evet cnm bide kapalı oluğp dugunde acanlar var bence hos degıl
ya dusun bana dırek kapndım dıye bekerken adam hayırlı olsn nısanlanmıssın dedı lafa bak ya hahahahahadelikafadulden
şimdi eşi isteyipte kapananlara zorla kapanmış gözüylde bakmak yanlış...
herkesin ki bir vesile ye tabii...
birine eşi vesile olur,birine okulu,birine tanıdığı...
kızlar rus salatası tarifi lütfen
YOKCNM SANMIYORUM kımsenın yanlsı anladıgnı anladım ben senıtabi ki bir vesile oluyor ona itirazım yok zaten. sakın yanlış anlamayın söylediklerimi... senin söylediklerinin hepsinde yine tercih söz konusu.. sonuçta eşin kapanmanı istiyor ve sen istemiyorsan evlenmeme hakkın var. veya okulun kapanmanı istiyor sen istemiyorsan başka okula gitme hakkın var.
ama benim dediğim gerçekten komik bir durum.. bu onlarda bir adet olmuş.. inançla pek ilgisi yok gibi.. hemen ertesi gün otomatik kapanıyorlar çünkü..
umarım yanlış bir şey söylememişimdir... benim ailemde kapalı ama inandıkları için, istedikleri için.. benim söylemek istediğim çok farklıydı.
normalde bu konularda asla konuşmam ama buradaki samimiyete güvenerek duygularımı paylaştım
o ayrıhanı böel ıstek vardırda cesaret yoktur meselaşimdi eşi isteyipte kapananlara zorla kapanmış gözüylde bakmak yanlış...
herkesin ki bir vesile ye tabii...
birine eşi vesile olur,birine okulu,birine tanıdığı...
ben tarif edeyim canım rus salatasını....
malzemeler : yoğurt, mayonez, turşu, garnitür
ööncelikle aldığın garnitürü haşlıyorsun çelik bir tencerede.( bunu bazıları haşlamadan yapıyor amahaşlanarak yenmesi daha sağlıklı. ) haşladıktan sonra bunu bir kaba al. ayrı bir kapta yoğut ve mayonezi iyice özele. biraz tuz at. daha sonra garniürü içine boşalt ve salatalık urşusu çok yakışıyor buna. birazda salatalık turşusu ilave edip iyice karıştırdınmı hazırrrrrrr. afiyet olsun şekerim
ben tarif edeyim canım rus salatasını....
malzemeler : yoğurt, mayonez, turşu, garnitür
ööncelikle aldığın garnitürü haşlıyorsun çelik bir tencerede.( bunu bazıları haşlamadan yapıyor amahaşlanarak yenmesi daha sağlıklı. ) haşladıktan sonra bunu bir kaba al. ayrı bir kapta yoğut ve mayonezi iyice özele. biraz tuz at. daha sonra garniürü içine boşalt ve salatalık urşusu çok yakışıyor buna. birazda salatalık turşusu ilave edip iyice karıştırdınmı hazırrrrrrr. afiyet olsun şekerim
tabi ki bir vesile oluyor ona itirazım yok zaten. sakın yanlış anlamayın söylediklerimi... senin söylediklerinin hepsinde yine tercih söz konusu.. sonuçta eşin kapanmanı istiyor ve sen istemiyorsan evlenmeme hakkın var. veya okulun kapanmanı istiyor sen istemiyorsan başka okula gitme hakkın var.
ama benim dediğim gerçekten komik bir durum.. bu onlarda bir adet olmuş.. inançla pek ilgisi yok gibi.. hemen ertesi gün otomatik kapanıyorlar çünkü..
umarım yanlış bir şey söylememişimdir... benim ailemde kapalı ama inandıkları için, istedikleri için.. benim söylemek istediğim çok farklıydı.
normalde bu konularda asla konuşmam ama buradaki samimiyete güvenerek duygularımı paylaştım
saol cnm
güzelim rus salatası ile amerikan salatası aynıdır zaten.
songa hazır garnitürü neden haşlıyorsun ki
onlar zaten haşlanmış değil mi
şişşşttttttttt:1ninca:
güzelim rus salatası ile amerikan salatası aynıdır zaten.
ŞİŞŞŞTTTTTTTTT:1ninca:
yes dedık bebekŞİŞŞŞTTTTTTTTT:1ninca:
tabikide aynı değil canım yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?