neyseeeeee gormeyenlere bı daham yazımm
faruk bayramda bıze geldııı abımde ne cesaret falan dedııı herkkes bılıoo uzadıkca cılkı cıkar dedıı amcamda destek verdııı bısı olsun soz yada nısan ad konsun olmuyoo boleee cılkı cıkar bunun dedılrrr ama bıldıgınız gıbı faruk yanasmıoo of bana offffff
canım şimdiye kadar belki bir-iki kez parayla yapmıştır, genelde bizlere çalışır :)) ama pek emin değilim sorarım.parayalmı ıslıyor unıteme tamda burenk arıyorum
sağol canım, günaydın :)anammm selam sabah yokkk sizlere
gaso çeyizlerin çok güzel gasoooo
sağol şekercim, dediğin gibi uygun mobilyalarla, özel günlerde güzel olur, yoksa çok kullanmam diye düşünüyordum aslında.gasoline, anneciğinin ellerine sağlık. mobilyalarla çok hoş olabilite.
sağol şekeer :)gaso gule gule kullannn
sağol edacım :)gazwoman pek güzeller mis mis
inş. canım teşekkür ederim :)Gasoline, annenin emeğine sağlık çok güzeller. Mutlulukla kullan inş.
sağol canım benim, kız senin elinden gelmez mi böyle şeyler? işlesene kendinegazwoman abla::jeyyar: cok guzel renklerıde cok süperr yaa gule gule kullan benım yok bılın mı daha
annemin işlediği örtüler, madem evdeyim, çeyiz eklemiş olayım ben de :))
masa ve konsol
büyük ve küçük sehpa
faruk bayramda bıze geldııı abımde ne cesaret falan dedııı herkkes bılıoo uzadıkca cılkı cıkar dedıı amcamda destek verdııı bısı olsun soz yada nısan ad konsun olmuyoo boleee cılkı cıkar bunun dedılrrr ama bıldıgınız gıbı faruk yanasmıoo of bana offffff
canım daha güzellerini sen kullanırsın inş. , gerçi senin dantellerin de maşallahı vardı, sen de güle güle kullan, (senindi dimi o danteller, yanlış hatırlamıyorum?)canım çook güzeller...güle güle kullan:)
canım daha güzellerini sen kullanırsın inş. , gerçi senin dantellerin de maşallahı vardı, sen de güle güle kullan, (senindi dimi o danteller, yanlış hatırlamıyorum?)
canım sizin oldukça uzun zaman olmuş sanıım 4 yıl yazıyordu..
oldukça uzun bir zaman...neden yanaşmıyor ki evlilikle ilgili bir adıma? gerekçesi ne?
hani dost acı söyler derler...eğer geçerli bir sebebi yoksa bence ilişkini yeniden gözden geçir...ne zamana kadar bekleyeceksin onu...
wınebırrr sevıooo benıı bılıorumm suan ıslerı ıı deılll guvenemıyoo benım ona kızdıgım seyy sadeceeee dusncesız olması o kadarrrr sevgıınden suphem hıc olmadı olmazdaaaa ılıskım benım gayet ıı aıleler baskı yapmasından bu haldeyızzz bızım onla tek sorunumuz bu sevgı sorunu asla yokk cok sevıoo benııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?