Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende sıkıldımm gunum cok guzel gectı ama askım eve bırakınca sıkılmaya basladım

i pazarlar zemuszemus

sulfatcım guzel gunlerde kullan hepsı cok guzel

selam kızlarr

sulfat cicilerini iyi günlerde kullann

güzel şeyler alıosunnn :)

kesme tahtaları güzelmiş kızzz

çok güzel şeyler almışsın canım.hepsini güle güle kullan

sulfatım cıcılerını gule gule kullann

bu arada evını cok begendımm hep beyazzz bayılırım beyazaaa gule gule agız tadıyla otur balımm

Hepinize çok teşekkür ederim tatlişlerim Şeniz
Papicim şişeleri ikeadan değil evimin yakınındaki japon pazarından aldım

Şenizcanım hatırladığın ve sorduğun için teşekkür ederim, Allah razı olsun,
ilk bir özel hastaneye gittim, bi dünya tahlil falan ve sonuçlar çok kötüydü..
(doktorunklava: tamamen yanlış teşhisi ile hepimizin yüreği ağzına geldi).

birkaç gün sonra, teyzemin doktoruna, çapa nın profesörünün muayenehanesine gittim, nişantaşına. Eko yu falan orda doktor tekrar kendisi çekti. Eskisi için de, "Bu ne biçim Eko, Hiç alakası yok, Yok böyle bi ciddi hastalığın falan, sen kardiyoloğa gittiğine emin misin" dedi :))))) tööbe tööbe , çok sinirimiz bozuldu ama çok şükür , ilk yanlış teşhis gibi çok kötü birşey değil ama kalbimle ilgili dikkat etmem gereken küçük bir rahatsızlık çıktı.
Enfeksiyona ve stres-sıkıntı-yorgunluk meselesine dikkat etmem gerekecekmiş bundan sonra hayatım boyunca. Bu uyarıdan sonra zaten işi bırakmaya zaten kesin karar verdim ben, canımdan kıymetli değil ya iş. Ben normal çalışamıyorum çünkü:kedi: kendimi kaybediyorum çalışıyorken, çok hırpalıyorum. Dolayısıyla stres ve yorgunluk bende eksik olmuyo. :))
ay ne uzun anlattım :sinifsinif:
velhasılı kelam, dikkat edersem ciddi birşey olmayacak çok şükür, siz siz olun bir doktora inanmayın hemen, gerizekalı ilk doktor ben de olmayan 2 büyük hastalığın teşhisini koydu bana :mymeka: meğer alakası yokmuş, ameliyat masasına da yatırırdı onlar beniklava:

Canım öncelikle çok sevindim ciddi bişeyin olmadığına Şeniz Allah kimseye ciddi bi rahatsızlık göstermesin.

Ayyy filmlerde olur yaa böle şeyler tahliller karışır yok yanlış teşhiş filan lmaz:. Gerçekte de oluyormuş meğer kaydirigubbakcemile3 Aptallar yaa onca yıl okuyolar insan hayatını hiçe sayıyolar yaa çok kızıyorum. Benim kocişin kardeşi tıp okuyor işte 5. sınıfta. Ona diyorum bak sakın diğer doktorlar gibi olma diye. Bence de bu tarz sorunlarda kesinlike başka doktorlara görünmekte fayda var. Babam benim öyle mesela çok sağlamcıdır. Kalp hastasıdır kendisi bi doktor bişey dese, kalkar 3 doktora daha gider iyi de yapıyor.

Bundan sonrası için de kendine dikkat et canım, mutlu oldum ciddi bişey olmadığına Şeniz

cnmm bnm gecmıs olsunn cokkk evet bende ınanmam o yuzden 2 3 yere daha gıderızz bızdee

sağol canım benimŞeniz
ayrıca dediğin gibi, filmlerdekine inanmayız ama hakkaten oluyormuş, insan başına gelince anlıyor :))))
ayrıca babacığın en güzelini yapıyor; dikkat etmek, tedbirli olmak, işini sağlama almak lazım, sağlık bu :)

Pc artık hayata döndüğüne göre yeni ciciler ekleyebilirim. Topiğimiz şenlensin zemuszemus

Hemşom yine çok cici şeyler almışsın iyi günlerde kullan canımm :1hug:
Ahh gasolincimm çok geçmiş olsunn :teselli:
O doktor denen bozuntusunu gidip bi güzel bozsaydınn klava: boşuna doktor olmuş oo :mymeka:

iyi maşallahh bugün kayınvalide ile pazara bilem gitmişlerr :sinifsinif:
7 ekimde tekrar anjio olacak bakalımm :umursamaz:

Yarın koçişle hastaneye gidicez tekrar bronş brovikasyon testine giricek sonucuda hemen vermezlerr zaten doktoruda izne çıkyıormuş önümüzdeki haftada koçişin hastalığı belli olacak bakalım CADIARZU

slm kızlar.
gasoline geçmiş olsun canım.
kızlar dün ist.da kayınvaldeme gittim eltimle tanıştık:)
foto çektirdik fakat resimler onda kaldı.
en kısa zamanda nişanlıma söyledim alıcak.
değişik bir gün oldu benim için.
nişanlı olmak çok güzel bunu birkere daha anladım

zeyneppppppppppppppppppp cnmcm nıspetmı edıon kız sennnn klava:

ay evet sağlık herşeyden önemli
bende bazen bunu düşünüp ayrılmak istiorum aslında
midem üzülünce fln ağrıo çünkü
üzülmemem lasım
bu arada allahtan gitmişisn başka doktora geçmiş olsun tekrar dikkat et sende kendine canım

sıkma canını pıtırımm görüşürüz

geldim canım

bebişi sevdik geldik
ay çok tatlı yaa
bende evlenmek istiom
çocum olsun istiom
ama kız olsun
o salakta o kadar msj attım bi cvp atmadı
uyuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…