kız kocısının nesı vardıkıı
Ahh pıtırım ahh sen binkatt daha iyilerine daha yakışıklılarınaa layıksınn bunu sana daha kaç kezz söylücemm kim bilirrher defasında inanmıycam inanmıycam diorum
her defasındada inanıorum
çünkü kahretsinki hala seviorum((((
allahım nolur yardım et bana
nolur olucaksa olsun
olmıycaksa artık beni seven biri çıksın karşımaaa
slm kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra
CAnım bayram öncesi boğazı ağrıyordu ve sürekli öksürüyor ve boğazında gıcık oluşuyor ve halen öksürüğüde devam ediyor..:1no2:
doktora gittik hiç bişe bulanamadı kan tahlili,nefes testi,akciğer filmi hepsi yapıldı sonuçlar temiz yarın bi test daha yapılacak onun sonucuna göre başka bi bölüme sevk edicek doktor..:sinifsinif:
burcu naber kızzz
daha gitmedinmi evinee
hadi gitte yeni masalar ekle
bu arada akşam banyoya bi girdim bişi uçuo
banyonun kapısıda bizim biraz zor açılıp kapanıo
anam açmaya çalışıom takıldı kapı
tepemde uçuo bişi
delircektim
zorla açtım çıktım hemen
tabiki giren yine yarasa
sora babam geldi dedim yakala içerde yine yarasa
adam girdi her yere baktı yok
hey allam nerden gelio nereye gidio çözemedik
yok kuzum gitmedim ayın 5 ine kadar burdayım 5 inde dönücem şu dönem bizimkilerin hayatlarıda karışık büyük bir karar aşamasındalar önümüzde ki ay kızkardeşim izmire halamın yanına gidiyor halam dükkan açıyor ona yardımcı olacak işller yolunda giderse bizimkilerde evbi izmire taşıyacak çok heycanlıyım inşallah her şey yolunda gider yaaaa:1rolleyes: ben çok iistiyorum işin aslı bana daha yaklın olacaklar tabi... :1rolleyes:
evimi kocişimi özledimmmmm oda ayrı :1rolleyes: en son işte dev boyutta yaptırdıdğım fotoların resmini ekledim buraya başkada bir şey yok bende
Yarasamııı akannehirbu arada akşam banyoya bi girdim bişi uçuo
banyonun kapısıda bizim biraz zor açılıp kapanıo
anam açmaya çalışıom takıldı kapı
tepemde uçuo bişi
delircektim
zorla açtım çıktım hemen
tabiki giren yine yarasa
sora babam geldi dedim yakala içerde yine yarasa
adam girdi her yere baktı yok
hey allam nerden gelio nereye gidio çözemedik
ahh pıtırr bunu söylemek istemezdim ama resmen bu senin zaaflarını kullannıyorr canım yyaa :sinifsinif:biliorum beta
ama ben onu seviorum napim((
o yüzden ne dese hemen inanıorum((
off çok kötüyüm yaaa
Saol canım bakalım çıkmaz inş.. :Saruboceq:geçmiş olsun canım.
bişey çıkmaz inş.
yok kuzum gitmedim ayın 5 ine kadar burdayım 5 inde dönücem şu dönem bizimkilerin hayatlarıda karışık büyük bir karar aşamasındalar önümüzde ki ay kızkardeşim izmire halamın yanına gidiyor halam dükkan açıyor ona yardımcı olacak işller yolunda giderse bizimkilerde evbi izmire taşıyacak çok heycanlıyım inşallah her şey yolunda gider yaaaa:1rolleyes: ben çok iistiyorum işin aslı bana daha yaklın olacaklar tabi... :1rolleyes:
evimi kocişimi özledimmmmm oda ayrı :1rolleyes: en son işte dev boyutta yaptırdıdğım fotoların resmini ekledim buraya başkada bir şey yok bende
HAYIRLISI OLSUN O ZAMAN CANIMyok kuzum gitmedim ayın 5 ine kadar burdayım 5 inde dönücem şu dönem bizimkilerin hayatlarıda karışık büyük bir karar aşamasındalar önümüzde ki ay kızkardeşim izmire halamın yanına gidiyor halam dükkan açıyor ona yardımcı olacak işller yolunda giderse bizimkilerde evbi izmire taşıyacak çok heycanlıyım inşallah her şey yolunda gider yaaaa:1rolleyes: ben çok iistiyorum işin aslı bana daha yaklın olacaklar tabi... :1rolleyes:
bahçeli kızbahçeli evdemi yoksa üst katta mı oturuyorsunun pıtırcık.
bizimde oluyor dışarda şükür hiç girmedi daha ama çok dikkatli oluyoruz
diğer konuyuda bilmiyorum yorum yapamıcam.sanırım erkek arkadaşınla problemlerin var
( bilmiyorum kendi tahminim)
hayırlısı ne ise o olsun canım
HAYIRLISI OLSUN O ZAMAN CANIM
gördüm o fotoları pek güzel
bahçeli kız
aman girio hep yazları bize sinir hayvan
korkudan duş alamıcam valla saçımı yıkayıp çıkarım 2 dkda
diğer konu karışık canım erkek arkadşaım diil eski sevgilim oluo o şahıs
önemli bişey çıkmaz inş. canım :)iyi maşallahh bugün kayınvalide ile pazara bilem gitmişlerr :sinifsinif:
7 ekimde tekrar anjio olacak bakalımm :umursamaz:
Yarın koçişle hastaneye gidicez tekrar bronş brovikasyon testine giricek sonucuda hemen vermezlerr zaten doktoruda izne çıkyıormuş önümüzdeki haftada koçişin hastalığı belli olacak bakalım CADIARZU
sağol papim Şenizgeçmiş olsun gasoo :a.s.:
sağol canım:1hug:slm kızlar.
gasoline geçmiş olsun canım.
kızlar dün ist.da kayınvaldeme gittim eltimle tanıştık:)
foto çektirdik fakat resimler onda kaldı.
en kısa zamanda nişanlıma söyledim alıcak.
değişik bir gün oldu benim için.
nişanlı olmak çok güzel bunu birkere daha anladım
teşekkür ederim pıtırım, sen de üzme kendini diyeceğim ama ne kadar faydalı olur bilmem:teselli: (kastettiğim iş değil bu arada)ay evet sağlık herşeyden önemli
bende bazen bunu düşünüp ayrılmak istiorum aslında
midem üzülünce fln ağrıo çünkü
üzülmemem lasım
bu arada allahtan gitmişisn başka doktora geçmiş olsun tekrar dikkat et sende kendine canım
bahçeli evde oturmak çok güzl ama yaz akşamları zehir oluyor tabii.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?