileklik aldım onu ekleyeyim bari.çok seviyorum....

güle güle tak çok güzelmiş

:gitme:
KIZLAR CTESıDEN KALAN BıR SÜRÜ PıLAVIM VAR bitemdı bugunıstısam yenırmı sizce kötü olmusmudurrr

olmuştur tabi yenmez artık o

edoşşş gitmişsin be yavruuu
hımmm yenibosnada canımm
adli tıpın karşısı kültür üniversitesinin yanında

paşi ne var orda?

biz artık hergün beraberiz aşkımla
bi kat var aramızda :asigim:
oooooh :asigim:

:roflol: sırnaşık şey

kızlar 2 gündür yoktum
evimin perdelerini , mobilyalarımızı hallettikyerimseniben
gelinliğimi , gelinlik ayakkabımıda aldık hihoyyytçok şükür herşey içime sinerek oldu

hemen gidiyorum bakmaya

bnde evlendim kızlar buğün..hem dini hem resmi...

hayırlı olsun hadi

hadi hayırlısı olsun kuşum inşallh dilediğin gibi çoooook iyi şartlarda bir iş fırsatıdır

:1shok: :1shok: bizim dış çekim + stüdyo + sınırsız foto + düğün kayıt+ slyat+ büyük albüm+ 3 tane ufak albüm falan filan 600 oldu
bu sadece stüdyo 800 olamaz olmamalı yaa

:1shok: geçmiş olsun canım

inşallh herşey gönlünce olur canım bak artık çok az kaldı sıkıntılar gelip geçiyor..
çok mutlu ol prenses Şeniz

ooh ne güzel bak misafirin eksik olmuyor kaydirigubbakcemile2

böcük direkt sayfa numarasını verseydin kıs

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck muck muckkkkkaydirigubbakcemile2

bebişim 8.3 mm olmuş 7.haftasındaaaaaaaaaaa

:teytey: ayy ayyy koccuman bi nazarlık takam. maşallh

sağol böcüğümmmmm büyüyor valla babası gibi uzun boylu olcak heralde maşallah size küsüm ben ama hiç gelmionuz beni ziyarete mayıs annelerineeeeklava:

kız bizim ne işimiz var mayıs annelerinde topiğimizin hamişi sen çeyizcilerini unutma tatlım

Son düzenleme:

sürekli okuduğun bi yazarsa oku derim bana çok ağır geldi said nursinin kitabının adı neydi ya ondan alıntılar var hep eski türkçe anlamakta güçlük çektim
bide ben roman tarzı çok sevdiğim için sürükleyici olacak

hımmm bende merake ttim yorumlarıda okuyunca da,

ama onunla birlikde birkaç kitapdaha beyendim yine aştım kotayı ...

hatta birkaç arkadaşada hediyemi alsam aynı kitap dan diye düşünüyordumki senin yorumunla rafa kaldırdım bu fikri biraz daha düşünüm bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…