nıhal yoktukı o flashlarıgormedı sanırsam
ne gulduk ya
kız onlar su takvımde cıkanı sandılar
altta cıkyıor ya omu?
esma sen nasıl karar verdin kapanmaya. evlenir evlenmez mi kapandın
pıtır sen kendini o hayırsız için üzmeye devam edersen miden iyileşmez ki canım benim... unut şunu artık yaaa. ondan sana hayır gelmez gibi baksana
ayyy ben göremedim
sağlıkla zamanında dünyaya gelsin inşallah teyzelerinin birtanesi
ayy yok hemson bundn nefret edıyom
yanı benı evlendıdıye kapandı sanmalarından
ben 2006 da kapandım
kuznm 17 yasındakı dan dıye kapanınca bırden bende kapandım zaten ıcımde vardı
ozaman benı gorenler hayırlı olsn evlenmısısn dıye yorum bıle yaptılar yuh yanı sankı ınsan ınandıgı ıcın kapanamaz ılla kocası mı ısterki
ustelk benmkı ıstememesıne rağmen ve bu sebepten 6ay ayrı kaldık biz
aa yokmuydu
ne flashı yaaaaaaaaaa
pashmınaacımm cnm sadece toz aldık yer supurme veee sılmee okadar cnmm babam boleee ıste halada bıtmedıııı
çeyizci teyzeleriiiii
çook şugır olmuş sinay masumiyet 50 kuruş kazıklanmış :)kızlar ben geldimm opuyorumnanaktan
dün akşam eşimle dışarı çıktık iftardan sonra gezerken bi fuar açılmış hediyelik eşya fuarı gibi bir fuar ordan evime sticker aldım hatta evim evim topiğinde masumiyet nickli arkadaşta almış yapıştırmış fotosunu koymuş bende ordan kopyala yaptım bu modelin aynısını aldım hemde 2,5 liraya birde bulaşık makineme aldım o renkli ama onun resminide daha sonra ekliyim
pıtır ne istiyi senden?
ayy yok hemson bundn nefret edıyom
yanı benı evlendıdıye kapandı sanmalarından
ben 2006 da kapandım
kuznm 17 yasındakı dan dıye kapanınca bırden bende kapandım zaten ıcımde vardı
ozaman benı gorenler hayırlı olsn evlenmısısn dıye yorum bıle yaptılar yuh yanı sankı ınsan ınandıgı ıcın kapanamaz ılla kocası mı ısterki
ustelk benmkı ıstememesıne rağmen ve bu sebepten 6ay ayrı kaldık biz
hadi yaa 6 aymıı
bak ama kısmet işte evlendiniz yine
bazen diorum bende ne bi tarafımı yırtıom
kısmetse ne kadar istemesemde istemesekte olur
kısmet diilsede ne kadar istesekte olmaz
ayy relax olucam bundan sora
hep bunu düşünücem
yok ya öyle demek istemedim zaten. bizim karşımızda bir apartman var. aile apartmanı. o evin kızları tam dediğin gibi. onlarda adet öyleymiş. evlenecekleri son güne kadar başları açık. evlendikten sonraki gün otomatik kapanıyorlar.. inanarak olmadıktan sonra bana da hoş gelmiyor...
Allah devamını getirmeyi nasip etsin cnm...
pıtır sen iş dışında görüşmeyebilirsin onunla.. niye işini bırakıyorsun ki durup dururken. senin ona karşı zaafın olduğunu biliyor onun için istediği zaman seninle konuşuyor istemediği zaman konuşmuyor baksana... bilmiyorum seni kırıyor muyum canım benim ama inan çok üzülüyorum sana. çünkü seni hiç haketmeyen biri için neredeyse bir aydır mide ağrısı çekiyorsun.. sıkıntıdan harap ettin kendini.. takma artık şu adamı boşver gitsin yaa
aaa süperdi kız
flash flash
yok canım kızmıorum merak etmeyok ya öyle demek istemedim zaten. bizim karşımızda bir apartman var. aile apartmanı. o evin kızları tam dediğin gibi. onlarda adet öyleymiş. evlenecekleri son güne kadar başları açık. evlendikten sonraki gün otomatik kapanıyorlar.. inanarak olmadıktan sonra bana da hoş gelmiyor...
pıtır sen iş dışında görüşmeyebilirsin onunla.. niye işini bırakıyorsun ki durup dururken. senin ona karşı zaafın olduğunu biliyor onun için istediği zaman seninle konuşuyor istemediği zaman konuşmuyor baksana... bilmiyorum seni kırıyor muyum canım benim ama inan çok üzülüyorum sana. çünkü seni hiç haketmeyen biri için neredeyse bir aydır mide ağrısı çekiyorsun.. sıkıntıdan harap ettin kendini.. takma artık şu adamı boşver gitsin yaa
pıtır yaa ben çok merak ettim bu ex aşkının bi fotosunu eklermisin hemen silersin
yok ya öyle demek istemedim zaten. bizim karşımızda bir apartman var. aile apartmanı. o evin kızları tam dediğin gibi. onlarda adet öyleymiş. evlenecekleri son güne kadar başları açık. evlendikten sonraki gün otomatik kapanıyorlar.. inanarak olmadıktan sonra bana da hoş gelmiyor...
ne flashı yaaaaaaaaaa
pashmınaacımm cnm sadece toz aldık yer supurme veee sılmee okadar cnmm babam boleee ıste halada bıtmedıııı
aaa süperdi kız
flash flash
hımm bılemıcem cnmmm gormedıgım ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?