Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

masa örtünü gümüş rengi almayı neden düşünmüyorsun böcüğüm ? bence çok hoş olur takımlarınla

karnım ac kafam calısmıyo
haklısın dığer takımıma beyaz alım buna gümüş
ınş ıstedığım gıbı bulurum saol

işte ben öle gıyemem
atlet ve sutyen ayrı olacak
bende hep nbb kullanıyom :kedi:

h geldınız

ben kahveyı alır mıs gıbım cezvede ederım neymş makıne yahu
okadr hazırcı olmayalım demı ama:roflol:

sinbo da güzel canım.onu da babannem kullanıyor. o da harika köpürtüyor

önceki gün marketten birşeyler alıyorum öğrenci kızlar ellerinde birer kahve makinesi dedim kızalr nekadar bunlar dedilerkiii biz öğrenciyiz yurtta kullanmak için alıyoruz 3 ytl :)) :1shok: şaşırdım öğrenci için ideal aslında onda su ısıtacaklardır kettle gibi:)

burcişş siyah beyazlı olan foto harikaa olmuş bayıldım inan canımmm

songa nasıl badi anlamadım bende çıtçıtlı badi çok kullanırım ama ilk defa senden duyuyorum südyenlisiniii

ben bahçeşehir pazzarına gidioomm
bakıım orda varmı???

işyerine sinbo aldık deneyim bakalım nasıl olacak sölerim size

Selam kızlaarrr hihoyyyt

hahaha onda yumurta bile haşlanıyo ne diyosun sen :))))))

Burcuuu reismler çok tatlı olmuuuuşşş :kedi:

selam..kimsecikler yok ama çoook mutluyuummm...dün aşkımlaa sezen aksunun konserine gittikkk =)

yok yok markanınkiler değil, bağımsız bi site vardı başka bi isimle esma alıyodu sanki bişiler :)

ya aşkımların iç çamaşırı dükkanları varda, ona online satış sitesi yapsakmı diyoruzda acaba satılırmı diyoruz :)) onun için o siteyi bi inceleyelim bakalım dicektim

hatirlayan var mi kizlar benim oturma odasi icin halen avize almadim hani anltamistim kafama takigim bir avize vardi uzakta bir türk magazadina görmüstüm en son kiydik paraya ve aldik eve geldik baktik satici bize yalnis aviseyi vermis okadar yolu geri gittik ve onlarin verdikleri lambayi geri iade ettik.. cok soguk ve ilgisiz davramislardi ve bir kurus indirimde yapmamislardi baya bir bozulmusuk..ogün bügün avizsemis yok :) neyse simdi söyle alman online kataloglarini gezerken bitane avise gördüm bir kac günden beri aklimda.. diyer magazada gördügüm avize gibi hic degil bam baska bir model.. (türk magazasindaki ilk göz agri avizem daha güzel geliyor bana) acaba diyorum bu yeni gördügüm aviseyi siparis etsem mi.. lafi cok uzattim farkindayim... perdem kerem altin palyetli siparis verdigim koltuk katimi siyah halim kerm kahve toprak renklerinde.. bu gördügüm avizede altin sarisi altin agirlikli da bir dekor.. duvardaki komidinin üzerindeki ayna da altin cerceveli zaten. Annemede söylerim.. türkiyede perdeleri diktirdigi yerden alin palyetli yastik kilifi alir siyah koltugun üzerinde güzel durur.. yazin gördüm ben birllanta iki model süs yastiklari koymuslardi fiyatini sordum 8 tl demist kilifin tanesi bitanesi sadce buldandi diyeri de cok pullu ama biraz tül de vardi...
siyah altin renklerinde bir oturma odasi düsünüyorum anlicaniz.. simdi o gördügüm ikinci begendim avizeyi bulup buraya eklicem yorumlarinizi bekliyorum..

ekle bakalımm :) ama ben koltuğunun renklerini tam anlamadım, siyah kahve krem karışıkmı ? desenlimi çizgilimi yani şekil olarakta anlamadım :)

benim yazdiklarimi zaten kolay kolay kimse anlayamaz. karisik yasmakta yazarken harfleri unuttmakta yutmakta ´üstüme yoktur :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…