Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet cnm bide kapalı oluğp dugunde acanlar var bence hos degıl
ya dusun bana dırek kapndım dıye bekerken adam hayırlı olsn nısanlanmıssın dedı lafa bak ya hahahahahadelikafadulden

ya bende sinir oluyorum onlara ve hiçte valla önyargısız bakamıyorum.
sanki zorla kötü hiç hoş olmayan bişiy yapıyoruz ikinci sınıf bir durumda bu gibi en mutlu günlerinde başlarını açarlarmış.
doğru olduğuna inandığın şeyden öle kolay vazgeçilir mi ya.
anlayamıyorum....

şimdi eşi isteyipte kapananlara zorla kapanmış gözüylde bakmak yanlış...
herkesin ki bir vesile ye tabii...
birine eşi vesile olur,birine okulu,birine tanıdığı...

tabi ki bir vesile oluyor ona itirazım yok zaten. sakın yanlış anlamayın söylediklerimi... senin söylediklerinin hepsinde yine tercih söz konusu.. sonuçta eşin kapanmanı istiyor ve sen istemiyorsan evlenmeme hakkın var. veya okulun kapanmanı istiyor sen istemiyorsan başka okula gitme hakkın var.

ama benim dediğim gerçekten komik bir durum.. bu onlarda bir adet olmuş.. inançla pek ilgisi yok gibi.. hemen ertesi gün otomatik kapanıyorlar çünkü..
umarım yanlış bir şey söylememişimdir... benim ailemde kapalı ama inandıkları için, istedikleri için.. benim söylemek istediğim çok farklıydı.

normalde bu konularda asla konuşmam ama buradaki samimiyete güvenerek duygularımı paylaştım

pıtır o zmaan bende kurbanda balıkesirde olcem yaa sizin tukkana gelip kendi gozlerimlen görürüm :jeyyar: (kötü kedi mandilin smileyi)

kızlar rus salatası tarifi lütfen

ben tarif edeyim canım rus salatasını....

malzemeler : yoğurt, mayonez, turşu, garnitür

ööncelikle aldığın garnitürü haşlıyorsun çelik bir tencerede.( bunu bazıları haşlamadan yapıyor amahaşlanarak yenmesi daha sağlıklı. ) haşladıktan sonra bunu bir kaba al. ayrı bir kapta yoğut ve mayonezi iyice özele. biraz tuz at. daha sonra garniürü içine boşalt ve salatalık urşusu çok yakışıyor buna. birazda salatalık turşusu ilave edip iyice karıştırdınmı hazırrrrrrr. afiyet olsun şekerim

YOKCNM SANMIYORUM kımsenın yanlsı anladıgnı anladım ben senı
zaten bıerek ıstekl olmazsa kendıne zarar ıstemdıgı ıcın acıklara ozenecek komık gorenecek

şimdi eşi isteyipte kapananlara zorla kapanmış gözüylde bakmak yanlış...
herkesin ki bir vesile ye tabii...
birine eşi vesile olur,birine okulu,birine tanıdığı...
o ayrıhanı böel ıstek vardırda cesaret yoktur mesela

bu amerikan salatası degılmı

saol cnm

Son düzenleme:

yok yanlış anladığım için yazmadım.anlatmak istediğini anladım.
demek onların adetleri öle.bazen gerçkten inanaılmaz adetleri oluyor memleketlerin.insna bir türlü akıl erdiremiyor...

songa hazır garnitürü neden haşlıyorsun ki
onlar zaten haşlanmış değil mi

haşlamayınca taneleri sert sert ağıza geliyor. ama haşlayınca yumuşacık oluyor ve ağızda eziliyor. ben sağlık açısından da daha iyi olduğunu düşünüyorum.örneğin konserve mısırı bile haşlayarak kullanırım ben salatalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…