ahanda altin renginde avize
[/URL][/IMG]
almak istidigim mumluklar
[/URL][/IMG]
çok göz alıcı güzelmiş siyah altın sarısı ise diğerleri uyar diye düşünüyorum
ben senin eve gelsem sürekli tavana bakarım :roflol: :roflol:
buda güzelmiş ne kadarmış sanırım bende bu renklerde bi salon yapacam koltuk takımın bal sarısı gibi bişey ben almadım tabi
üf bu arada body falan derken aklıma geldi
aşkı memnuda bihterin geceliği ne güzeldi yaaaa :çok üzgünüm:
ben bir türlü karar veremdim.. okadar güzel seyler oluyordu ne tarz olsun bilemedim.. cogu zaman aceleye bir sey alinca sonra pisman olma olasiligi yüksek.. mesela ben tv ünitemi artik begenmiyorum niye bunu secip begendiysem imkanim olsa baksa almak isterdim :)
selam kızlar opuyorumnanaktan
girmeyeli yine bi kac gün oldu ama fazla sohbet edilmemis, topic cok durgun niyeki acaba :gitme:
Pufim evleniyor bugün, canım benim dünden beri dualarım seninle, insallah hersey gönlünce oluyordur, insallah canını sıkacak olaylar olmamıstır, Allah ömürboyu mutlulugunuzu sürdürsün, yuvanıza huzur yagdırsın bitanem :Saruboceq:
Bide Yeliz vardı dimi evlenen? Ömürboyu mutluluklar dilerim sanada canım, daha dün gibi 2 ay yazıyordu takviminde bak gün geldi cattı.
hosgeldin canim.. nasilsi.. sohbet edilidi ama saolsunlar sildiler ceyiz topiginde uygun konusmalar degilmis diyeklava:
Sagol tatlım iyi diyelim iyi olalım, canım sıkılıyor bu aralar Türkiye'ye gitmek istiyorum Istanbula askımın yanına mafoldumben
Sen nasılsın asıl? Nasıl gidiyor yeni hayatın? Alısabildimi esin buralara?
cok sükür hersey iyi gidiyor hersey yolunda.. yeni hayatimdan eski hayadimtaki kadar memnunum cok sükür..
Cok sevindim canım, Allah bir ömür daim etsin, yuvanızdan huzuru eksik bırakmasın.
Valla senden görüp cesaretleniyorum, insallah bizdede öyle olur, ben buraya alısamaz diye cok korkuyorum, Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
hic bir seycik olmaz allahin izniyle.. ne var ki alisilmicak arada büyük farklar yok zaten..
hevin gelin fotolarim albümde
hic bosuna kenini sikma.. sonra bosu bosuna üzüldügüne yanarsin..
nikahlinla aran nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?