- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Geldim mandalinam ve hemen gidiyorum
Öncelikle dün hastaneye görüşmeye gittim ancak profesör acil bi ameliyata girmişti. Sorumlu hekim cv mi üst kata bırakmamı söyledi. Zaten orda çalışan hemşire bi tanıdık var ilgilendi. Yukarı çıktık, kadına cv yi o sorumlu hekimin gönderdiğini söyledi. Bıraktık, çıktık.
mrb güzeller, epeydir okuyup okuyup gidiyorum ramazanın ağırlığından mı tembellikten mi
üşeniyorum herhalde yazmaya....
burcu annesine kavuşmuştur darısı mandilinime :)
beta'cım?nasılsın?seni de göremiyordum epeydir sanki:smiley-cool:
kızlar ne olmuş bu topiğe böle sessiz sakin :sinifsinif:
mesela şu benim hoşuma gitti.
kızlar halam ev hediyesi olarak almış nasıl sizce ?
aa ay ı bugun bellı bısattemı degıscek bakalm
coksagol cnm
hmm etegımı gomlegımı kuznnlerımn dukkanından aldm
ayakakbım yok uyan ıste napcam bılmıyorum
kız ben kapandıktans onra biraz kokoş oldum cunku mecbur kalıyon biraz
eskıden yoksa hıc gomlek felan gıymezdım
aa dogru sen yaptınESMA cım senin takvimi yaparken ben saati geçe seçmişim.sonradan fark ettim.o yüzden gün içinde geç değişiyor.erken seçmeliymişiz...
ilk ben baktım sanırımhihoyyytkızlar gelinliğimi koydum albüme çok az kişi baktı amamafoldumben
ay nerdesiniz beeeeeeeeee
Dilini yuyttu garular
lahana dun eve gıtıtm ıste bıgece onceden tavk sote yapmsıtım pilav yaptm tam corba yapcam mercımek bıtmiş unutmusum dayanırmı hergun mercımek bnmkı ne dedm hazır corba al ama o 5 dakka kala geldı iftara bende senın verıdgın taktıgı uyguladım cok sagolasın
neymiş ki o taktik.
dun ben eve giderken tavuk şinitzel aldım hazırlardan, ben onu pişirdim (ısıttım daha dogrusu) eşimde yanına bolca salata yaptı, birde tatlı almıştık eve giderken; bütün menümüz buydu. buna ragmen iftarı 20 25 dakika gec yapıyoruz
ok canımcım...
hazırlıklar ii gidiyo cnm.ıvır zıvrlar kaldı işte...
kına gecesi düğün var önümüzde bakalım...evliyim ama kocam yanımda değil:))
Can Dündar da aldatırsa...
Eşine olan sadakatini ve aşkını her fırsatta dile getiren, ilişkilerinin güven ve aşk üzerine kurulu olduğunu söyleyen Can Dündar, geçen akşam Boğaz'da bir esmerle öpüşürken yakalandı. Peki Can Dündar bile eşini aldatıyorsa, bütün erkekler aldatır mı?
[
gerçekden doğrumu aldattımı yoksa altında başka bişiy mi var ?
cok şaşırdım :bbo:
herkese selam,
ancak yazabildim...valla ben de senin gibi olacağım, evli ama kocası yanında olamayan:sinifsinif:
hatta bana şimdi bilr zor geliyor uzakta olmak...
şimdiden hepinize iyi bayramlar
ben de bu akşam ailemin yanına gidiyorum:))hihoyyyt
ya hanı hazır corbayı suyakoyup beklyıoz ya altını katıstır karıstır dakıkıalrca
oda dedıkı 4 bardak suuy tencerede kaynat basında beklemene gerk yok 1 bardagıda corbayla ez kaynyıca dıger su karıstır bende benmkı corbayı getırmeden 4 bardaksuyu kaynettımm
bende gec yaptım dun one geldı ya neyse bşey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?