Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hımmm kötü bişey yoktur inş.

bundan sonraki bütün günlerin bayramın 3. günü gibi geçsin inş. opuyorumnanaktan

1.gunu annemın yoklugu ıle gectııı
2. gunu zıyaretlerr aılevı meseleler bıraz canımı sıktı
3. askımlaa bulustuk sabahın korunde sona ablasına gıttık orda bırden plan yaptık pıknıge gıttıkk cok guzeldı askımla olmak daha bı guzeldııı :asigim:

evet insan aşık olunca böle oluyo ,

bende 10 gündür yoktum istanbulda bayram dediğin neki insanın yanında aşkı olmayınca

cmt geldim istanbula aşkımın yanına gidince bayram nasıl oluyomuş o zaman anlıdım ...

askımın elını optum cok guzel bısey yaaaaa bayramda evet bende goremıcem dıe uzuldumm bıze geldı gercı delıı sey ama bakamadım bıle yuzune babam abımm ıcım gıttı

nasl gecti rize yolculugun

güzeldi , annemle babamı götürdüm , evi temizledim yerleştirdim , birazcıkta gezdim , hem annemin babamın gönlü oldu hem yardımım oldu hem yorulmadılar cmt de döndüm ...2 gündür nişanlımın dibinden ayrılmıyorum bugün işe geldi ama aklım hala onda fazla özlemişim sanırım

evet yeni olduğumdan hatırlamamışsındır - 1-2 gün katıldım sonra rizeye gittim 10 güne ancak geldim

süper ALLAH ayırmasn
mandln cokguzel cantalar

amiin allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın inş.......

evet gerçekten çantalar çok güzelmiş , acaba içine bişeyler koyunca sarkma yaparmııı,, yada astarlı olsa o zaman sarkmaz sanırım ....

ayy mandilinim süperlermiş gerçekten çok şeker çantalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…