Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anlamdım toplam 3 yorgan+1 bat+4 pikemı
böleyse yeter

bnm 2 cıft ksıl yorgan bır tek kısılk yorgan
2 pike+2 bat.

esma 3 yorgan 3 battaniye 4 pike nevresimlerimde yaklaşık 12 tane
canım kayın valdem almak istiyor ama ben almayalım dedim hem koyacak yer yok tıkış pıkış sevmiyorum hemde gerek yok gibi geliyor yeter diyorum..

pıtır esse bılmyom nerde gıdersem bakarım
senınkı ıle olan yazılarla ılgılenmıyom sacma gelıy kusura bakmada

son 30 dk kaldı yuppı

eda nerde nan gelmedı ayu

ayy eve gıdem ılk işim uymak olcak sonra ortalığı toplar maça gıderık sbh abımler gelıo ohh ev işlerınden kurtuluyom artıkkaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum canım.bizde de var arzumunki ama iyi değil ya. ben anneme anneler gününde almıştım ama o kadar köpüklü yapmıyor kahveyi. benim çeyizime annem hisarınkini almıştı. bakalım o nasıl çıkacak

ben anneme aldıgım kahve makinesi 25 ytl almıştım sinbo okdar güzel çıktıkii harika yapıyor kahveyi..

ben esse den aldım 89 ytl olmalı ama esseninkide arkadaşımda denedik çok köpürtüyoo

masa örtünü gümüş rengi almayı neden düşünmüyorsun böcüğüm ? bence çok hoş olur takımlarınla

evet canım şimdi ben diyecektim çerçeveyi ince seç diye. çok güzel olmuş resimler

kızlar nbb nin sütyenli çıtçıtlı badisi var.ben bütün yaz atlet yerine onu kullandım. kışında ona devam etmeyi düşünüyorum.çok rahat. hem atlet hem styen yerine geçiyor hemde çıtçıtlı badi olduğundan eğilince beliniz açılmıyor. tavsiye derime

gerçekmi kıs gelde anneme anlat yetiyor diye :roflol: delirecem 6 tane yorgan yapacakmış bide uyku seti pike bat hariç ben nere koyacam onlarııı senağlama bide yastık var onu kaç tane yaptınız
ever cnm gercek
esma 3 yorgan 3 battaniye 4 pike nevresimlerimde yaklaşık 12 tane
canım kayın valdem almak istiyor ama ben almayalım dedim hem koyacak yer yok tıkış pıkış sevmiyorum hemde gerek yok gibi geliyor yeter diyorum..
yeter tabi kız
bide yer derdı var yatagın bazalımı

valla benm hep dıyorumya hıc bıseryım abartılı degıl
he kötumu ettım bılmuyorum ama suan bı zararaını gormedım
yastıkta sanırım 4 tane
yorganlrımın hıc bırıde yun degıl hazır elyaf

ben anneme aldıgım kahve makinesi 25 ytl almıştım sinbo okdar güzel çıktıkii harika yapıyor kahveyi..

ben esse den aldım 89 ytl olmalı ama esseninkide arkadaşımda denedik çok köpürtüyoo

sinbo da güzel canım.onu da babannem kullanıyor. o da harika köpürtüyor

bende aldıydım sinbonun elektrikli cezvesinden.
nedense hiç köpürmedi.oysa şu ucuzlarla yaparım her daim.sinir oldum.onlar acaip köük yapıyor.
şimdi okuyunca sinboyu beğenmişiniz bir kere daha deneyeyim bari.
nedne benim ki olmadı acaba*

ya evet haklısın abartıya gerek yok aslında..yatağım bazalı canım..6 tane yastıkta bende var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…