hadi herşey gönlünce olsun canımKızlar günaydın, hayırlı cumalar
Artık son tünele girdim bu akşam kına gecem var yarın da düğünüm, Allahım utandırmasın inşallah, bana çok dua edin lütfen:sinifsinif:
Ayakkabımın altını hazırladım çektim hemen şimdi yüklücem size, eğer unuttuklarım varsa kusura kalmayın, eğer ekletmek isteyenler varsa yazsın gelip bakabilirsem eklim zemuszemus
tamamdır onayladım giyebilirsinYeliz m, mölberi oluyor,,,,ayhh kızlar valla unuttuğum varsa kusura bakmayın:sinifsinif:
bu sefer oldu saol cnm ya
hadi herşey gönlünce olsun canım
çok mutlu ol inşallah
tamamdır onayladım giyebilirsin
beni ortalara yazmşın bi kez daha takdir ettim seni
napıonuz bu arada şekerler
sabahtan hiç canım girmek istemedi
bizimkiyle beraber kahvaltı ettik bugün
tost yapamamş zavallam zor kalkmş ama simit peynir yedik
hayatımda yediğim en tatlı simit peynir gibi geldi
guzel bunlar ama benm var
hedıy geldıydıonu napcm ozaman
pıtır sen uslanmayacaksın :mymeka:
pıtır sen çook fenasın bilion diimii
Kızlar günaydın, hayırlı cumalar
Artık son tünele girdim bu akşam kına gecem var yarın da düğünüm, Allahım utandırmasın inşallah, bana çok dua edin lütfen:sinifsinif:
Ayakkabımın altını hazırladım çektim hemen şimdi yüklücem size, eğer unuttuklarım varsa kusura kalmayın, eğer ekletmek isteyenler varsa yazsın gelip bakabilirsem eklim zemuszemus
Yeliz m, mölberi oluyor,,,,ayhh kızlar valla unuttuğum varsa kusura bakmayın:sinifsinif:
günaydın arkadaşlar size sormak istediğim bişi var yatağınızın üzerine bişi seriptemi nevresimi serdiniz yoksa direk süngerin üstünemi nevresimi serdiniz öle yaptıysanız kaymıyo mu?
cnm porselen ben çok anlamam orada kadınlar vardı onlara sordum güzel dediler ama kütahya güral gibi değil tabiki yakından hoş duryor alsammı diye baya düşündüm aldım :sm_cool:
vay be esma
e 5 ay geçmiş olum evleneli
boru mu
zeynepcim evet tamı tamına 1362 kişiydik ablamın düününde
böcük hayırlısıyla bi evleneydim de düünümden sen gusur galsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?