bunebu yanıldığını dusunuyorum (tabi benim fikrim), evet saglıklı ortamda yetismeyen genclerin bu egilimleri cok daha fazla ama cok iyi ailelerin cok iyi egitim vermeye calısan ailelerin cok iyi egitim veren okullarda olan cocuklarındada bu tur egilimler oluyor ve bunun onune gecilemiyor; bunlar gozardı edilemez. hepsini bosver ben o genclerden de vazgectim cocuklar ne olacak peki, kucucuk cocuklar nolacak?
betamm cok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda acil şifalar versin inş.
Allah çocuklarına eşine bağışlasın inş.
canım sorma..ben pek sevmiyorum aslında böyle şeyleri..ama benim annem ben 3 aylık bebekken başlamış bana çeyiz yapmaya...kaneviçeleri de ben ortaokula giderken bana yaptırmıştı..ben de o zaman çocuk aklımla yapmıştım..şimdi olsa hayatta yapamam..
valla ben 1 ay sererim sonra kaldırırım, zaten bir kısmını da çocuklarıma kaldırırım..ben yapamayacağıma göre...
kızlar tv ile ilgili konuşmaların hepsini okuyamamdım...başlangıç sayfasını bir okuyum ben de fikrimi yazarım...
kızlar şu an kendime kına gecesi için al yapıyrum..tel krmadan...bitince fotosounu çekerim..az kaldı bitmesine:))
bir de bizim düğün tarihi değişti( 24 nisan diye belirlemiştk..biz açık havada ve deniz kenarında olsun istiyrz...ve gönlüme göre bir yerde buldum ama fiyatı pahalı ((
herkes o tarihte havanın serin olacağını ve yağmur riskinin olduğunu söyledi..biz de garanti olsun diye 22 Mayısa erteledik..
bu arada 8-9-10 ocakta antalyada evlilik fuarı var:)) ona katılacağız...şubatta istanbulda olacakmış:))
beta gecmıs olsun cnm
wınebır gule gule kullan cnm cok guzeler
zaten aıelnın ıyı egıtımı demek
ıyı olullar zengınlk demek degıl
Saol böcüğümm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?