Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yeşile bayılırımmm :) bunları gümüşlüğe koymak içinmi aldın kullanmak içinmi? yani gümüşlüktekinide kullanıyoz tabidre krsital set gibi bardak takımı alıır ya onun içinmi aldın demek istiyorum :))) eğer öyleyse 6 kişilikmi aldın? bunlar benimde hoşuma gidiyo ama setlerine baktım evkurda 6 kişilik 330 milyoncukkk :) ama çooookk güzeller

papii bana saçma geldi düşüncesizlik dedimm böyle bir plan

sizede öyle geldii

vicdanen rahatımm artıkk fikirlerinizi alınca

hani evden düğün salonuna götürsün deseler seve seve ama işler karışık be canımm

Ayyy benim kociş yine maça gitti az önce. Alışmam lazım evde yalnız kalmaya her pazar gidicek çünkü :sinifsinif:

yok yok haklısın ama bak sen demeden önce bende bu şekilde düşünmemiştim :))) nişanlında anlatsın arkadaşına güzelce eminim anlıcaktırr..

ya ben kısmetse evlenirsemm kuaföre kendim gitsem, 12de falan biter heralde işimm, ceyhunla aşkımda 12de falan gelse beni almaya, ordan footoğrafçı falan o zaman ayıp olmaz dimi? :)

detaylı düşünmek gerekio organizasyonuu kimseyi zorda bırakmamak gerekioo

bizim şöfeeerrr......kaydirigubbakcemile2
problemimiz yok allahtann

arabayı ikimizde götürüozz :kedi:

hemide 3. kişiye yer yok arabamızda

2 kişilikk üzeri açık arabamızz

zaten dış mekan için bir saatten fazla sürmüomuş ist. da öyle dediler

uzarmı sizinki bilmem ama

bir saaatçikten bişeycik olmazz beklerler o kadarrr

uuuuu süpermişş
ben kullanamıyorum yaaa :tomato: aşkımında henüz ehliyeti yok :)) kandıramadım bi türlü kursa gitmeye, gerçi gelin arabasını durdurup ehliyet sormazlar dimii yalnız gelin kullnsa arabayı çok orjinal olur hee :))) sen geç kenara de ben sürcem de, şöle bi gazla duvağın uçuşurken gidin, ne hayalgücü var bende bee düşündümde harika bi poz olur böyle :)) hatta o sırada çiçeğide fırlat tam çiçek havadayken yakalanması laızm pozun :)))

neyse benim uykum geldi sanırım uyanıkken rüya görmeye başladımm :))

senin için rahat olsun, şimdi çokheyecanları var belki o yüzden dikkat edememişlerdir ayrıntılara ama konuşunca dargınlık yaratacak bişey değil kesinlikle a.s.

Nihalll :1hug: yeşil gördümmü dayanamam zatenn

Pufi evlendimi yaa? dünmüydü düğünüü, inşallah herşey iyi geçmiştir çok mutludur şu anda :Saruboceq:

Pashi ne oldu ben hiç anlamadım alıntıları silmişsin. Her ne ise takma kafaya zemuszemus

umarım canımm

o resimlere bakamadım öle ekleyince zor gelio bakmak
buket mrb canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…