Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok göz alıcı güzelmiş siyah altın sarısı ise diğerleri uyar diye düşünüyorum
ben senin eve gelsem sürekli tavana bakarım :roflol: :roflol:

buyur gel ama benim tavanda henüz avize yok.. kablo asili bakalim aksama kocam olacak adama da göstereyim.. belki siparis ede bilirim

avize güzelmiş dediğin gibi göz alıcı veee evine uyacağını düşnüyorumm

amaa ışığı göz yorabilir gibi geldi bana :) bizim burda bi yerde var her tarafı tel avizenin top şeklinde oda böyle ama ışığı açtığında çok net görünmüyo, o kablolar bi şekilde engelliyo ışığı yani hafif loşmuş gibi duruyo oda.. yani onun ışığında dikkatle bişiler yapmak kitap okumak falan gözleri yorabilir, seninkisi çok parlak duruyo o kadar engellermi bilimiyorumda aklında bulursun :)

onun haricinde çoookk şık bakmaya doyamaz insan :)

ve mumluklar harika, 3ünüde alcakmısın? çoook uyumlu göz alıcı bi salonun olcak gibi görünüyo :)

mumluklar 3 lü set halinde satiliyor.. ben is arkadasima dedim mumluk gördüm almayi düsünüyorum is arkadasimda ´bidaki aylimizi alalim sana dügün hediyesi alacam diyordu.. ben tarif edince mumluklari bide satilan yeri istersen alma dedi megersem is arkadasim bu mumluklari siparis etmis benim icin hediye edecekmis :)) ama ben alirsam saten iki tane paket almak istiyordum 6 tane yani bitane paket o hediye alirsa bitane de ben alirim.. dekor icin acele etmedim.. ama artik evleneli 2 ay olacak ve gelin evi görmeye gelmeye baslar simdi millet arkamdan konusmalari icin imkan vermek istemiyorum.. artik dekorasiona para ayirma vakti geldi düsünyorum takist maksit alacagiz artik

buda güzelmiş ne kadarmış sanırım bende bu renklerde bi salon yapacam koltuk takımın bal sarısı gibi bişey ben almadım tabi

bunlar almanyada satilor.. cok pahali degil fiyati normal 3 tanesi 10 euro yani 20 tl. cok daha pahalilari var ama ben okadar para veremem simdi.

ben biev sitesine baktim da orda harika dekorasion seyleri var

ooh gözün aydın valla harika olcak bu gidişle dekorasyonun

aslında öyle daha iyi yaa rahat rahat bakıyosun şu anda, evlenmeden önce yapmaya kalktınmı sanki aceleye geliyo gibi :))

ben bir türlü karar veremdim.. okadar güzel seyler oluyordu ne tarz olsun bilemedim.. cogu zaman aceleye bir sey alinca sonra pisman olma olasiligi yüksek.. mesela ben tv ünitemi artik begenmiyorum niye bunu secip begendiysem imkanim olsa baksa almak isterdim :)

üf bu arada body falan derken aklıma geldi

aşkı memnuda bihterin geceliği ne güzeldi yaaaa :çok üzgünüm:

papi bir tane pembe göğsü boncuklu vardı onu diosun zannımca

bende ona aktım annem de hemen dedi bohçaya böyle bişey alınır diee

ykm de siyah ve krem böyle payetli vardı buna benzer

onlarda sanırım kom un

orda görmüştümm

o pembeliden banaa da haber ver bulursan papimm

aay çok merak ettim senin eviiii

selam kızlar opuyorumnanaktan

girmeyeli yine bi kac gün oldu ama fazla sohbet edilmemis, topic cok durgun niyeki acaba :gitme:

Pufim evleniyor bugün, canım benim dünden beri dualarım seninle, insallah hersey gönlünce oluyordur, insallah canını sıkacak olaylar olmamıstır, Allah ömürboyu mutlulugunuzu sürdürsün, yuvanıza huzur yagdırsın bitanem :Saruboceq:

Bide Yeliz vardı dimi evlenen? Ömürboyu mutluluklar dilerim sanada canım, daha dün gibi 2 ay yazıyordu takviminde bak gün geldi cattı.

benim evimin merak edilcek bir yani yok.. gercekten burda gördügüm yeni gelin evlerinin yaninda solda 0 kalir.. koltuk takimimizi daha yeni aldik ama henüz gelmedi eski bir koltukla idare ediyoruz tv ünitenin raflari fitrini bom bos.. daha yeni yeni toparlanmaya calisiyoruz.. esim türkiyeden geldigi icin bu tür seyleri en sona biraktim birlikte düzelim evimizi diye.. esim de saolsun sen neyi begeniyorsan öyle yap ben anlamam bu islerden diyor :) aslina baklirsa bende pek anlamam

hosgeldin canim.. nasilsi.. sohbet edilidi ama saolsunlar sildiler ceyiz topiginde uygun konusmalar degilmis diye klava:

hosgeldin canim.. nasilsi.. sohbet edilidi ama saolsunlar sildiler ceyiz topiginde uygun konusmalar degilmis diye klava:

Sagol tatlım iyi diyelim iyi olalım, canım sıkılıyor bu aralar Türkiye'ye gitmek istiyorum Istanbula askımın yanına mafoldumben
Sen nasılsın asıl? Nasıl gidiyor yeni hayatın? Alısabildimi esin buralara?

Ayy unutmadan, demin günlükte okudum,
lepi nisanlanıyormus yarın,
canım benim Allah tamamına erdirsin, mutluluklar dilerim. Şeniz

cok sükür hersey iyi gidiyor hersey yolunda.. yeni hayatimdan eski hayadimtaki kadar memnunum cok sükür..

cok sükür hersey iyi gidiyor hersey yolunda.. yeni hayatimdan eski hayadimtaki kadar memnunum cok sükür..

Cok sevindim canım, Allah bir ömür daim etsin, yuvanızdan huzuru eksik bırakmasın.
Valla senden görüp cesaretleniyorum, insallah bizdede öyle olur, ben buraya alısamaz diye cok korkuyorum, Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

hic bir seycik olmaz allahin izniyle.. ne var ki alisilmicak arada büyük farklar yok zaten..

hevin gelin fotolarim albümde

hic bosuna kenini sikma.. sonra bosu bosuna üzüldügüne yanarsin..
nikahlinla aran nasil

hic bir seycik olmaz allahin izniyle.. ne var ki alisilmicak arada büyük farklar yok zaten..

hevin gelin fotolarim albümde

hic bosuna kenini sikma.. sonra bosu bosuna üzüldügüne yanarsin..
nikahlinla aran nasil

Öyle tabi haklısın ama insan ister istemez düsünüyor, Allah yardımcımız olur insallah, hele bi gelsinde opuyorumnanaktan

aa hemen geliyorum bacım, bak hic giremiyorum diye kacırıyorum resimleri hep, söyledigin icin sagol canım Şeniz

Aramız cok cok cok iyi birde isleri acıldı sükürler olsun, borcları ödüyorlar yavas yavas, aralıkta kursa baslamayı düsünüyor sonrada hazırlıklar baslıcak Allah nasip ederse :Saruboceq:
Yalnız cok özlüyoruz canım ya, tam 7 ay olcak 1 ekimde birbirimizi görmeyeli, burnumda tütüyor resmen, askımın haberleri geliyor bana cok durgunlasmıs gülmüyormus eglenmiyormus eskisi gibi, arkadası bana diyorki yenge seninle konustuktan sonra buna bi haller oluyor anlatamam diyor, ama baska zaman suratı asık dolasıyor öyle, kıyamam ona ya gecsin artık su zaman bitsin artık bu hasret mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…