Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gamzeeee
ne zaman foto ekliceksin.. seni hamile halinle görsek ne güzel olurdu... eminim çok yakışmıştır hamilelik

kızlar hani su yolu gerdanlıklar var ya, gelinliklerle takılanlar. onlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? hangi modeller hoşunuza gidiyor

tatlımmm göbeğim belli olsun koyacağım tabiki:) biraz daha sabır şöyle ekimin sonu gibi eklerim he cinsiyet de belli olur

inşallah gamze :CüvCüv::CüvCüv:
ikinizin de sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil
görürüz fotolarınızı da ilerde

gamzecim fincanların çok güzel de sanki gözüme büyük göründü ya. belkide resimde büyük çıkmıştır

esma etegının rengı cokk guzelmıssss ben alamadım bısı yaa bayramdan sona esofman alıcamm hakkımı ole kullanmak ıstedımm bayramada takılcam bısı

esmoşşşş etekine bayıldım..
bende bu bayram balon etek alıcaktım bulamadım hiç..
bugün maltepeye gidicem armineye bakayım ama kesin aşar beni oranın fiyatları..:gitme:
çok şık olmuş bayramlıkın huzurla hayırla giy inşAllah..

esma etegının rengı cokk guzelmıssss ben alamadım bısı yaa bayramdan sona esofman alıcamm hakkımı ole kullanmak ıstedımm bayramada takılcam bısı

sagoln kızlar
yazmalım armindede vardır bu etekten 90 tl malsef

aslında etegın moru vardı onu alcaktım onun yandakı kurdelsı sıyah ozaman sıyah la gıyınce morla sıyah cok koyu oldu

tek taş olarak da bu yüzük çok hoşuma gitti
günaydınlar

tektaş gerçekden cok güzelmiş

evet cnm çok zorluk çekiyrm.
35 alıyorum içine kalıp koyuyorlar.
bazen bulamıyrm 36 almak zorunda kalıyrm o daha da beter

aynı dert bende var 35-36 gidiyorum bazen bunlar bile büyük geliyor hemen hemen her ayakkabımın altında kalıp var bıktım artık :1ninca:

dün akşam aşkı memnuna nihalin göz makyajı ne güzeldi yaaa !!!
dikkatinizi çektimi , acaba kuaföre nasıl anlatılır CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…