Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

caniko kaldırmadım ki hala açık. bir kaç sayfa geride olsa gerek :1hug:

betacım evettt çok heycanlıyım her şey yolunda gider inşallahh yaa halam bir alışveriş merkezinde restorant açtı. yani içli köfte falan yöresel yemekler tarzı bir yer. kasaya güvenemiyor kimseyi oturtmak için neticede kendi sürekli ödemeler malzeme alımı için çıkması gerekiyor falan. işte kardeşim önden gidecek olursa bizimkilerde arkadan. eğer öyle bir şey olursa kesin görüşürüz sen ben sulfat falann:1hug:

sağol canımcımm:1hug:

ay yerim ben seni kızzzzŞeniz

betaaaamm gecmıs olsun cnm bnmmm

sirrus hosgeldın cnmm nerelerdeydın

cucuuuuu hosgeldın cnmcm

kızlar benım pıs askımm ayrıldıgımızdaa halamın kızıyle evlencem dıe tutturdu amacı benıı delı etmek ole bısı yokkkk gecen gun dukkana gelmısss kızz bugun ogrendım ablasına anlatırkn rengım degıstı bırden sınır oldummm kızın bı sucu yok ama sınır oluyommm kız faruka sevgılın cok guzel demıs ne zaman evlenceksınız demıss aferın kızaa 17 ekımde evlenıoo napıp edıp gıdıcem o duguneeee askımla gelme dıoo ama gıdıcem nıe gelme dıoo bılmıorum derken guluyoda kesın benı delı etmek amacı

Sirrus ekledim canım seni yerimseniben
Ayyy burciş ne güzel olur yaaa, sen ben sulfat demiş canım arkadaşım Şeniz Hayırlısı olur inş. sizin için

kullanıo dimi beta(((
inanmak istemesemde öle dimi(
:teselli: Ah bi unutabilsenn
Canım işte ilk anjio da 2 damarı açtılar bide balon patlatacaklardı patlatamamışlar..
Kapalı 2 büyük damar daha varmış ve bu seferde balon patlatacaklarmış bu seferki baya bi riskli olacak :sinifsinif:
Bakalım hayırlısı :Saruboceq:
Koçişimdede sürekli bi öksürük vardı kandırıp götürdüm doktora daha bişi çıkmadı bakalımm ne olacak merak ediyorumm :sinifsinif:
Ayy burçişş ne güzell olurr wallaa :1hug:
İnşallahh gelirlerr İzmiree :dance:
Çiğ köfteye bayılırımm adresi verirsin arada yemek yemeğe giderizz cokacimcoook
betaaaamm gecmıs olsun cnm bnmmm

sirrus hosgeldın cnmm nerelerdeydın

cucuuuuu hosgeldın cnmcm
Saoll nihalcimm Şeniz

burcuu canım harika olmuş resimler.
ay bende özendim bak şimdiii.
süper valla çok hoş düşünmüşsünüz.
ne kadara yaptılar canım bunu.
baya büyük

evet sana demıstım sana cucu dıcem dıeeeee yaa Şeniz

kuzummm neden şaşırdım biliyor musun bende kız kardeşime cucu derrimde ondan şaşırdım onun adı da duygu kaydirigubbakcemile3

Sirrus ekledim canım seni yerimseniben
Ayyy burciş ne güzel olur yaaa, sen ben sulfat demiş canım arkadaşım Şeniz Hayırlısı olur inş. sizin için

fıstıkım sensiz olur muuuuu :1hug:
İzmir de 3 güzell offf bunu kaldırabilecek mi bakalım izmir kaydirigubbakcemile3
inşşş olur canımmm

yerini öğreneyim yazarım kuzumm:1hug:
ayy inşallah inan bende çok istiyorum balım yaaa:1rolleyes:
hem bana yakın olacaklar hemde aşkımla benimde dönüp dolaşıp yerleşmeyi planladığımız yer izmir onun için a.s

burcuu canım harika olmuş resimler.
ay bende özendim bak şimdiii.
süper valla çok hoş düşünmüşsünüz.
ne kadara yaptılar canım bunu.
baya büyük

ay tatlım beğenmene çok sevinsdimm :1hug:
şimdi bizim fotolarımızı çeken kişinin baskıda anlaşmalı olduğu bir fotocu varmış...
normalde fotocular tanesini 110 tl ye basıyorlar. bize ikisinni 100 tl ye bastılar canım a.s boyutu da 120 ye 90 a.s bizde çok şaşırdık fiyata hemen yaptırdık a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…