Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağol sulfatım teşekkür ederim .
yarın giyeyimde papilerimi size göstereyim...

gaso çok ciciler güle güel kuulan canım...

evet bencede oyle bırı degıller ustelk dalga olsa nıyetı arada ben varımklava:
nihali uyarırım

ole olsa gecen sene bılıon cıdıı cıddı bıttı ılıskımızzz barısımıydııı bıttı derdıı ben aglıorum dıeedee barısmadııı sevıyorum yapamadımmm dedıııı sevmese oh kurtuldum aglar aglar susar der bıterdııı ama donduuuuu

canım ben 10 yıl bekledim :))))) 11. yılımız dolmadan inşallah evlenmiş olacağız ama esmanın da dediği gibi bazı erkekler fazla temkinli oluyo, istiyorlar ki herşey tastamam olsun, benimki öyle en azından, evliliğe zaten mesafeli duran bi tip, e bi de çok ihtiyatlı bi adam her konuda, yani ev alınacak, eşyalar taksit olmadan peşin alınacak, evlendikten sonra kılıkırk yararak yaşamayalım diyo, ancak öyle evleniriz biz, o yüzden kaldık bu zamana :)) nihallerinki de benzer bir durum, o yüzden anlıyorum ben onu, ve sabır diliyorum şekerime :1hug:

evet evet tamda öle bizde 6ay ayrıldk kı cok haklıydımsebeını yazmıstım ınsanlardan saklıyordum duyanların dırek yorumu
seven bunu yapmaz sevmıyordu ame ben 6 ay boyunce bundan suphe etmedım mafoldumben
winebir yanlsı anlama sende dısardan bırı oalrak uyarı yapyon he sakın yanlıs anlama

Son düzenleyen: Moderatör:

saoll sekerımmm vallaa sabıra ıhtıyacımm varrrr

bende yorum yapmak istiyorum izninle nihalcim....benim takip ettiğim kadarıyla düşüncelerim ...

bence bu ilişkide tek sorun herkesin çok içerisinde olması.
takip ettiğim kadarıyla sende sölemişsin zaten herkes biliyor diye.
sen onun ailesinin çok içindesin.
bu da sanırım esmanın yakının olmandan kaynaklanıyor.
esmada söylemiş mantık doğrultusunda ilerlediklerini.
bu benim çok hoşuma gitti.
herşeyi kafasında çizip ,yolunu ona göre belirtleyip o doğrultuda hayatını oluşturacak dememkii.
hem apar topar yapıp herşeyi sıkıntısı varken evlense ve seni daha zor bir duruma soksa sende daha çok üzülürsün.
yoksa ciddi düşünmese insan bu kadar senesini bir insanla geçiremez herhalde.
ben derim evliliği bu kadar takma kafana ,tadını çıkar herşeyin.
nihal ya nasıl olsa sonunda ALLAHIN İZNİYLE OLCAK inş.
sıkıntı yapma daha uzun zamnlar var ....

topıgımızın guzel anne adayııııı hosgeldınn sekerımmmm

burda benım msn eklı olan var mı

şuan msn acık olabılır ama o ben deılım askım açtı
onunla konusmayın yanlışlkla

sen anne olunca bak bakım cocuğunu senı mı dınlıyo dış etkılerden mı daha cok etkılenıyo

sen cocuğunu ne kadr ıyı eğıtmeye calıssanda bı sekılde o kötuyu öğrenıyo cnm
ben anne deılım ama 5 yığenım var
erkek yığenım 10 yasında kadr küfür nedır bılmezdı netten cıkmıyo artık ve aşağı ındığında hep kavga edıyo
annesı ve bızler onu cok ıyı yetstrdık ama artık onlarda bızı dınlemıyo

cnm solasın yorumun ıcınn ben evlılık demıyorum cnm sadece yuzuk cııddı oldugunu bılsınlerrrr ıstıyorumm ben faruku yanlıs tanımalarından korkuyorum uztıoo sevmıyomu oyalıyo demelerındeen benım sevgısınden suphem yokkkk ama aılem tanımıokıııı ben ona karsıı onyargı kurmasından korkuyorummm yuzuk takalım evlılıge karsmaz benım aılemmm sız verın kararı gecıncek olan sızsınız ama cıddıyetını gorelım bızde dıolarr anladımıı cnmm konu sadece soz nısan bıle deıllllll

ben nıhlı tanımasam pardon nıhaln cıktıgı baskası olsa belkıbende öle dusunurdum aıleler oyonden haklı

saoll sekerımmm vallaa sabıra ıhtıyacımm varrrr
canım benim ben sana sabır diledim ama çok da takılma kuzucum ya, çok da geç değil ki, yaşın 30 değil, birlikteliğiniz 10 yıl olmamış, oooo kuzucum azıcık keyfini çıkar aşkının, mutlu ol. ilerde zaten hepsini yaşayıp o basamakların stresini de mutluluğunu da yaşayacaksın inş.

lahanamın da dediği gibi, aslında senin sıkıntın ailelerin birbirini tanıyor olması, o yüzden ister istemez bir baskı oluyor üstünde, sen de bunalıyorsun haliyle, ben kimseyi kimseyle tanıştırmadım o yüzden biraz rahatım, tabiki annem hala neyi bekliyosunuz deyip duruyor ama ben bir şekilde idare ediyorum ama hekes tanışıyor olsa durumum daha zor olabilerdi.
ama tekrar söylüyorum rahat ol şekerim yaaa, hayat.. sen de benim gibi yakından biliyorsunki, hayat planladığın gibi gitmiyor her zaman.. o yüzden sağlıklı olduğunuz müddetçe keyfini yaşamaya bakın, seni sevdiğini de biliyorsun ya, gerisini zamana bırak canım, vakti saati gelince olacak herşey.Şeniz

cnm benım sorunum aıllerr zaten baska sorun yokkııı ama bu onu anlamıyooo ve cok rahat o ole oldukca delırıyooeumm ama dedıgın gıbı oluruna bıraktım yanıı faruk dusnmuyorum daha dedı yapcak bıeyım yok gıdıp ben ıstemıcem onuuuu o gelmedıkce ne yapabılırım kı

cıx sen yanlış bılıyon
TÜRK aıle yapısında bu saydıklarının hıc bırı yok
gecmısımı cok arastrdım cok okudum bunlaırn hıc bırıyle karsılasmadım

bızım aıle yapımızı kötu gıbı gösteren ınsanlar oldu ve sayıları artıyo ama bzıım yapmızda bu deıl adetlerımız örflerımızde bu deıl cnm
bızı yanlış tanıtıyolar
bı yabancı ülkede neler oluyor okumuyor musn
bızım Allah korkumuz var onlarda oda yok
bı baba öz kızına yıllarca tecavuz edıyo cocuk sahıbı oluyo
cık dısarı sor bakalım kım bu bıze göre normal dıycek

kımse kımseyı eğıtmıyo aslında kışı kendını eğıtıyo
aynı aılenın bı cocuğu katıl dıe o aıle suclu sayılmaz
yada aynı ıkı kardes bır olur mu
noldu aıle bırıne eğıtım verdı dığerıne vermedı mı
yok
ben hep derım bunlar olağan seyler demıycem ve cocuklarımada dedrtmıycem
cunku bız bu deılız
mısafrperver saygılı hoşgorulu bı aıle yapımız var tüm ulkelerden daha bı ayrı yere sahıbız

evet bencede zaten faruk dıgerlerıne gore daha merhametlı mutlaka bekledıkce bısey degısmıyorsa farkına varır

kııızzz, muğlanın bir köyünde kız tarafı da tepsi baklava yapıp oğlanın evine gidiyolarmış, bir nevi isteme gibi, hatta evi tamamen kız tarafı alıp döşüyomuş, erkek tarafı da altın takıyomuş, rolleri değişmişler yani, teyzemler bir ara diyolardı, baklavamızı alıp biz gidip isteyelim artık şu çocuğu yeter diyolar da sonra ev düzme işi aklımıza gelince vazgeçiyoruz :)))) sen de bekle bikaç sene daha, olmadı bizim orda adet dersin baklavamızı alır gider faruğu isteriz :)))))
muck hep mutlu ol inş. e mi şekercim?Şeniz

konusmaları bısey olma falan dıoo esmaaa farkına varcak gıbı deıl ama bakalımmm gorcez artıkk tabı benn stresten hala hayattaysam ::)

hehehe cok guldum yaaaa olmadı ole olcak herhalde bu seferde naz yapar sekerımm hayır derr:roflol::roflol::roflol:

saoll cnmmm ınssss hepımız mutlu oluruzzz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…