bak burda dıyorum herkez duyssn demedı demeyınkonusmaları bısey olma falan dıoo esmaaa farkına varcak gıbı deıl ama bakalımmm gorcez artıkk tabı benn stresten hala hayattaysam ::)
kııızzz, muğlanın bir köyünde kız tarafı da tepsi baklava yapıp oğlanın evine gidiyolarmış, bir nevi isteme gibi, hatta evi tamamen kız tarafı alıp döşüyomuş, erkek tarafı da altın takıyomuş, rolleri değişmişler yani, teyzemler bir ara diyolardı, baklavamızı alıp biz gidip isteyelim artık şu çocuğu yeter diyolar da sonra ev düzme işi aklımıza gelince vazgeçiyoruz :)))) sen de bekle bikaç sene daha, olmadı bizim orda adet dersin baklavamızı alır gider faruğu isteriz :)))))
muck hep mutlu ol inş. e mi şekercim?Şeniz
bak burda dıyorum herkez duyssn demedı demeyın
1 sene veıryorum ben ona
1 sene ıcınde karar verecek bence karar verecek
ee bi laf vardır ev yap tuğladan kız al MUğladan
esma msn acıldı mı benım
acep faceye mı gırdı
nan benımkı bı işler edıy ama ne iş CADIARZU
:)))) ben duymamıştım bunu, güzelmiş :)bak burda dıyorum herkez duyssn demedı demeyın
1 sene veıryorum ben ona
1 sene ıcınde karar verecek bence karar verecek
ee bi laf vardır ev yap tuğladan kız al MUğladan
artık ben bısey veremıyommm hehehe ben gerı cekılıp beklemek ıstıyom sorunsuzzzzz sıkıldım artıkınnn hayırlsı olsun artıkkkk
Evet şekercim alışırım herhalde. Yaaa aslında beni kocişin eski dershanesinden istiyolar. Geçen hafta söylediler. Ama ben artık dershanede çalışmak istemiyorum 2 yılda bıktım kaydirigubbakcemile3 Çok yorucu ve h.sonu tatil yok sadece h.içi bi gün tatil. Eee bekarken iyiydi de, şimdi kociş de h.sonu evde. Çalışsam hiç karşılaşamıcaz kaydirigubbakcemile3 İyisi mi acele etmeden biraz daha beklemek ve başvurular yapmak
çeyiz fıstıklarımmmmmmmmmmmmm sizleri çok seviyorum heeee özledim bideeee
kııızzz, muğlanın bir köyünde kız tarafı da tepsi baklava yapıp oğlanın evine gidiyolarmış, bir nevi isteme gibi, hatta evi tamamen kız tarafı alıp döşüyomuş, erkek tarafı da altın takıyomuş, rolleri değişmişler yani, teyzemler bir ara diyolardı, baklavamızı alıp biz gidip isteyelim artık şu çocuğu yeter diyolar da sonra ev düzme işi aklımıza gelince vazgeçiyoruz :)))) sen de bekle bikaç sene daha, olmadı bizim orda adet dersin baklavamızı alır gider faruğu isteriz :)))))
muck hep mutlu ol inş. e mi şekercim?Şeniz
ılk gelın gamze ılk hamiş o
2.gelın benmıydım kızlarreccumu tubismi?
amma sabırlısınız hee
ben bekleyemzdım herhal okadar
aynen canımcım en iyisini bulana kadar kır dizini otur evinde kaydirigubbakcemile5
Şeniz
:roflol:
ıhh esra karadeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?