al ben okdum
hımmm bende merake ttim yorumlarıda okuyunca da,
ama onunla birlikde birkaç kitapdaha beyendim yine aştım kotayı ...
hatta birkaç arkadaşada hediyemi alsam aynı kitap dan diye düşünüyordumki senin yorumunla rafa kaldırdım bu fikri biraz daha düşünüm bakım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck muck muckkkkkaydirigubbakcemile2
bebişim 8.3 mm olmuş 7.haftasındaaaaaaaaaaa
ay yemegımvar bugun ohh
DUN IFTARI DISARDA YAPınca ıftardan sonra gorumceme gıttık 1.30 geldık o saate yemek yaptımhemen sahuru yatıp yatıım eve gıdınce tek pilav corba yapcam gece tavuksote yaptım
kıslar fotolar çaytabağına ekliyorum şimdi
adı ne hakkaten
kızlar gordunuzmu bunu
cok guzel bence
benim bugun evde yemeğim yok dışarda yer ayırttım hiç yemek yapasımda yok çünküüü:lepi:
nedense ramazanın son günleri kimsenin yemek yapası gelmiyor ilk günlerin heyecanı gitti :hulya:
hangi yazarların kitabını okuyosun
iyi günlerde kullan
benim kupalarım daha güzel
artık kalmadı ondan :)
kediliye bittim
hmm anldm gelır ınsben buruk geccek yanımda olmanı ıstıyorumm dedımm olabılsem olurum dıcegıneee hiçi calısıomm gelemem h.sonnu buluscazz cart curt kızarak soluyooo sınır oldum
benim bugun evde yemeğim yok dışarda yer ayırttım hiç yemek yapasımda yok çünküüü:lepi:
buket bız dun dısarda yedık hıc tavsıye etmem ramzanda dısarda yemıycenopuyorumnanaktan
ii yapmışsın cnmbiz ona heyecan demiyelimde sabır diyelim
1ay oldu hiç dışarıda yemedik yani davet edenlere gittikte böyle ikimiz başbaşa
baktım bundanda ses seda çıkmıo hep dışarda yiyelim dio ama bişey ayarladıı yok bende bugun ywr ayırttım :teytey:
Ayşe Kulin okudum yeni umut ve vedayı, Erdal Sarızeybek,Meave bincy,Oğus saygın-kişisel gelişim son dönelerde bunları okudum ama yanısıra (kitapyurdu)ndan ilgimi çeken kitapları yapılan yorumlara bakarakdan alıyorum,
Halit Ertuğrulun evlilik adlı bir kitabı var onuda merak ettim ekledim sepete de sırnaşık şey
valla artık annem eve almayacak beni yine mi kitap diye[/QUO
evlilik kitabını ya aldım yada dikkatimi çekmişti yaklaşık 1,5 sene olacak kitap okumadım okunmmaış kitabımda var aslında ayşe kulin bende okudum gece sesleryidi sanırım ahmet günbay yıldızın kitaplarınada bak cnm bide canan tan piraye yerimseniben
walla en güzeli ooh hergün dışarda yesek keşke yemek derdi olmasa
kolondaki kelebekler harikkaaaa
yatak başıda öyle kelebek hastasıyım zaten ben ve aşık oldum bunlara yatak başı pozitif enerji veriyor vallahi
yatağın üzerinde ki araba süsleride ilgimi çekti harika yaaa
bende çok istiyorum ama kapının ordakiler düşünce vazgeçtim daha almaktan
benim duvarım dümdüz değil tırtıklar var onun için kalkıyorlar kanımca
yada aldığım yerdekiler kaliteli değil ondanmı acep
alsam nası tutturcam onları((((
walla en güzeli ooh hergün dışarda yesek keşke yemek derdi olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?