bende yapıyodumm ama artık yapmam hep kendime alıyordum hep param gidiyorduu :sinifsinif:
sen fikrimi biliyosunn :kedi:
sulfat ben duvar dıyorum
Selam kızlarrrr .AOF den mezun oldum sonunda tek dersim kalmıştı bugün açıklanmış bittiiiiiii nişanlım da bitirdi ikimizde mezun olduk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt zemuszemus
Varımmm süprizzzzzbetacım bi ara yine baslıycaktık sanırım:hulya:
bu defa ciddi basladım ben var mısın? destekleyelim birbirimizi_?:kedi:
haklısın betaamm yaa sıparıs verırkenn ıstıyo ınsan bak 40 tl gırdı bana durduk yeree ve acıgım var ben aldıgımdan oducem sımdııı calısmıom daa :S nese ceyıze almam gerektı zatennn almıs oldumm
kızlar demıstım ya eleman alıncak diye
biri geldi görüşmeye bende gıttım
kız asagı ındı patron dedı bu kız senden bile kucuk muş ben dedımkı tecrubelı bırını alalım dedım sen ne dıyosun dedı kızdaiş biliyor ama bızım patron bıraz buyuk ıstıyor
bene bıze öle biri lazımdegıl yardımcı olcak bırı olsn yeter dedım
aldırdım kızı kac para verelım dedı
aklımdan 1200 gecıyordu demedım o dedı 750 yetermı dedım az 1000 olsn kız yarın baslıycak ama maas ne oldu bılmıyorum
Kızlar yaaa şimdi çeyiz dönemindeki gibi size ihtiyacım var bişeyi oylamaya sunuyorum :)
Stüdyo fotolarından 2 tanesi büyütüldü. Birini salona birini yatak odasına düşündük.
Salonda masanın olduğu duvar mı sizce yoksa hemen koltuğun arkasındaki duvar mı? Kocişle karar veremedik fikir alayım bari sizden
Bir de yatak odasındaki yatak başının üstüne mi (ki ben hiç sevmem) yoksa karşı duvara şifonyerin olduğu duvara yani mi assak
calıstıgını bılmıyorudmesmacım çocukla ilgisi yok canım çalışıyorum ve yoğun oluyorum onun için giremedim bi türlü... herkes iyidir umarım :kedi:
bi sen bi ben varız bılıyon demıAyyy en korktuğum şey bir de hapı bırakırız çocuğumuz olmaz mafoldumben Allah korusun
pis beni alsaydın ya:)
papi jelli sütyenler şöyle oluyor:
hani süngerli sütyenler var ya.. o sünger yerine sütyenin içinde jel olduğunu düşün... dışarıdan biri sana çarptığında falan semsert sünger yerine daha doğal göğüs kıvamında jele çarpıyor...
sulfat ben masa diyorum..yatak odasında da her ne kadar hoşuma gitmese de yatak başı uygun gibi geldi.
duvar deme sebebım masa tarafının boyutunu tam kavrayamadım duvar kısmı daha genıs olduğu ıcın
bıde
kapıdan gırınce karsıda olcak :asigim: sanırım
bence koltuk ustu bide senın salonun siyah beyaz unıten kahve cerceve olurmu
halınamı gıder
yatak odama ben ıstemıyom yattıgın odada ıyı degıl ama yatak baası en uygunu canm ya
calıstıgını bılmıyorudm
bi sen bi ben varız bılıyon demı
ama tembelesstıryormus bırakınca olmaz hemen
sulfat ben masa diyorum..yatak odasında da her ne kadar hoşuma gitmese de yatak başı uygun gibi geldi.
aa ben niye dusunemedım
ben burda yazdım sanıyom yazmadımmı
Eveeeet kapıdan girince karşıda :asigim:
Kız benim salon mobilyam siyah değil ki. Venge, koyu kahve. Sadece tv ünitesinin kapakları siyah. Geri kalan tüm gövdesi, masam, sehpam, zigon sehpalar venge. Yoksam niye kahveli halı perde alayım kaydirigubbakcemile3
Evet oldu 3 masa 3 koltuk kısmı kaydirigubbakcemile3
tüh yayok ben hiç denk gelmedim böle bir konuya.
duysam zaten en azından bilgi alırdım senden çünkü memnun olduğunu biliyorum işinden.
neyse kısmet aklında olsun yinede şimdilik iyi durumlar ama psiklojik baskı ara ara devam ediyor.
rabbim nasip etsede gidebilceğime inanmayan patronumu bi güzel inandırsam.
super tarif sonra cıkarınca kocan gorcek aa onlar gercek degılmıydınasıl tarif ediyom ama hemşo
güzel de mi
tabi yakınlaşma falan olursa sahte olduğu hemen anlaşılmasın :jeyyar:
haha bende dusundum bu kız unıteyı sıyah almsta halısı nyıe kıremlı kahvelı perdeyı aklıma getırmemeişim
resimde siyah sandım kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?