Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay edaa bizim de zamanımız geçse de ben ona bile razıyım..

canımm alakasız ama merak ettim senin imzanda varya düğüne ve büyük hedefe diye bir yazı.. sen 102 kilodan 78 kiloyamı düştünnn ??? eger öyleyse nasıl yaptın :))

evet ama uzun zamanda yaptım bunu 1.5 sene de diyet yapmadım sadece haftada 3 gün 1 saat spor yapıyodum , ayda 1 kilo bilemedin 1,5 kilo fazlasına gitmiyodum yavaş ve kalıcı olsun diye 5 ayda 7 kio verdikten sonra rahatsızladım bi 5 ay ara verdim o arada 2 kilo verdim sonrasında kasımda sözlendim e malum düğün yapıcaz tekrardan spora başladım ama ama bu sefer 3 ayda hiç kilo veremedim kriz geçiriyodum bu sefer endokrine gitmeye karar verdim meğer insülin direnci varmış , şeker hastalığı başlangıcı denilebilecek bişey , ilaç kullanmaya başlayınca sonrasında tekrardan ayda 1 -2 kilo vermeye başladım , iyi gidiyo toplamda 15 ayda 24 kilo vermiş oldum , hayırlısıyla haftaya tekrar spora ve diyete başlıyorum bi 15 daha versem düğüne kadar süper olcak ,,,,,eğer zayıflamak istiyosam metabolizmanı bozmadan bi doktora danışman , ben daha önceden zayıfla şişmanla zayıfla şişmanla kendi kendimi ne hale soktum 102 oldum ,,,eğer kilo problemin varsa aman dikkat et sağlığına , diyete başlamadan doktora en azından 1 kere bile olsa danış

Ay muma dÖnmedım ya
hala ayı gıbıyım

nanedem ben hypoxıye baŞlıcam snaırım
ekım baŞında
pofffff

Ay muma dÖnmedİm ya
hala ayı gİbİyİm

nanedem ben hypoxİye baŞlİcam snaırım
ekİm baŞında
pofffff

canımcım o söylediğin şey ilaçmı , hiç duymadım

ama ilaçsa aman iyi düşün , deminde dedim şekercim zayıflamak istiyosanız 1 kere dahi olsa bi doktora danışın ona göre sana öle şeyler kullan yada kullanma derler , bünyen ne durumda onu bil önce , herkesten aynı etki olmuyo çünkü bide sen düğün zamanı telaşlı olcan ister istemez stres yapcan bu tip ilaçlar stres durumlarında kötü yan etkiler çıkartabilir o nedenle sen 2 kat dikkat et

bende 7 kilo filan vermem lazım ama ben hiç veremiyorum diyetisyene gittim ama uyanmıyorummm kagıtta yazılı diyete uyamıyorumm vermem lazımm ama bakalım şimdi sirkeli su için okudum gastede bugünnn onu deniycem :) bi şekilde dediğin gibi vermem lazım sen çok iyi bi şekilde başarmısın canımm yaa helal olsun :1hug:

Ay muma dÖnmedİm ya
hala ayı gİbİyİm

nanedem ben hypoxİye baŞlİcam snaırım
ekİm baŞında
pofffff

he bölgesel incelmeymiş ....
canımcım kaç kilosun ve boyun kaç söle bana ben doktorumu arayıp sorayım , bölgesel incelme işe yararmı yaramazmı dye, ben sormuştum bana izin vermemişti boşuna paranı kaptırma o tarz şeyler ancak 3-5 kilo fazlası olana yarar dedi, söylediğim doktor
estetik cerrahtı , he işin bana düşşün diyede demedi çünkü güvendiğim bi doktor , kendide sonuç güzel olmayacaksa operasyon yapmayan biri

hamd olsun dahada vercem inş. , benim işim biraz daha kolaydı sanırım kilo almamın sebebi tam tersine yemek yememkti , günde 1 kere yerdim önceden ama şimdi saat başı mutfak yapıyorum , metabolizmamda alıştı sanırım acıkıyorum sürekli atıştırma halindeyim , ilk zamanlar çok zordu yemek yemekten midem bulanıyodu yemek görmek istemiyodum ama alıştım çok şükür iyi gidiyo şimdi , sağolsun nişanlımda beni 1 gün bile yanlız bırakmadı sürekli hatırlattı saatleri ,,,bazen bunalıyodum ama iyi oldu alıştırdı ... sende alışırsın yavaş yavaş kendini sıkma hem 7 kilo nedirki büyütme aklında önemli olan şey sık sık az yemek meyveye sebzeye daha fazla yer ayırmak ,, sende yaparsın eminim

boyum 160 nanedemcim
kilom 68

ve bütün kilom göbek bölgemde
çırpı gibi bacaklarım ufacık popom var
ama işte
öncelikle göbeim
sırtım
artık ufak ufak üst kollarım
şiştikçe şişiyorum ((

neyse kızla rben kaçtım
yaırn bakarım
öptüm hepiciinizi

evet ya bende ne soracaktım diyodum sulfatcım o tepsi derimi ben burada gördüm züccaciyede 18 mi dedi ne orta boydu sanırım aynısımı acaba sen ne kadara aldın kullanışlımı

Evet canım deri senin sorduğun yer çok iyimiş fiyatı. Ben de gördüm o fiyatlara ama bu epey sağlam ve kaliteli bişey. 2 li tepsi 49 liraya aldım ykm den. Tubiş duymasın yine mi ykm dicek kaydirigubbakcemile3 İlk kez ctesi kullandım büyüğünü misafirim varken gayet güzeldi bi sorun yaşamadım. Çok daşık göründü gözüme

selam kızlar huff gecmişi oku oku anca bitti..
sulfat evin çok güzel..Allah sağlıklı huzurlu oturmayı nasip etsin..
dier cicilerini de güle güle kullan canım..

nasılsınız

Teşekkür ederim canımmmmm Şeniz, amiiiiinnnn

yarına devam ederiz artık benide bekliyolar çıkmam gerek , iyi akşamlar kızlar görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…