Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar 3 ekimde kınam var elbisem buna benzıyo aynısı değil eklemiştim düğünde çiçek taktırcam toplatcam kınada açık olsun istiyorum ama modele karar veremıyorum sizce bu nasıl?

Yeliz m, mölberi oluyor,,,,ayhh kızlar valla unuttuğum varsa kusura bakmayın:sinifsinif:

uyy düğünden sonrada koycan dimiii resminii :)) en altta kalmışım silinirmiyim acep, sliniyim yaa noooluurrrr :gitme: ehueheuehue umudumuz ayakkabı altlarındaaa nihall ne olcak bizim halimiz laelaelaelaelae
bu arada sağ taraftaki deniz ve mehtap isimlerini gördüğümden beri "deniz ve mehtaaap sordular senii neredesinn dıdıdıdımmm" diye şarkı söleyip duruyorum :))

Aminn böcüğümm

bu arada dün nikaha gittim canım sıkıldı tepem atttı insanların düşüncesizliğineeeeeeee

hayırdır pashminamm

yes mölbiş

hisli bi anımmış geçen akşam :)))

diğer konulara alıntı yapamadım daa aldıların çok güzell özellikle kavanozların harikaa cokacimcoook güle güle kullan hepsini iyi ve sağlıklı günlerde inşallahh

daaa

1362 kişi ne yaa :S o kadar kişiyle öpüştüğünü konuştuğunu düşünsene ay ben bayılırım heraldee akannehir

esmoşum bilmiyorum o 2 ne :roflol:

hani düün sonrası işte gelen giden hesabı mı yapıldı
parası sonradan verildiindne otel verdi kişi sayısını heralde :roflol:

hep 1362 diye söleriz :roflol:

Darkangel çok güzel elbise, saçta yakışır eminim, rengide buna yakınmı saçının? topuz kısmına taşlı tokalarda taktırabilirsin oda güzel durur :)

hahaha papişim
zaten düğünde pastayı anca saat 12.30da kesebildiler
ablam hala hoşgeldin merasimindeyken hoşçakalınlar başlamıştı

kızkardeş olarak tabi ben de perişan oldum 4.30 saat masa dolaştık :s

ayrıca ben de küçük baharatlıklarıma bayıldım sanırım heyo

hahaha kuzenimin düğünüde yemekliydi takı sepetini ben taşıdım peşlerindede çok sıkıcıydı bee :))) ki 300 kişi bile yoktu heralde öyle kalabalık diildi ama topukların üstünde öyle dikil dikil bittimm

he bide ne yemek ne pasta hiiiçbişi yiyemedimm :a015: yazık banaa yazık bannaaa

bu arada gizli bi formül buldum adaçayı içiyorum hergün :))) bide ıhlamur falanda severim ben, sanırım bu yüzden evime bolca kavanoz almam gerekçek.. bakliyat bilmemne derken, ıhlamur adaçayı gibi şeylere, ceviz ve fındık içinde, kuruyemiş falanda konurr peehhh kaç tane lazım kimbilir :)

sen şimdi nasıl heyecanlısındır ....kaydirigubbakcemile2umanım hayalini kurduğundan bile güzel geçer..
bir ömür boyu mutluluklar

darkangel ben pek beenmedim :1ninca:

şu nasıl???

ben düünde bu tarza benzer bişi yaptırmayı planlıyorum

densem yaa hanı ben gırgır aldım ya bıde bıdaha bısı vardı böcuklu o neydı ya alcam dıyodum unuttum acep neydıkı

eda bu cok guzelmış hakket haa
bundan yaptrsan süper olur

nan sacını boyatcan mı sen kestrcem mı

böcüüm yoo
hem siyah hem de boyu aynen böyle kalcak

ya esmoş yine mi başlicaz açık saç daınık saç kavgasına :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…