- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
esma ben bu stickerdan gördüm
salı günleri 4. leventte pazar kuruluyor. biliyorsundur muhakkak.. orda satılıyor
esma ben bu stickerdan gördüm
salı günleri 4. leventte pazar kuruluyor. biliyorsundur muhakkak.. orda satılıyor
esmacım 1 ay varda cnm ben olee askım d.gunumde olamıcaz beraber dedımm o kendıı buyuttu ben bısı demedımkı onaaa
hafta ıcıne gelıoo cok degısmezz bısey ama bakalımm zaten cok sorun yapcaksa hıc gelmesınn ıyıce germesın benııı hc bısı demıcemm
lahana hadi bir cesaret görüş canım yaa... bende senin gibiyim aynı o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama denemelisin gibi geldi bana
ay yemegımvar bugun ohh
DUN IFTARI DISARDA YAPınca ıftardan sonra gorumceme gıttık 1.30 geldık o saate yemek yaptımhemen sahuru yatıp yatıım eve gıdınce tek pilav corba yapcam gece tavuksote yaptım
hem kendı gelemıyor hem nıye problem cıkarıyor ?
anlamadım orasını
olmadı bıgun sonra bulusrsunuz belkı c.tesi ya
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck muck muckkkkkaydirigubbakcemile2
bebişim 8.3 mm olmuş 7.haftasındaaaaaaaaaaa
yaa benımde masa örtum ve pecetelık neyım yok
englısh home dan almak ıstıyom cok şıklardı gözum kaldı
ahada bı eksık daha geldı aklımaefkarlandım
mandilin profiline hafta sonu baktım evin yoktu koymamışsınlmaz:
olmaz aslında ama hiç samimi olmaz sanki sürekli msn de birileriyle tanışıyormuşun izlenimi vermez mi aman ne bilem ben olsam direkt görüşürüm canım msn de hoş gelir fos çıkar :)
herkes öle diyor en azından bilirsin aklında kalmaz.
ya msnde görüşsem ayıp olur mu
?
:teselli: ne desem boşbu bayram cok buruk gecıcekkk eskısı gıbı deıl hıcbıseyyy offf babamla benım sadecee annemsız ılk bayramım karsıya kacarı 2.gun kalırım 1 gece artıkk askımıda gorurumm babannemı amcamlarıı oyalanırımm
BEN ıSTANBULA GELıNCE BıR YERDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞMAYI PLANLIYORUM, MADDı DURUMU KÖÜ OLANLARA VEYA ÖZELLıKLE TECAVÜZE MARUZ KALMIŞ ÇOCUKLARA YÖNELıK BıR YERLER OLABıLıR...GELıNCE BAKACAĞIM ıŞTE...O ZAMAN GELıRSıNıZ:))[/QUOTE][
hehehe sen ıstanbulda olsaydın müşteri gelırdık
ya inanamıorum yaa şimdide bişi olmamş gibi yazıo yaaa allahım sabır ver
beni nasıl kırdığının bi nebze bile farkında diil yaa
Slmmmmm ben geldim
bizim grup nerde buket,arsi,beta,gamze nerdesiniz kızlar Burcuummm sticker'ına baktım tatlım çoook cici olmuş:asigim:hele salondakinin rengi çok pastel ve asil durmuş ben hep siyah istiyordum benim bile fikrimi değiştirdin bu arada geçen gün girişime halı aldık yolluk çok küçük kalmıştı bugün yarın fotosunu eklerim dün kendime bayram için şekerlik aldım şu iki katlı olanlardan bide kolonyalık o da çok nostaljik bişi eskiden saraylarda gül suyu ikram edilirmiş bunlarla nette bulabildiğim fotoları bunlar kendi aldıklarımıda şekerle doldurunca fotolarım
vee uğur böcekli gırgır aldım tabi ki o da çok hoşuma gitti :asigim:
bende bileklik aldım onu ekleyeyim bari.çok seviyorum....
:gitme:
KIZLAR CTESıDEN KALAN BıR SÜRÜ PıLAVIM VAR bitemdı bugunıstısam yenırmı sizce kötü olmusmudurrr
edoşşş gitmişsin be yavruuu
hımmm yenibosnada canımm
adli tıpın karşısı kültür üniversitesinin yanında
oooooh :asigim:biz artık hergün beraberiz aşkımla
bi kat var aramızda :asigim:
Canım benim aşkım da artan pilavı ertesi gün pek sevmiyor. Ben artık suyunu ayarlamayı öğrendim yarım bardakdan öğünlük yapıyorum...yerimseniben
Ekmekleride atmamak için illaki ya yumurtalı ekmek yapıyorum artanını ya dilimleyip üstüne kaşar dilimi koyup fırınlıyorum illaki bir şeyler yapıyorum hiç olmadı içini köfteye koyuyorum sende öyle yapabiilirsin... a.s
NOT: bu cevabı yazarken aşkım yanımdaydı hep kötü yapılandan bansediyorsun iyilerden bir şey yokk dedi..:))))
Bende düzeltiyorum... Geriye kalan her şeyii yiyorr yemeklerimi çok beğeniyorrr...:)))))))))
kızlar 2 gündür yoktum
evimin perdelerini , mobilyalarımızı hallettikyerimseniben
gelinliğimi , gelinlik ayakkabımıda aldık hihoyyytçok şükür herşey içime sinerek oldu
bnde evlendim kızlar buğün..hem dini hem resmi...
Herkese selam opuyorumnanaktan
Annemler bugün bende yemekteydiler. Girme fırsatım olmadı hiç.
Yarın iş görüşmem var kızlar dua edin benim için. 8 ay önce kendi isteğimle bıraktığım iş yaşamım şimdi yine kendi isteğimle tekrar başlasın istiyorum. Kendi mezun olduğum alanın dışında bir iş ama daha önceki idari işlerdeki 2 yıllık tecrübem ve masterım sayesinde olma olasılığı yüksek :1rolleyes:. Özel bi hastanenin yeni bi binası daha açılıyor ve halkla ilişkiler veya idari işler için bi görüşme ayarlandı. Arada da bir profesör referans olcak. Umarım koşullar iyi olur ve başlarım. Kocişin okul başlayınca evde çok sıkılcam çünkü
günaydin.......
Babam dün türkiyede fotografciya uramis dügün fotolarimizi almaya.. halen fotograflari yapmamislar bizden haber bekliyorlarmis halbuki ben iki üc kere mail attim.. sectigim fotograflari söylemistim. Tak etti canima bugün telefon acacagim.. alman telekomu da biraz bayram etsin...
Fotografcinin stüdyo fotograflari icin istededigi fiyat 800 tl. Bayramdan sonra 1000 tl olacakmis fiyatlar. Fiyata neler dahil detayli bilmiyorum albüm ufak fotograflar bitane büyük duvara asmak icin filan ama fiyati duyunca telefonda caktirmadim ama aglamkli oldum.. Nasil bir fiyat nasil bir ücrettir bu bu fiyat normal mi siradan stüdyo cekimi icin.. sok oldum resmen
iki hafta önce bende 20lik dişimi çektirdim daha doğrusu ameliyatla aldırdm 4 dikişle hemde,
operasyon sırasında ağrı hissetmedim ama sonradan 10gün boyunca ağrı kesici iğneyle gezdim kulağımdan çeneme zonkladı resmen, ama benimki dışarı çıkamamıştı, çenede gömülüydü herkesin farklı olur...
Arkadaşlar günaydına.s.
Kaç gündür yoktum, ev işleriyle uğraştım, temizlik, eşyalar felan, neyseki ev safhası dün itibariyle bitti. delikafadulden
Canımcımlarım, benim için dua etmeyi unutmayın. Bugün itibariyle izne ayrıldım,düğüne kadar fırsat buldukça gelmeye çalışırım çok sık olmasada ama düğünden sonra 15 gün olmuycam. ınşallah umut ediyorum herşey çok daha güzel olacak,SıZı SEVıYORUMopuyorumnanaktan
bende valiz hazırlıyorum kızlar....
dün silip süpürmüştüm ama akşam misafir gelince yerleri kuru yemiş dökmüşler içime sinmedi bu gün gene yaptım.
artık size baba evinden yazarım...
geldiğim yere ilk defa geri dönüyorum bakalım neler hissedicem
:lepi:
densemm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck muck muckkkkkaydirigubbakcemile2
bebişim 8.3 mm olmuş 7.haftasındaaaaaaaaaaa
sağol böcüğümmmmm büyüyor valla babası gibi uzun boylu olcak heralde maşallahsize küsüm ben ama hiç gelmionuz beni ziyarete mayıs annelerineeee klava:
benim de yokk :sinifsinif: bende bakınıyorum almak için
kıslar Kendini arayan adam Halit ertuğrul okuyan varmı fiyatı 1,00düşmüş yorumlarda olumlu
alsam mı diye düşündüm uff yaa bugün alışveriş günüm heralde birkaçtane daha kitap beyendi,m evdede daha okumadığım kitaplarda var :uhm:
sürekli okuduğun bi yazarsa oku derim bana çok ağır geldi said nursinin kitabının adı neydi ya ondan alıntılar var hep eski türkçe anlamakta güçlük çektim
bide ben roman tarzı çok sevdiğim için sürükleyici olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?