mandişş
orda airport die bir alışveriş merkezi var canım
edoş yerini sormuştuuu
ayy yok yaa hergün hergün evde yenmediği gibi dışarsıda çekilmioo
yurtta kaldığım zamanlardan biliorumm bennn
yok kız dun gıtıtk kalabk ıftar vaktı aynı anda herzsıpariş verıyor yetişmıyor corba ıcın beke bekle suatınkı geldı bıttı ben baska bişey söledımbenmkı geldi yani dedık keske evımızde yeseydık he ramazan dısında bende bayılırımcokacimcoook
bende sticker istiom yaa
ah şu kiracılıın gözü kör oolsunnnn
dün eve gider gitmez buzluktan kıymayı çıkarttım attım m.dalgaya makarna suyunu koydum soganları doğradım attım tencereye patlıcanları soydum dogradım tuzladım patates soydum kıymayı kavurdum patlıcanları kızarttım patatesleride :) domatesli kıymayıda döktüm üzerine attım fırına bide yeşillik salata yanına tarhana corbamızda vardı iftara çok kısa sürede evde olunca kendimi ahtapot gibi hissediyorum :bbo:
Nihal dün anneciğinin mezarından geçtik .akşam pendiğe inicektik minibüse yürürken anneciğine okudum Allah kabul etsin :çok üzgünüm:
eccu amin
ya ben su kırmzıı bıberlerden aldım pazar gunu sinaymı yapyıordu tarfi versenize ya
esma daha önceden haberim olsaydı ben sana alırdım inan.. geçtiğimiz salı ben pazardaydım çünkü.. hem de 4 liraya mı ne satıyorlarmış o stickerları..
oyyyy maşallah kuzucuğa... Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin gamze..
cem kim yaaa
:
nihal bence sana sürpriz yapacak ve seni yalnız bırakmayacaktır o gece. bulmuş senin gibi tatlı dilli, güzeller güzeli kızı değerini bilsin valla yoksa :mymeka:
kızlar size 2 şey sorcam
1- benim 20-30 tane falan değişik ortamlarda çekilmiş fotoğrafım var. bunların arka planlarının düz renk olmasını istiyorum.. acaba bu fotoları bir cdye alıp fotoğrafçıya götürsem photoshopta arka planlarını düz renk yaparlar mı
2- arkadaşım kızı için kuranda geçen isim arıyormuş benden yardım istedi. var mı bildiğiniz isimler
bennmde adım KURAN da gecmıyo
LİVA ısmını cok beğenıyorum hatta annem bazen bana öle dıyo ama ben alısamadım bu yaştan sonra olmaz zatı
esma daha önceden haberim olsaydı ben sana alırdım inan.. geçtiğimiz salı ben pazardaydım çünkü.. hem de 4 liraya mı ne satıyorlarmış o stickerları..
oyyyy maşallah kuzucuğa... Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin gamze..
cem kim yaaa
nihal bence sana sürpriz yapacak ve seni yalnız bırakmayacaktır o gece. bulmuş senin gibi tatlı dilli, güzeller güzeli kızı değerini bilsin valla yoksa :mymeka:
hayırlı olsun cnm mutluluklar şeniz
pıtırımm acma bızım konumuzz d.gunum cumaya gelıo dıe uzulmem zaten buruk geccek sende yoksun dedımm pazar gorusurmusuz ccartmıss ıı dedım ole olsun sacma sapan bısı yaaa
yelızcımm mutluluklarr cnmmmm
hayırlı olsun canım
elissa canımcım hayırlı olsunn
gidip bakıorum hemennnn
ycyc sanada hayırlı olsun kuşum
çoookk sevindim herşeyin rast gitmesinee :) hazırmı aldın gelinliğini ? Bide ayıp olmazsa kaça aldın acaba :kedi: Diktirince daha pahalı oluyo diyolar hakkatten öylemi hazır alınca dahamı uygun?
UyyyAma olur ööle ufak tefek şeyler sıkma sen tatlı canınıı :teselli:
Açma açmaa kaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun sanadaaa en önemli adımı attın vallahi kaydirigubbakcemile2 darısı başımızaaa
iyi geceleeerr
[sıze="2"]günaydın güzeller
cem garipoğlunun yakalanmasına çok sevindim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt[/sıze]
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan [sıze="2"]hoşbulduk hemşom[/sıze]
[sıze="2"]papi teşekkürler tarif için... Zahmetli iş valla inşallah cesaret edip denerim[/sıze]
[sıze="2"]hoşbuldum zeyno.. Opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan[/sıze]
[sıze="2"]evet esmacım hala var kiracı.. Senin durumu okudum ve çok üzüldüm.. Ne yapmayı düşünüyorsun, yeni ev aramaya başladın mı[/sıze]
[sıze="2"]hayırlı olsun minik. Iş hayatına atıldığında senin için güzel bir referans olur inşallah[/sıze]
[sıze="2"]:asigim: Ayyy ne kaaa romantik.. :asigim:
Ben de istiyorum yaaa[/sıze]
[sıze="2"]hayırlısı inşallah hevin.. Inşallah herşey yolunda gider de beklediğinizden de önce gerçekleşir düğünün[/sıze]
[sıze="2"]maşallah ne güzel haberler bunlar.. Allah tamamına erdirsin[/sıze]
[sıze="2"]hayırlı olsun ycycyc[/sıze]
elisa arkadaşlık teklifi gönderdim.. Ben de bakabilir miyim gelinliğine
hayırlı olsun , mutluluklar
canım gelinliği cok yakışmış pufidik pufidik maşallah
günaydınlarrrrrr a.s.
gunaydın kızlar
aklımda kalanları yazayım;
sulfat canım insallah olur işin canım insallah
elisa gelinligini goremedim ama eminim cok yakısmıstır hayırlı olsun canım
ycyc hayırlı olsun canım, hayatınız boyunca mutlu olun, allah agız tadınızı bozmasın
kundera kuzum bugunlerin keyfini cıkar, soylenen hıc biseyi duyma yapılanları gorme. Canım benden sana tavsiye, su 8gun herseye gozunu kulagını kapat; bunu karsındakiler için degil senin için soyluyorum uzulen sinirleri bozulan sen olma; hele dugun gunu herseyi sil kafandan canım, sadece ogunu dusun baska hicbiseyi hic kimseyi degil; yolun acık olsun canım. Baska unuttugum varmıydı hatırlamaıyorum
hayırlı olsun, allah bir yastıkta kocatsın hem de mutlu şekilde:))
yelızcım hayrlı olsun wınebır ın alıntısından gordumm mutluluklar cnm
ya kızlar 10 15 gun evde yalnızm gelınde bızde kalaım yaa canım sıkılır benım
günaydın kızlarr.
Elisaam mobilyalarınızı flnda halletmişsiniz cnm çok sevindim.
Bak hemen hallettiniz.
En mantıklısı ztn önceden almak gerekmiyor son 1 ay kala alınsada olur.eve göre ayarlanır hem.
Yeliz cnm nikahın kıyılmış hayırlı olsun mutluluklar diliyrm bir ömür boyu.
aa ben gecer sanıyordumbennmde adım KURAN da gecmıyo
LİVA ısmını cok beğenıyorum hatta annem bazen bana öle dıyo ama ben alısamadım bu yaştan sonra olmaz zatı
esma hazır geçen yıl gelen tebrikler yok mu hani fotolu bişiler bakim bende varsa eklim buraya
esma guzel bı resım bulup camı gıbı uzerıne yazabılırız aslında ben sana yaptımya resmın yanına yazdımm ınternettenmı yollucaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?