anlamdım toplam 3 yorgan+1 bat+4 pikemı
böleyse yeter
bnm 2 cıft ksıl yorgan bır tek kısılk yorgan
2 pike+2 bat.
bişi dedim kimse sallamiii:)
pıtır esse bılmyom nerde gıdersem bakarım
senınkı ıle olan yazılarla ılgılenmıyomsacma gelıy kusura bakmada
o plastik olanları yurtta ne çok kullandık var yaa
en güzel kahveyi de onlar yapıooo
aynen canım.bizde çok kullandık yurtta :)
pasminam aynen katılıyorum sana annem 60 lira mı ne verdi arzumun kahve yapıcısını aldı ayy fincana koyarken akıtıyor köpük gidiyor falan hiç rahat değil ben 5 tl ye aldım o plastiklerden ayy bir köpük yapıyor şahaneee... :))) cezvede de bekle beklee kaynamak bilmiyor bende o makinayla yapıyorum vallahi:)))
aynen katılıyorum canım.bizde de var arzumunki ama iyi değil ya. ben anneme anneler gününde almıştım ama o kadar köpüklü yapmıyor kahveyi. benim çeyizime annem hisarınkini almıştı. bakalım o nasıl çıkacak
yemek takımım bu bende pecetelerı bordo masa örtusunu beyaz yada krem almak ıstıyom
bak pecete halkasıda aynı tektaş
benımkısında yalnız 3 tarafında tutma seysı var taşı 3 kanca tutuyo
ve yuvarlak parmak kısmındada kucuk taslar var
canım çerçeve olacak ama çok zarif ince modern bir çerçeve seçicem zaten büyük birde kalın çerçeve istemiyorum... biri salona biri koridora
hatırlayanlar bilir üçlü koltuğpumun duvarı oldukça büyük orası için yaptırdık bunu
dream var cnm hemde cok guzeller bayıldımm
ben atletsz cıkamamm yazın terı emer kışın bel ağrısı cekmem onun sayesınde
annemde benı oyar zaten atletsz görse
annem yok ya onu uzmeyım dıom hep annemın ögrettıklerını cocuklarıma öğretcem ınş
bıde suan hep belı düşük pantolonum var
acık olunca ınsan çıt çıtlı atlet zorunlu oluyo bence
ever cnm gercekgerçekmi kıs gelde anneme anlat yetiyor diye :roflol: delirecem 6 tane yorgan yapacakmış bide uyku seti pike bat hariç ben nere koyacam onlarııı senağlama bide yastık var onu kaç tane yaptınız
yeter tabi kızesma 3 yorgan 3 battaniye 4 pike nevresimlerimde yaklaşık 12 tane
canım kayın valdem almak istiyor ama ben almayalım dedim hem koyacak yer yok tıkış pıkış sevmiyorum hemde gerek yok gibi geliyor yeter diyorum..
songa sen bayramda söz takılacak diyodun yanlışmı hatırlıyorum :uhm:
ben anneme aldıgım kahve makinesi 25 ytl almıştım sinbo okdar güzel çıktıkii harika yapıyor kahveyi..
ben esse den aldım 89 ytl olmalı ama esseninkide arkadaşımda denedik çok köpürtüyoo
ever cnm gercek
yeter tabi kız
bide yer derdı var yatagın bazalımı
valla benm hep dıyorumya hıc bıseryım abartılı degıl
he kötumu ettım bılmuyorum ama suan bı zararaını gormedım
yastıkta sanırım 4 tane
yorganlrımın hıc bırıde yun degıl hazır elyaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?