Ekledim cnm bnm
hepinizede ayrı ayrı çok tşk ediyorum kızlar
papi cim fiyat sormuştun sanırım sıkı bi pazarlık sonrası 700 tl ye satın aldık gelinliğimi :hooray:
ayy yok yaa hergün hergün evde yenmediği gibi dışarsıda çekilmioo
yurtta kaldığım zamanlardan biliorumm bennn
ii yapmışsın cnm
Ayşe Kulin okudum yeni umut ve vedayı, Erdal Sarızeybek,Meave bincy,Oğus saygın-kişisel gelişim son dönelerde bunları okudum ama yanısıra (kitapyurdu)ndan ilgimi çeken kitapları yapılan yorumlara bakarakdan alıyorum,
Halit Ertuğrulun evlilik adlı bir kitabı var onuda merak ettim ekledim sepete de sırnaşık şey
valla artık annem eve almayacak beni yine mi kitap diye[/QUO
evlilik kitabını ya aldım yada dikkatimi çekmişti yaklaşık 1,5 sene olacak kitap okumadım okunmmaış kitabımda var aslında ayşe kulin bende okudum gece sesleryidi sanırım ahmet günbay yıldızın kitaplarınada bak cnm bide canan tan piraye yerimseniben
hımm demek sende aldın evlilik kitabında beninde 5-6 tane okunmamış kitabın var şimdi de 4 tane daha kitap seçtim uuuff , söylediğin kitaplara bakıcam canım saol,
burda bulabilirsen Kendini arayan adamı diğer seçtiğim kitapları almayı biraz ertilicem kredi kartım eksteresi gelince tutuşuyorum sonra :sinifsinif:
dün eve gider gitmez buzluktan kıymayı çıkarttım attım m.dalgaya makarna suyunu koydum soganları doğradım attım tencereye patlıcanları soydum dogradım tuzladım patates soydum kıymayı kavurdum patlıcanları kızarttım patatesleride :) domatesli kıymayıda döktüm üzerine attım fırına bide yeşillik salata yanına tarhana corbamızda vardı iftara çok kısa sürede evde olunca kendimi ahtapot gibi hissediyorum :bbo:
Nihal dün anneciğinin mezarından geçtik .akşam pendiğe inicektik minibüse yürürken anneciğine okudum Allah kabul etsin :çok üzgünüm:
mulberry hemso sana dıomm
nihalcim A101 market dün akşam misafirlerim konuşurken kulak misafiri olduğum kadarıyla kaynarcada var dediler.
şimdi ben bakıyorum netten pendikte 10 şube yazıyor .
sen biliyor musn bizim buralarda var mı canım?
bu bayram cok buruk gecıcekkk eskısı gıbı deıl hıcbıseyyy offf babamla benım sadecee annemsız ılk bayramım karsıya kacarı 2.gun kalırım 1 gece artıkk askımıda gorurumm babannemı amcamlarıı oyalanırımm
Rabbim sabrını vericek canım inşAllah..:sinifsinif:
karşıya derken esmalara mı gideceksin canım..
Rabbim sabrını vericek canım inşAllah..:sinifsinif:
karşıya derken esmalara mı gideceksin canım..
BABANNEM BİZDE nihal yanı annemlerde
bizede bekelrım
benmkıde dıyor ctesıden kacalm bende dedım hem para yok ne kacması
hemde evlı ılk bayramım nereye kacıyoz kalalım:icecream:
esma daha önceden haberim olsaydı ben sana alırdım inan.. geçtiğimiz salı ben pazardaydım çünkü.. hem de 4 liraya mı ne satıyorlarmış o stickerları..pazarı bılıyom yesde salı gunleı apzara gıtme sansm yok aöa ogrndıımıyı oldu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck muck muckkkkkaydirigubbakcemile2
bebişim 8.3 mm olmuş 7.haftasındaaaaaaaaaaa
kk güzellerii slmm
ay cemı ılk defa burda duydumm sonundaa yaaa
ben buruk geccek yanımda olmanı ıstıyorumm dedımm olabılsem olurum dıcegıneee hiçi calısıomm gelemem h.sonnu buluscazz cart curt kızarak soluyooo sınır oldum
cnm yanlıs hatırlmıyosammm sahılde olması lazım bıtaneee ama tam bılmıyorummm
babannem karsıda cnmm onun yanına belkı farukla annesıne gıderızz bılmıomm kalırsamda halamlarda kalıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?