ben kaçırmışım yine resimleri
hayırlısı olsun umarım olur işleri.
ne umutlarla açılıyor olmayınca üzülüyor insan.
bende yaptım bir girişimcilik oldu olmadı bişey kendini döndürüyor ne artı ne eksi.
betacım evettt çok heycanlıyım her şey yolunda gider inşallahh yaa halam bir alışveriş merkezinde restorant açtı. yani içli köfte falan yöresel yemekler tarzı bir yer. kasaya güvenemiyor kimseyi oturtmak için neticede kendi sürekli ödemeler malzeme alımı için çıkması gerekiyor falan. işte kardeşim önden gidecek olursa bizimkilerde arkadan. eğer öyle bir şey olursa kesin görüşürüz sen ben sulfat falann:1hug:Yarasamııı akannehir
ahh pıtırr bunu söylemek istemezdim ama resmen bu senin zaaflarını kullannıyorr canım yyaa :sinifsinif:
Saol canım bakalım çıkmaz inş.. :Saruboceq:
Burçişimm bu ne güzell haberr Şeniz
Halan ne dükkanı açıyor kii CADIARZU
bu arada resimlerinee bayıldımm harikaa olmuşlarr opuyorumnanaktan
HAYIRLISI OLSUN O ZAMAN CANIM
gördüm o fotoları pek güzel
bahçeli kız
aman girio hep yazları bize sinir hayvan
korkudan duş alamıcam valla saçımı yıkayıp çıkarım 2 dkda
diğer konu karışık canım erkek arkadşaım diil eski sevgilim oluo o şahıs
önemli bişey çıkmaz inş. canım :)
sağol papim Şeniz
sağol canım:1hug:
teşekkür ederim pıtırım, sen de üzme kendini diyeceğim ama ne kadar faydalı olur bilmem:teselli: (kastettiğim iş değil bu arada)
inşallah istediğiniz gibi ve hayırlısı olur canım, ayrıca siyah beyaz olan resme bayılmıştım ben de :) çok güzeldiniz yine..
sezen aksu hoşgeldin dinliorum şimdi
ha ağladım ha ağlycam::(
cucu benmiyim ki yawww
pıtırcık yapma kuzu yaaaa lütfennnnnn
olurgel beraberrr aglayalımmm olurmuuuu
cucu benmiyim ki yawww
pıtırcık yapma kuzu yaaaa lütfennnnnn
:teselli: Ah bi unutabilsennkullanıo dimi beta(((
inanmak istemesemde öle dimi(
Canım işte ilk anjio da 2 damarı açtılar bide balon patlatacaklardı patlatamamışlar..Hemşocum teşekkür ederim canım Şeniz
Ben senin kayınpederi sorcaktım nihal sormuş. İyi olduğuna sevindim. Bi daha anjio olcağına göre kapalı damar var hala galiba.
Kocişin bu kadar hasta olduğunu bilmiyodum yaaa umarım testlerin sonucunda bişeycik çıkmaz
Ayy burçişş ne güzell olurr wallaa :1hug:caniko kaldırmadım ki hala açık. bir kaç sayfa geride olsa gerek :1hug:
betacım evettt çok heycanlıyım her şey yolunda gider inşallahh yaa halam bir alışveriş merkezinde restorant açtı. yani içli köfte falan yöresel yemekler tarzı bir yer. kasaya güvenemiyor kimseyi oturtmak için neticede kendi sürekli ödemeler malzeme alımı için çıkması gerekiyor falan. işte kardeşim önden gidecek olursa bizimkilerde arkadan. eğer öyle bir şey olursa kesin görüşürüz sen ben sulfat falann:1hug:
sağol canımcımm:1hug:
ay yerim ben seni kızzzzŞeniz
Saoll nihalcimm Şenizbetaaaamm gecmıs olsun cnm bnmmm
sirrus hosgeldın cnmm nerelerdeydın
cucuuuuu hosgeldın cnmcm
alalım valla
ne hayvanı bee
evet sana demıstım sana cucu dıcem dıeeeee yaa Şeniz
Sirrus ekledim canım seni yerimseniben
Ayyy burciş ne güzel olur yaaa, sen ben sulfat demiş canım arkadaşım Şeniz Hayırlısı olur inş. sizin için
:teselli: Ah bi unutabilsenn
Canım işte ilk anjio da 2 damarı açtılar bide balon patlatacaklardı patlatamamışlar..
Kapalı 2 büyük damar daha varmış ve bu seferde balon patlatacaklarmış bu seferki baya bi riskli olacak :sinifsinif:
Bakalım hayırlısı :Saruboceq:
Koçişimdede sürekli bi öksürük vardı kandırıp götürdüm doktora daha bişi çıkmadı bakalımm ne olacak merak ediyorumm :sinifsinif:
Ayy burçişş ne güzell olurr wallaa :1hug:
İnşallahh gelirlerr İzmiree :dance:
Çiğ köfteye bayılırımm adresi verirsin arada yemek yemeğe giderizz cokacimcoook
Saoll nihalcimm Şeniz
burcuu canım harika olmuş resimler.
ay bende özendim bak şimdiii.
süper valla çok hoş düşünmüşsünüz.
ne kadara yaptılar canım bunu.
baya büyük
nan demedınmı salak hayvan giriyo dıeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?