cnm hastaneye yatacak ne oldugu bulunamadıesma, bayramlıklarını gördüm çok hoş petrol mavisi pek güzel .
Bide bişi sorcam sna hani bahsetmiştin ye iş arkadaşına noldu senin kötü bi hastalık mı çıktı allah korusun? Ben kaçırdım ..
günaydın kızlar.
Hepinize çok teşk. Ederim.
Esma canım bayramlığın çok hoş güle güle giy.
Elisaa canım iki türlüde yazılır sn. Yaz senin için kısa olur.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:Rabbım herseyın hayrlısını versın
göz açıp kapana kadr nefsımızın elıne düşürmesın bızı
askerlerımızı polıslerımızı korusun
evlerden huzur ve bereket eksık olmasın
aşk daıma bızımle olsun
hayırlı sağlıklı bebekler nasıp etsın
hayırlı kısmetler nasıp etsın
doğal felaketlerden bızlerı korusun
ve tuttuğumuz orucları kıldığımız namazlarımızı kabul etsın
eksıklerımızı tamamlayıcı melekler tarafından tamamlasın:Saruboceq:
canım çok sağol ama küçük geleceğini sanmıyorum ancak büyük gelir.:)
ayaklarım 34.5 ayakkabıların hepsi büyük olur bana
içine taban koydular
ben benim ayağıma küçük derdim ama benimki belli olmuyo 35 36 37 e kadar oluyor 37 çok ender tabi çok dar kalıpsa kaydirigubbakcemile3
Günaydınnnnnnnnnnnn KK nın en gözellll hatunlarıııııı zemuszemus
Herkese hayırlı cumalarr...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
34.5 mu :bbo: Parmaklarım anca girer heralde ben 38 giyiyorum ayaklarım büyük mü ne :sinifsinif:
Mandilin walla daldım son hafta misafirleree ne güzel evimi temizlemiştim şimdi yine temizlicemm :sinifsinif: Çocuklar saolsun mafettilerrlmaz:
Ama daha kendi evime sıra gelmedi bugün anneme gidicem temizliğee:umursamaz:
Bide bayram için çanta almak istiyorum ama çok açıldım paracım kalmadı kocacığımada söyleyemiyorumm öfff bi yerdenn paraa gelsee banaa mafoldumben
Ohh ne güzell banada temizliğe yardıma gelseler keşkee :umursamaz:betacım evde durmayacaksanız uğraşma temizlikle ertele :)
bende temizlik için annemi bekledim :kedi: yetiştiremedim zaten comartesi gelselerdi yapardım ama neyse işte . Hem annem benim yaptıklarımı iki dakikada bitirir birlikte yapıcaz inşallh evi poh götiriyi iyice.
bende minyon tipliyim ama ayaklarım büyükk koca ayaklıyımm kaydirigubbakcemile3cnm kışın çizme alırken 36 alıyrm o çok rahat oluyor.
ben normalde de ufak tefek bişeyim.
gerçi boyum uzun ama zayıfım ve hatlarım küçük ellerimde normale göre çok küçük normalde bir kişinin eli benim 2 elim.
ayaklarımında küçük olması normal o yüzden.
Kızz benim hacı dedem anneme vermiş yine her bayram olduğu gibi ama artık evlendim yaa kimsee bişee vermedii banaa mafoldumbenbeta babacığından anneciğinden yüzsüzlük edip bayram harçlığı iste :):):)
cnm kışın çizme alırken 36 alıyrm o çok rahat oluyor.
ben normalde de ufak tefek bişeyim.
gerçi boyum uzun ama zayıfım ve hatlarım küçük ellerimde normale göre çok küçük normalde bir kişinin eli benim 2 elim.
ayaklarımında küçük olması normal o yüzden.
nerde nerde ucuzmuEsmoşş bayramlıklarını bende gördümm çok güzel eteğinde gömleğindee opuyorumnanaktan
Mutlu mutluu giyy zemuszemus
Bu bayramlığa uygun ayakkabı gördüm ben bende bu renge yakın giyicemm :lepi:
Ama ayakkabı alamıyorum bendee :sinifsinif:
ben ufacıkım zaten boyumda kısacık :roflol:
Neredee açılıyomuşş bu hastanee bende başvurimm kaydirigubbakcemile3Geldim mandalinam ve hemen gidiyorum
Öncelikle dün hastaneye görüşmeye gittim ancak profesör acil bi ameliyata girmişti. Sorumlu hekim cv mi üst kata bırakmamı söyledi. Zaten orda çalışan hemşire bi tanıdık var ilgilendi. Yukarı çıktık, kadına cv yi o sorumlu hekimin gönderdiğini söyledi. Bıraktık, çıktık.
1. Hastane 1 Ocak 2009 da açılıyor. Avrupa standartlarında 5 yıldızlı bi yermiş
2. Toplam 60 doktor, 150 hemşire ve 150 de güvenlik, teknik ve idari personel alınıyormuş
3. Bir oda dolusu başvuru varmış :bbo:
4. Herhalde gelecek ay sonu ön görüşmeler başlayacakmış
5. Hemşire tanıdığın dediğine göre hastanenin işleyişi 10 numaraymış. Personel hakları ve maaş konusunda çok titizlermiş
Böyle işte kızlar, uzun bi süreç yani...
Hemşom bayramlıklarını eklemiyomusun :mymeka:
Ben de bugün kendime bişeyler bakıcam
Şimdi hemen kaçıyorum nihayet saçımı boyatmaya gidiyorum. Hem kestiricem çok kısa olmamak kaydıyla hem boyatıcam. Kardeşim beni bekler geç kaldım. Byeeee
Deichmann de esmaa hemide 39,90 TL fiyatıı yerimsenibennerde nerde ucuzmu
neredee açılıyomuşş bu hastanee bende başvurimm kaydirigubbakcemile3
belkimm benide alırlarr :umursamaz:
Deichmann de esmaa hemide 39,90 tl fiyatıı yerimseniben
başını sonunu süsle bak orda broşürlerde var..
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/288152-leyla-n305n-d252287252n25212-haziran2009.html
kız çok güzel olmuş bakın bi arabasıda güzel kaydirigubbakcemile
günaydın kızlar..
morlu olanı almış annem bana
nasıl sizce?
diğeri çok solukmuş
gören warmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?