papiko heerkez baska bilioyr bız mısıra seker dedık
ben dun metroctye dolasırkene bı arkdsımgordum 1 yıl olcak evleneli
10 kgya yakın kılo almış dedım hap kullanıyonmu yok dedı
haptan sandım 5ayddır korunmuyoz cocuk ıcın olmadı hala dedı
:gitme:
sulfat albümünede yazdım bidaha yazim
gerçekten muhteşem olmuş evin
çok sade ve çok çok şık..
Allah mutlu günlerde oturmayı nasip etsin inşallah...
bende önceden iş yerinde ederdim kahvaltı.yan tarafta börekçi var her sabah ya börek ya poğaça.
iş yerinde sabah dokuzda geliyoruz.10 da çay saatimiz..
şimdi evden kahvaltı yapıp çıkıyorum.ama 10 daçayın yanında canım bişiyler istiyor.
hem beni tutacak hemde oyalanacağım bişiy bulamadım yemek için.
bir le üç arasıda öğle yemeği yiyorum .eğer tam birde yersemde akşam altıya kadar acıkıyorum.
yani tamma ana öğünlerde sorun yok diyelim .
ama ben ara öğünlerde yemek için bişiy bulamıyorum.
elma falan yiyeyim dedim onlar daha çok acıktırdı beni.zaten pek aram yokktur...
Kızlar yaaa şimdi çeyiz dönemindeki gibi size ihtiyacım var bişeyi oylamaya sunuyorum :)
Stüdyo fotolarından 2 tanesi büyütüldü. Birini salona birini yatak odasına düşündük.
Salonda masanın olduğu duvar mı sizce yoksa hemen koltuğun arkasındaki duvar mı? Kocişle karar veremedik fikir alayım bari sizden
Bir de yatak odasındaki yatak başının üstüne mi (ki ben hiç sevmem) yoksa karşı duvara şifonyerin olduğu duvara yani mi assak
canım ana öğünlerini azmı yiyosun acaba ben sabahla öğle arası bi tane meyve,öğleyle akşam arası bi tane activia,gecede süt v.s tabi bunların yeri değişir isteğe göre
ama sen galata tarzı şeylerle değiştirebilirsin
özellikle galatadan sonra su içince inanılmaz tok tutuyoopuyorumnanaktan
bence misafri odasında masanın üzerine herkes oturunca çok net karşıya gelir resim.bena aorası uygun geldi.ama diğer duvarda baya büyük ve bş...
yatak odasındada sevmemeni anlıyrum ama en uygun yer yatak başı...
ben bundan aldım
benımkıler sıyah ama 2 takım yaptım
bırı gunluk kullanıyom bırı ceyıs ıcın
şu acılıp kapanan varya o eksık askım aldı gecen gün
fıyatlarıda cok uygundu ozmn
evet ben aldım ama sade süpürge değil ihlasın temizlik robotunu , birde günlük kullanım için rowentanın çıkarmış olduğu uzun saplı -normal süpürge gücünde bi şarjlı süpürge var normal şarjlı süpürde gibi değil gayet güçlü bi makine onu almayı düşünüyorum ....
sulfat 2 resım mı var sımdık
krem rengı odanda duvar baya boş orası olmaz mı
yada kırmızı ınce cerceve yaptrsan diğer odandakı duvarda hoş olur
ben kekikli pişirmedim ama patlamaya başlayınca serpilir herhaldeben geldimmm :lepi:
patlamış mısıra kekik nasıl koyuyosunuuz? ben patlamış mısırı çok severim ama tencereye yağ tuz koyup öyle patlatıyorum, kekikte koysam yanmazmı?
bide haşlanmış mısırı çok sever babanem, tane mısır ama :) koçanı tanelere ayırıp haşlıyo, böle şişko şişko patlak patlak oluyo, onu yerken üstüne toz şeker serperiz çok güzel olur.. ama koçan mısır haşladığımızda tuz döküp yeriz..
salçalı ekmeğe bende bayılırım, ama hazır salçalarla pek güzel olmuyo, genede bazen yerim canım bişi istemediğinde.. hazır salça olunca stüne biraz tuz serpiriyorum yoksa yenmiyo :)))
bu arad abizim bi tanıdık ekmeğe yağ sürüp tuzot serpermiş harika oluyomuş.. tuzotu salatada çorbada falan severimde, ekmeğe dökmeye cesaret edemedim :)))
hehe saol aminooo çok şanlısın ....allah daim etsin şansını inş....
evet damak zevki canmanladım canım; yerken pek karışık bişey degil aslında ama damak zevki işte
bunları annemde kayınvalidemde yapıyor; cok sanslıyım zemuszemus
hadi yaadeprem olduuuu yineeeee:sinifsinif::sinifsinif:
yağ üstüne tuzda güzel oluoBenn küçükken ekmeğimee sana yağ sürdürüpp üstünede kuru nane serptirirdimm bayılırdımm onuu yemeğee opuyorumnanaktan
arkadaşlarımda yağ üstüne şeker döküp yerlerdii :sinifsinif:
Nihall o büyük kare tarağınn tahtası var bende Vepa markası çok pahalıya aldımm ama o taraklardann başkaa saçımı açmıyor hiçbir tarakk çok güzel onlar ne kadar fiyatıı :uhm:
nasıl peki ihlasın temizlik robotu memnunmusun??
bende yapıyodumm ama artık yapmam hep kendime alıyordum hep param gidiyorduu :sinifsinif:betaaa sımcık gordumm ısım vardııı kız orda yokmu kımsecıkk bak sultancık yapıomusss :):):):)
Şişşşttt size bişey sordum yaaa nereye kayboldunuzlmaz:
Canım anjio oldu 2 damarını açtılar.7 ekimde tekrar olacak tıkalı olan 2 damarı daha açacaklar bide balon varmış onu patlatacaklar :sinifsinif:
Ayy hakkett kelebenkllii olan tam benlikkkk opuyorumnanaktan
Çok geçmiş olsun hemşomm patates rendeleyip koysaydınız keşke çok iyi geliyorr..
Bu arada cicişlerinn çok güzell rengarenkk :jeyyar:
Betaa sabahınn köründee burdaydıı ama kimsee yoktuu :sinifsinif:
Sonraa uyumuşş kalmışımm...mirmirmirmir
Elmaşekerimm senin evini ne zaman görücezzz canımm mirakk ettimm :kedi:
Betaa :uhm: kaydirigubbakcemile3
Çok ciciii opuyorumnanaktan Sedeflii çercevee zemuszemus
Ahh sinaycımmm sende benim gibi ufacık artçıları bile hissetmeye başlamışsınn :sinifsinif:
doğall bir olayy öyle düşünn Allahh korusunnn bol bol salavatt getirr canım :1hug:
Bendee diyeteee başladımm kilooo aldımmmm akannehir
Ketçap diill kız oo domatesli bi sooss ben hiç ketçap dökeni görmedimm :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?