Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay beyaz gelincik dizisinin şarkısı çıktı
biz o diziyide izlioduk beraber yaa(
off ağlamıştı bi kere bide izlerken sonradan ayrıydıkta
ya bu çocuk böle diildi allahım nolur eskisi gibi olsun nolurr

koçiş yatalım artık diyor beni bekliyor ben kaçtımm kızlarrr
Yarın erken kalkıcazz...:sinifsinif:

Hepinizi teker teker öpüyorumm Şeniz iyi gecelerr :gitme:

evet böle diildim o biraz yumuşayınca böle oldu
ben kaç ay msj atmadan dayandım yaa,bi başladık msjlaşmaya yine bozuldu herşey,kararlarım herşey
offfffffff
dayanamıorum artık kızlar yaa
vallayi tükendim

iyi geceler betaaa

pıtırım tükenmee tükenmezsin seen bak ne kadar dayanmıştın işte ne güzel, güçlüsün işte, ama biz kızların ortak özelliği dayanamıyoruz hiç.. hadi be güzelim bak sık dişini böyle oldukça daha çok üzülüyosunn

karışık anlattım yukarda

Son düzenleme:
sezellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ptıtrım bılmemmıı

uu o zaman çok karışıkmış yaa zaten tekirdağdan gelip gelini alması etmesi ohoo çok iş

ama şuda var gelin arabası için özel birini isteyipte seninkini seçmiş olabilirlermi?

bende mesela aşkımın ceyhun diye bi arkadaşı var onu istiyorum, izmitte bizi hep arabasıyla gezdirirdi mangala falan giderdik turlardık, manevi olarakta gelin arabamızı o kullansın isterim.. ama izmitten istanbula gelmesi zor olur yaa bak hiç onun açısından düşünmemiştimm :)))) neyse bende bunu tekrar düşüneyim

Pashi yazdıklarımıda editledim yukarda, ya gelini başkası getirse seninki kuaför çıkışında alsa hadi belkide oraya gitmesi alması falan çok saçma olur zatenn çünkü gelinin kuaför kaç saat sürcek kimbilir, hiç yoktan beklicek onada yazık yani yolu unutsann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…