kızlar ben geldimm opuyorumnanaktan
dün akşam eşimle dışarı çıktık iftardan sonra gezerken bi fuar açılmış hediyelik eşya fuarı gibi bir fuar ordan evime sticker aldım hatta evim evim topiğinde masumiyet nickli arkadaşta almış yapıştırmış fotosunu koymuş bende ordan kopyala yaptım bu modelin aynısını aldım hemde 2,5 liraya birde bulaşık makineme aldım o renkli ama onun resminide daha sonra ekliyim
o siyah şey benim rahmim evet onun içinde kide bebiş
saol canımpıtır geçmiş olsun cnm
gamze çok güzel bi duygu dimi
heh ne zannedion kız daha 7 haftalık o büyüycek teyzesi ozaman ekleriz resimlerimizi
fena güzel bir duygu anlatılmaz yaşanır bişey rabbim ona sağlık versin
ay ben ölesine bir resmden yaptın takvimi sandım.
şimdi o gerçekten senin karnın mı.
ay öles ise öpeyim teyzoşumuopuyorumnanaktan
kızlar 12 de salonu temızlemeye gırdık babamla saat 3.30 ve hala salonsayız saka gıbı bayılcam sımdıı yaaaaaakannehir
naptınız o kadar duvar sildiyseniz tutar valla nihalll
naptınız o kadar duvar sildiyseniz tutar valla nihalll
bende istiyorum bebiş ben çok seviyorum zaten 26 yaşındayım evlenim hemen bebek yapacazkaydirigubbakcemile3
sinay duvar kagıdın çok hoş bu yatak odasına süper gider bence
ay buralarda niye yok böyle şeyler yada ben göremiyorum :))
esma sen nasıl karar verdin kapanmaya. evlenir evlenmez mi kapandınyes
ya ben acıkken kot gıyerdım arada etek
ama suan en rahatı boydan uzun elbıse ama onuda pek bulma sansımızolmuor
pıtır sen kendini o hayırsız için üzmeye devam edersen miden iyileşmez ki canım benim... unut şunu artık yaaa. ondan sana hayır gelmez gibi baksanadoktora gidioz didik kimse bişi dimemiş
zaten o salaklada kavga ettim silmiş beni msnden bende sildim
sölediklerini unutmuycam ama asla
salak salak salak
çeyizci teyzeleriiiii
sinaycım çok güzelllll :) bulaşık makiene yapıştırınca onu da eklermisin güzelim.bizede fikir olur hem.ben bulaşık makinesinde hiç görmedim de
hehe aklıma flash flash geldi
kkdan çıkamayan nihal hanımın evini pislik götürüomuş
haha kızma kız sakın takıldım ölesine:)
kız onlar su takvımde cıkanı sandılaray olurmu hiç tabiki benim karnım teyzesiii çeyiz ailesinin ilk bebişi büyüyor lahanammm
haklısın canım yaaesma sen nasıl karar verdin kapanmaya. evlenir evlenmez mi kapandın
pıtır sen kendini o hayırsız için üzmeye devam edersen miden iyileşmez ki canım benim... unut şunu artık yaaa. ondan sana hayır gelmez gibi baksana
ayyy ben göremedim
sağlıkla zamanında dünyaya gelsin inşallah teyzelerinin birtanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?