Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya kızlar biraz canım sıkkın

...............
şekercim Allah yardımcınız olsun, inşallah hayırlısıyla istediğiniz gibi birşey yaparsınız.
ayrıca İkeadan aldıklarını da güle güle kullan, herbişeyini güle güle çırp, güle güle as inş. :)))

eda güle güle kullan aldıklarını.... güzel güzel mamalar yap inşallah mutfağında

puficim canım benim adımı bile yazman yeterli.. düşünmüş olman yeter hayatım... inşallah çooooooook güzel geçer düğünün...

evet cnm neyse bimdeki mutfak pecetelreinden aldım bide kahvaltı takımı varya ondan yuvarlak olanından aldım bardak takmı kalmamıştı çok cnm sıkıldı alan varmı güzelmiydi

canım bu kahvaltılıklar porselen mi seramik mi? porselense gidip bakayım, seramikse hiç uğraşmiyim, seramik çok kolay çatlayıp dökülüyo da

canım bu kahvaltılıklar porselen mi seramik mi? porselense gidip bakayım, seramikse hiç uğraşmiyim, seramik çok kolay çatlayıp dökülüyo da

cnm porselen ben çok anlamam orada kadınlar vardı onlara sordum güzel dediler ama kütahya güral gibi değil tabiki yakından hoş duryor alsammı diye baya düşündüm aldım :sm_cool:

kişi sayısı az gelen benim babam
az dio ben 150 kişiye bile sığamam diyo

daha önce dmeiştim ya
ablamın düğünü 1362 kişiydi
ona anca sığmıştık

iki aile de kalabalıktı çünkü
şimdi benden de öyle bi performans mı bekliyo nedir
benim seviglimin ailesinin durumuyla ablamın kocasının ailesinin durumu bir diel ki
bilmiyo sanki

sen baska seynep kımkı
resım konusudna nerde takılıyon dıyom

sonbahar vardı bi kişi daha vardı sankim aman boşver
ben şeyde takılıyorum şimdi resmi yüklüyorum
resize image 320 240 işaretliyorum start uplad buraya kadar ok mi
sonra açılan sayfada forum 1 forum 2 bide htt ile başlayan var hepsini denedim ama sizinki gibi olmuyor

en altta show dıye mavı renklemı ne yazı var onu tıkla resmın ekrana gelıyor
sol klık yap mausle url adresını kopyala grafık ekleye gel ordakını sıl senınkını yapsıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…