Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gamze maşallah bebişi büyütmüşün Allahım tüm isteyenlere nasip etsin :Saruboceq:

sinaycım çok güzelllll :) bulaşık makiene yapıştırınca onu da eklermisin güzelim.bizede fikir olur hem.ben bulaşık makinesinde hiç görmedim de

sinay duvar kagıdın çok hoş bu yatak odasına süper gider bence

ay buralarda niye yok böyle şeyler yada ben göremiyorum :))

yes

ya ben acıkken kot gıyerdım arada etek
ama suan en rahatı boydan uzun elbıse ama onuda pek bulma sansımızolmuor
esma sen nasıl karar verdin kapanmaya. evlenir evlenmez mi kapandın

doktora gidioz didik kimse bişi dimemiş
zaten o salaklada kavga ettim silmiş beni msnden bende sildim
sölediklerini unutmuycam ama asla
salak salak salak
pıtır sen kendini o hayırsız için üzmeye devam edersen miden iyileşmez ki canım benim... unut şunu artık yaaa. ondan sana hayır gelmez gibi baksana

çeyizci teyzeleriiiii

ayyy ben göremedim
sağlıkla zamanında dünyaya gelsin inşallah teyzelerinin birtanesi

sinaycım çok güzelllll :) bulaşık makiene yapıştırınca onu da eklermisin güzelim.bizede fikir olur hem.ben bulaşık makinesinde hiç görmedim de

tamam songacım bayramdan sonra ilk işim size stickerlerımı çekmek olcak kaydirigubbakcemile5

hehe aklıma flash flash geldi
kkdan çıkamayan nihal hanımın evini pislik götürüomuş
haha kızma kız sakın takıldım ölesine:)

nıhal yoktukı o flashlarıgormedı sanırsam
ne gulduk ya
ay olurmu hiç tabiki benim karnım teyzesiii çeyiz ailesinin ilk bebişi büyüyor lahanammm
kız onlar su takvımde cıkanı sandılar
altta cıkyıor ya omu?

haklısın canım yaa
en kısa zamanda babasıyla tekrar konuşup iş aramaya başlıycam zaten
olmuo böle
onada mailde iş buldum dedim
inanmamştır ama olsun:)

[QUOTE=saklıyoorum hepsini bu en son resmiydi daha 10.haftada çekilcek teyzeleri 13 ekimde

dimples, maşallah..
bir arkadaşımda gördüm çok hoşuma gitti...
bir tarafa alt altta ultrason fotolarını koymuş sırayla, yan sıraya da her ay fotosunu çekip koymuş..yan yana iki sütun halinde hem ultrason hallerini hem de ay ay büyümesini görebiliyorsun..sonra da bunu duvara asmış..anlatabildim mi bilemiyorum ama benim çok hoşuma gitmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…