Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oşgeldin cüle cüle Şeniz
canım anlattığına göre gayet iyi şartlarda bi iş imkanı. İnşallh olur :Saruboceq:

amiiiiiiin kuşum akşamı sabırsızlıkla beklirim.
keyınvalidehanım geleceği gün nası stres yapmıştım şimdi yemeğim yok akşama ama umrumda değil :sm_cool:
kızlar ne olmuş bu topiğe böle sessiz sakin :sinifsinif:

:sinifsinif: evit..
arsi yok eccu yok burcu anneciğinin yanında buket yoh
yoklar çoooook

mesela şu benim hoşuma gitti.

veri guud :lepi:

kızlar halam ev hediyesi olarak almış nasıl sizce ?

çok gösterişli güle güle kullan canım ama kulpları kullanışlı olmaz dimi laelaelaelaelae

ESMA cım senin takvimi yaparken ben saati geçe seçmişim.sonradan fark ettim.o yüzden gün içinde geç değişiyor.erken seçmeliymişiz...

Can Dündar da aldatırsa...

Eşine olan sadakatini ve aşkını her fırsatta dile getiren, ilişkilerinin güven ve aşk üzerine kurulu olduğunu söyleyen Can Dündar, geçen akşam Boğaz'da bir esmerle öpüşürken yakalandı. Peki Can Dündar bile eşini aldatıyorsa, bütün erkekler aldatır mı?

Dilini yuyttu garular
lahana dun eve gıtıtm ıste bıgece onceden tavk sote yapmsıtım pilav yaptm tam corba yapcam mercımek bıtmiş unutmusum dayanırmı hergun mercımek bnmkı ne dedm hazır corba al ama o 5 dakka kala geldı iftara bende senın verıdgın taktıgı uyguladım cok sagolasın

neymiş ki o taktik.
dun ben eve giderken tavuk şinitzel aldım hazırlardan, ben onu pişirdim (ısıttım daha dogrusu) eşimde yanına bolca salata yaptı, birde tatlı almıştık eve giderken; bütün menümüz buydu. buna ragmen iftarı 20 25 dakika gec yapıyoruz

ya hanı hazır corbayı suyakoyup beklyıoz ya altını katıstır karıstır dakıkıalrca
oda dedıkı 4 bardak suuy tencerede kaynat basında beklemene gerk yok 1 bardagıda corbayla ez kaynyıca dıger su karıstır bende benmkı corbayı getırmeden 4 bardaksuyu kaynettımm
bende gec yaptım dun one geldı ya neyse bşey kalmadı

ok canımcım...
hazırlıklar ii gidiyo cnm.ıvır zıvrlar kaldı işte...
kına gecesi düğün var önümüzde bakalım...evliyim ama kocam yanımda değil:))

herkese selam,
ancak yazabildim...valla ben de senin gibi olacağım, evli ama kocası yanında olamayan:sinifsinif:
hatta bana şimdi bilr zor geliyor uzakta olmak...
şimdiden hepinize iyi bayramlar
ben de bu akşam ailemin yanına gidiyorum:))hihoyyyt

[

gerçekden doğrumu aldattımı yoksa altında başka bişiy mi var ?

cok şaşırdım :bbo:

[

gerçekden doğrumu aldattımı yoksa altında başka bişiy mi var ?

cok şaşırdım :bbo:

resım vardı ama

aa sendemı aılesı uzakta olanlardansın ne guzel bugun hadret bıtıyor hee

anladım canım, iyi fikirmiş ama eşim hazır corba içmiyor, şimdiye kadar bir kez oda mecburiyetten yaptık. ama yinede aklımda bulunsun; tarhanada da uygulayabiliriz bence aynı taktiği.
evet canım az kaldı artık, son 2 iftar bugun annemlerle yapıcam zaten, yarında kısmetse kayınvalidemlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…