Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hangi yazarların kitabını okuyosun

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck muck muckkkkkaydirigubbakcemile2

bebişim 8.3 mm olmuş 7.haftasındaaaaaaaaaaa

ay yemegımvar bugun ohh
DUN IFTARI DISARDA YAPınca ıftardan sonra gorumceme gıttık 1.30 geldık o saate yemek yaptımhemen sahuru yatıp yatıım eve gıdınce tek pilav corba yapcam gece tavuksote yaptım

benim bugun evde yemeğim yok dışarda yer ayırttım hiç yemek yapasımda yok çünküüü:lepi:

nedense ramazanın son günleri kimsenin yemek yapası gelmiyor ilk günlerin heyecanı gitti :hulya:

biz ona heyecan demiyelimde sabır diyelim
1ay oldu hiç dışarıda yemedik yani davet edenlere gittikte böyle ikimiz başbaşa
baktım bundanda ses seda çıkmıo hep dışarda yiyelim dio ama bişey ayarladıı yok bende bugun ywr ayırttım :teytey:

hangi yazarların kitabını okuyosun

Ayşe Kulin okudum yeni umut ve vedayı, Erdal Sarızeybek,Meave bincy,Oğus saygın-kişisel gelişim son dönelerde bunları okudum ama yanısıra (kitapyurdu)ndan ilgimi çeken kitapları yapılan yorumlara bakarakdan alıyorum,

Halit Ertuğrulun evlilik adlı bir kitabı var onuda merak ettim ekledim sepete de sırnaşık şey

valla artık annem eve almayacak beni yine mi kitap diye

ben buruk geccek yanımda olmanı ıstıyorumm dedımm olabılsem olurum dıcegıneee hiçi calısıomm gelemem h.sonnu buluscazz cart curt kızarak soluyooo sınır oldum
hmm anldm gelır ıns

benim bugun evde yemeğim yok dışarda yer ayırttım hiç yemek yapasımda yok çünküüü:lepi:

opuyorumnanaktan
buket bız dun dısarda yedık hıc tavsıye etmem ramzanda dısarda yemıycen

ii yapmışsın cnm

canım benim duvarlarımda tırtıklı koridora yapmıştım rüzgar yedikçe hep kalktı bazı yerler bence japon yapıştırıcıyla sabitledim kaydirigubbakcemile3
şimdi biyerciğe oynaşamıyorlar kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

walla en güzeli ooh hergün dışarda yesek keşke yemek derdi olmasa

yok kız dun gıtıtk kalabk ıftar vaktı aynı anda herzsıpariş verıyor yetişmıyor corba ıcın beke bekle suatınkı geldı bıttı ben baska bişey söledımbenmkı geldi yani dedık keske evımızde yeseydık he ramazan dısında bende bayılırımcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…