BEnimdee çok dökülüyorr ama gür Allahtann bide çok uzun ondan anca böyle taraklar açıyor saçımı :sinifsinif:
Yaptırsaa hemen acısınıda alırdı şişliğinideelmaz:
Bide kızlar aklınızda bulunsunn bi yerinizi yaktığınızdaa hemen zeytinyağıı dökünn acaipp acısını alıyorr ve su toplamasınıı önlüyorr kaydirigubbakcemile5
Pazar günü fırına bişe koydum çıkarırken yanlışlıkla ızgarasını tuttumm resmen yapıştı parmaklarımm hemen zeytinyağı döktümm daha öncede bileğim yanmıştı annem dökmüştü iz kalmamıştı çokta acımamıştı..
Walla hemen acısınıı aldıı
Sinayy kaç gel ızmire bacımm :teselli:
Hoş burasıda 1.dereceden deprem bölgesi ama zemin sağlamm...
Burçiştee geliyor bakk opuyorumnanaktan
ofya kafanı verme cok canm
gelırken 1saate
bay bay
canım günde 6 ögün yedim ben 3 ana 3 ara öğün olmak üzere
çay kahve yok malesef bol bol yeşil çay içiyordum
her sabah aç karnına 1 tane kivi yedim abur cubur tatlı falan kesinlikle yasakmafoldumben
ama canım vereceğin kilo fazla ise bi doktora git bence çünkü herkesin bünyesi farklı ben diyetisyene gittiğim süre içinde normalden çok daha fazla yemek yedim yani aç kalmak çözüm diil kilo vermede diyetim biteli yaklaşık 1 sene oluyor ben çok şükür hiç kilo almadım
sulfat evine bayıldım canım ya super
Allah nazarlardan saklasın, mutlulukla oturun insallah. her noktası her ayrıntısı super canım ya
bende önceden iş yerinde ederdim kahvaltı.yan tarafta börekçi var her sabah ya börek ya poğaça.
iş yerinde sabah dokuzda geliyoruz.10 da çay saatimiz..
şimdi evden kahvaltı yapıp çıkıyorum.ama 10 daçayın yanında canım bişiyler istiyor.
hem beni tutacak hemde oyalanacağım bişiy bulamadım yemek için.
bir le üç arasıda öğle yemeği yiyorum .eğer tam birde yersemde akşam altıya kadar acıkıyorum.
yani tamma ana öğünlerde sorun yok diyelim .
ama ben ara öğünlerde yemek için bişiy bulamıyorum.
elma falan yiyeyim dedim onlar daha çok acıktırdı beni.zaten pek aram yokktur...
vermemek mümkün değil resmen sallanıyorsun biraz önceki deprem yerin 3 km altında olmuş 3 şiddetinde bütün işhanı koridora çıktı deprem oldu die ofiste kimse yok ben burda sallanıyom kafayı yiyecem Allahım yardım et :gitme:mafoldumben
2009.09.29 1215 3.4 -.- -.- KARATAY (KONYA)
diyet bisküvileri dene yarım paket 10da ye çay saatinde hatta çay yerine süt içsende güzel olur kalan yarım paketide öğlenden sonraki arada ye - yada galeta veya 1 çay bardağı kadar leblebi , mümkün olabiliyosa 2 dilim ekmek arası domates peynir ye ... ama meyve yemeyi ihmal etme vücudunun şekere ihtiyacı var ve bu şekeri meyveyle karşılamalısın ki kilo verebilesin
selam kızlar opuyorumnanaktan
ben geldimmm :lepi:
patlamış mısıra kekik nasıl koyuyosunuuz? ben patlamış mısırı çok severim ama tencereye yağ tuz koyup öyle patlatıyorum, kekikte koysam yanmazmı?
bide haşlanmış mısırı çok sever babanem, tane mısır ama :) koçanı tanelere ayırıp haşlıyo, böle şişko şişko patlak patlak oluyo, onu yerken üstüne toz şeker serperiz çok güzel olur.. ama koçan mısır haşladığımızda tuz döküp yeriz..
salçalı ekmeğe bende bayılırım, ama hazır salçalarla pek güzel olmuyo, genede bazen yerim canım bişi istemediğinde.. hazır salça olunca stüne biraz tuz serpiriyorum yoksa yenmiyo :)))
bu arad abizim bi tanıdık ekmeğe yağ sürüp tuzot serpermiş harika oluyomuş.. tuzotu salatada çorbada falan severimde, ekmeğe dökmeye cesaret edemedim :)))
esmaa lasenzanın sitesine girdimde jelli sütyenler varmış, nası bişiki onlar? biliomusun :)
İst.olsam alırdım senden bişilerr :kedi:beta cımm bugun son katalogta normalde 18 9 a ınmıs alıcam bendee ama 40 tl olması lazım toplayamadımmm malesef kaldıı olee ama tanıdık varsa sor bıı uygun gelırse
Walla canımm keşke dün girebilseydim:sinifsinif:
benimde saçım gürdü uzundur hala belime kadar hatta popoma desek daha dogru olur :)))) ama şimdi üçte biri kaldı saçımın
zeytinyağı işinide ilk defa duyuyorum dogruysa cidden çok faydalı bi bilgi çünkü dün çay yaparken parmagım çizgi halinde yandı azcık ama hala acıyoo dün yazsaydın bunu yapardım :)
Annesinin izmire taşınma ihtimali varmışş ee öyle olursa bi ayağı izmirde olacak yerimsenibenburcu izmiremi taşınıyo :1shok:
beta burcişte geliyo demişte?
sulfat albümünede yazdım bidaha yazim
gerçekten muhteşem olmuş evin
çok sade ve çok çok şık..
Allah mutlu günlerde oturmayı nasip etsin inşallah...
[jellimi bılmıyom ama cok guzel seyler var nettende baktım
magazadaad gördüm süperler
pıjama takımlarıda öyle
gelın ıc gıyımlerıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?