Karalahanacım, papişlerin çok kokoş, çerezlik de süpermiş bi ben daha alamadım onlardan kaydirigubbakcemile3 İyi günlerde kullan tatlım
Gasoline, annenin emeğine sağlık çok güzeller. Mutlulukla kullan inş.
evet bencede oyle bırı degıller ustelk dalga olsa nıyetı arada ben varımklava:
nihali uyarırım
canım sizin oldukça uzun zaman olmuş sanıım 4 yıl yazıyordu..
oldukça uzun bir zaman...neden yanaşmıyor ki evlilikle ilgili bir adıma? gerekçesi ne?
hani dost acı söyler derler...eğer geçerli bir sebebi yoksa bence ilişkini yeniden gözden geçir...ne zamana kadar bekleyeceksin onu...
sağol sulfatım teşekkür ederim .
yarın giyeyimde papilerimi size göstereyim...
gaso çok ciciler güle güel kuulan canım...
ole olsa gecen sene bılıon cıdıı cıddı bıttı ılıskımızzz barısımıydııı bıttı derdıı ben aglıorum dıeedee barısmadııı sevıyorum yapamadımmm dedıııı sevmese oh kurtuldum aglar aglar susar der bıterdııı ama donduuuuu
canım ben 10 yıl bekledim :))))) 11. yılımız dolmadan inşallah evlenmiş olacağız ama esmanın da dediği gibi bazı erkekler fazla temkinli oluyo, istiyorlar ki herşey tastamam olsun, benimki öyle en azından, evliliğe zaten mesafeli duran bi tip, e bi de çok ihtiyatlı bi adam her konuda, yani ev alınacak, eşyalar taksit olmadan peşin alınacak, evlendikten sonra kılıkırk yararak yaşamayalım diyo, ancak öyle evleniriz biz, o yüzden kaldık bu zamana :)) nihallerinki de benzer bir durum, o yüzden anlıyorum ben onu, ve sabır diliyorum şekerime :1hug:
canım ben 10 yıl bekledim :))))) 11. yılımız dolmadan inşallah evlenmiş olacağız ama esmanın da dediği gibi bazı erkekler fazla temkinli oluyo, istiyorlar ki herşey tastamam olsun, benimki öyle en azından, evliliğe zaten mesafeli duran bi tip, e bi de çok ihtiyatlı bi adam her konuda, yani ev alınacak, eşyalar taksit olmadan peşin alınacak, evlendikten sonra kılıkırk yararak yaşamayalım diyo, ancak öyle evleniriz biz, o yüzden kaldık bu zamana :)) nihallerinki de benzer bir durum, o yüzden anlıyorum ben onu, ve sabır diliyorum şekerime :1hug:
böcüüm sana pek de katılmıyorum
yani hem haklısın hem haksız
vahşet katliam tvden öğreniliyorsa bunun suçu tvnin ya d ayapımcıların deil
anne babalarındır
ha sen dersen ki
anne babalar da öyle yetişti tv karşısında
bunun suçu eğitimdedir
tv psikoloji bozarmış
yok tvden vahşet gelirmiş
bence bunlar zırva
sen çocuunu eğiteceksin
ona doğruyu göstereceksin
iyiyi kötüyü ayırt etmeyi bilecek
düzgün insan olacak
sonra karşısında en vahşi program olsa ondna etkilenmeyecek
bulmuşuz bi suç aleti
herşeyi ona yıkıyoruz
boynuzu katliamı terörü herşeyi tvye yükleyelim
oh ne ala memleket
bende yorum yapmak istiyorum izninle nihalcim....benim takip ettiğim kadarıyla düşüncelerim ...
bence bu ilişkide tek sorun herkesin çok içerisinde olması.
takip ettiğim kadarıyla sende sölemişsin zaten herkes biliyor diye.
sen onun ailesinin çok içindesin.
bu da sanırım esmanın yakının olmandan kaynaklanıyor.
esmada söylemiş mantık doğrultusunda ilerlediklerini.
bu benim çok hoşuma gitti.
herşeyi kafasında çizip ,yolunu ona göre belirtleyip o doğrultuda hayatını oluşturacak dememkii.
hem apar topar yapıp herşeyi sıkıntısı varken evlense ve seni daha zor bir duruma soksa sende daha çok üzülürsün.
yoksa ciddi düşünmese insan bu kadar senesini bir insanla geçiremez herhalde.
ben derim evliliği bu kadar takma kafana ,tadını çıkar herşeyin.....
burda benım msn eklı olan var mı
şuan msn acık olabılır ama o ben deılım askım açtı
onunla konusmayın yanlışlkla
canım benim ben sana sabır diledim ama çok da takılma kuzucum ya, çok da geç değil ki, yaşın 30 değil, birlikteliğiniz 10 yıl olmamış, oooo kuzucum azıcık keyfini çıkar aşkının, mutlu ol. ilerde zaten hepsini yaşayıp o basamakların stresini de mutluluğunu da yaşayacaksın inş.saoll sekerımmm vallaa sabıra ıhtıyacımm varrrr
bende yorum yapmak istiyorum izninle nihalcim....benim takip ettiğim kadarıyla düşüncelerim ...
bence bu ilişkide tek sorun herkesin çok içerisinde olması.
takip ettiğim kadarıyla sende sölemişsin zaten herkes biliyor diye.
sen onun ailesinin çok içindesin.
bu da sanırım esmanın yakının olmandan kaynaklanıyor.
esmada söylemiş mantık doğrultusunda ilerlediklerini.
bu benim çok hoşuma gitti.
herşeyi kafasında çizip ,yolunu ona göre belirtleyip o doğrultuda hayatını oluşturacak dememkii.
hem apar topar yapıp herşeyi sıkıntısı varken evlense ve seni daha zor bir duruma soksa sende daha çok üzülürsün.
yoksa ciddi düşünmese insan bu kadar senesini bir insanla geçiremez herhalde.
ben derim evliliği bu kadar takma kafana ,tadını çıkar herşeyin.
nihal ya nasıl olsa sonunda ALLAHIN İZNİYLE OLCAK inş.
sıkıntı yapma daha uzun zamnlar var ....
böcüüm bak insana normal deili kabul ederim
ama türk aile yapıısına uygun deil lafına acaip kıl olmaya başlıyorum ben artık
türk aile yapısı tam da budur
dayak, aile içi şiddet, aile içi taciz-tecavüz bunların en çok görüldüğü ülkelerden birind eyaşıyoruz biz
bunlar insanın doğasına aykırı şeyler de benim için ok
ama işte trde neler yaşanıosa tabi ki üstüne katılarak tvlere program oluyo bunlar
ayrıca hala en önce eğitimin geldiğine inanıyorum
bak sen ne güzel eğitilmişsin öyle dğeil mi
sen iyi kötü ayırabiliosun
bunu izleyip d eörnek alanın kabahatini tvye diel onun aldığı eğitime bağparım ben
nokta
bak yine sohbete döndü dicekler
cnm benım sorunum aıllerr zaten baska sorun yokkııı ama bu onu anlamıyooo ve cok rahat o ole oldukca delırıyooeumm ama dedıgın gıbı oluruna bıraktım yanıı faruk dusnmuyorum daha dedı yapcak bıeyım yok gıdıp ben ıstemıcem onuuuu o gelmedıkce ne yapabılırım kı
cnm benım sorunum aıllerr zaten baska sorun yokkııı ama bu onu anlamıyooo ve cok rahat o ole oldukca delırıyooeumm ama dedıgın gıbı oluruna bıraktım yanıı faruk dusnmuyorum daha dedı yapcak bıeyım yok gıdıp ben ıstemıcem onuuuu o gelmedıkce ne yapabılırım kı
kııızzz, muğlanın bir köyünde kız tarafı da tepsi baklava yapıp oğlanın evine gidiyolarmış, bir nevi isteme gibi, hatta evi tamamen kız tarafı alıp döşüyomuş, erkek tarafı da altın takıyomuş, rolleri değişmişler yani, teyzemler bir ara diyolardı, baklavamızı alıp biz gidip isteyelim artık şu çocuğu yeter diyolar da sonra ev düzme işi aklımıza gelince vazgeçiyoruz :)))) sen de bekle bikaç sene daha, olmadı bizim orda adet dersin baklavamızı alır gider faruğu isteriz :)))))
muck hep mutlu ol inş. e mi şekercim?Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?