Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benimde saçım gürdü uzundur hala belime kadar hatta popoma desek daha dogru olur :)))) ama şimdi üçte biri kaldı saçımın

zeytinyağı işinide ilk defa duyuyorum dogruysa cidden çok faydalı bi bilgi çünkü dün çay yaparken parmagım çizgi halinde yandı azcık ama hala acıyoo dün yazsaydın bunu yapardım :)

Son düzenleme:
sulfat evine bayıldım canım ya super
Allah nazarlardan saklasın, mutlulukla oturun insallah . her noktası her ayrıntısı super canım ya

Sinayy kaç gel ızmire bacımm :teselli:
Hoş burasıda 1.dereceden deprem bölgesi ama zemin sağlamm...

Burçiştee geliyor bakk opuyorumnanaktan

ofya kafanı verme cok canm

gelırken 1saate

bay bay

vermemek mümkün değil resmen sallanıyorsun biraz önceki deprem yerin 3 km altında olmuş 3 şiddetinde bütün işhanı koridora çıktı deprem oldu die ofiste kimse yok ben burda sallanıyom kafayı yiyecem Allahım yardım et :gitme:mafoldumben
2009.09.29 1215 3.4 -.- -.- KARATAY (KONYA)

bende önceden iş yerinde ederdim kahvaltı.yan tarafta börekçi var her sabah ya börek ya poğaça.
iş yerinde sabah dokuzda geliyoruz.10 da çay saatimiz..
şimdi evden kahvaltı yapıp çıkıyorum.ama 10 daçayın yanında canım bişiyler istiyor.
hem beni tutacak hemde oyalanacağım bişiy bulamadım yemek için.
bir le üç arasıda öğle yemeği yiyorum .eğer tam birde yersemde akşam altıya kadar acıkıyorum.
yani tamma ana öğünlerde sorun yok diyelim .
ama ben ara öğünlerde yemek için bişiy bulamıyorum.
elma falan yiyeyim dedim onlar daha çok acıktırdı beni.zaten pek aram yokktur...

diyet bisküvileri dene yarım paket 10da ye çay saatinde hatta çay yerine süt içsende güzel olur kalan yarım paketide öğlenden sonraki arada ye - yada galeta veya 1 çay bardağı kadar leblebi , mümkün olabiliyosa 2 dilim ekmek arası domates peynir ye ... ama meyve yemeyi ihmal etme vücudunun şekere ihtiyacı var ve bu şekeri meyveyle karşılamalısın ki kilo verebilesin

izin vermıyormu patron

sağol canım...

sinay ım canım Allah yarıdmcınız olsun.dua et bol bol.Allahın izniyle bişy olmaz inş.

ben geldimmm :lepi:

patlamış mısıra kekik nasıl koyuyosunuuz? ben patlamış mısırı çok severim ama tencereye yağ tuz koyup öyle patlatıyorum, kekikte koysam yanmazmı?

bide haşlanmış mısırı çok sever babanem, tane mısır ama :) koçanı tanelere ayırıp haşlıyo, böle şişko şişko patlak patlak oluyo, onu yerken üstüne toz şeker serperiz çok güzel olur.. ama koçan mısır haşladığımızda tuz döküp yeriz..

salçalı ekmeğe bende bayılırım, ama hazır salçalarla pek güzel olmuyo, genede bazen yerim canım bişi istemediğinde.. hazır salça olunca stüne biraz tuz serpiriyorum yoksa yenmiyo :)))

bu arad abizim bi tanıdık ekmeğe yağ sürüp tuzot serpermiş harika oluyomuş.. tuzotu salatada çorbada falan severimde, ekmeğe dökmeye cesaret edemedim :)))

sinayyy geçmiş olsunn, düşünmemeye çalış dicemde olmuyo tabi.. dua et bol bol, Rabbim daha büyüklerinden korusun inşallahh ufak ufak atlatalım hepsini..

burcu izmiremi taşınıyo :1shok:
beta burcişte geliyo demişte?

sulfat albümünede yazdım bidaha yazim
gerçekten muhteşem olmuş evin
çok sade ve çok çok şık..
Allah mutlu günlerde oturmayı nasip etsin inşallah...

papiko heerkez baska bilioyr bız mısıra seker dedık
ben dun metroctye dolasırkene bı arkdsımgordum 1 yıl olcak evleneli
10 kgya yakın kılo almış dedım hap kullanıyonmu yok dedı
haptan sandım 5ayddır korunmuyoz cocuk ıcın olmadı hala dedı
:gitme:

esmaa lasenzanın sitesine girdimde jelli sütyenler varmış, nası bişiki onlar? biliomusun :)

[jellimi bılmıyom ama cok guzel seyler var nettende baktım
magazadaad gördüm süperler
pıjama takımlarıda öyle
gelın ıc gıyımlerıde

beta cımm bugun son katalogta normalde 18 9 a ınmıs alıcam bendee ama 40 tl olması lazım toplayamadımmm malesef kaldıı olee ama tanıdık varsa sor bıı uygun gelırse
İst.olsam alırdım senden bişilerr :kedi:
Walla canımm keşke dün girebilseydim:sinifsinif:
ben hemen ya suya tutardım yada buz koyardım ama sızısı bi türlü geçmezdi ama zeytinyağ sürünce hem acısını hemde su toplamasını önlüyorr kaydirigubbakcemile5
Annesinin izmire taşınma ihtimali varmışş ee öyle olursa bi ayağı izmirde olacak yerimseniben

Sinayyyyyy bi ara haberlerde görmüştüm Konyada oyuk oyuk büyük delikler meydana geliyordu tarlalardaaa acaba onlardan dolayımı oluyorrr :uhm:

Kızlar yaaa şimdi çeyiz dönemindeki gibi size ihtiyacım var bişeyi oylamaya sunuyorum :)
Stüdyo fotolarından 2 tanesi büyütüldü. Birini salona birini yatak odasına düşündük.

Salonda masanın olduğu duvar mı sizce yoksa hemen koltuğun arkasındaki duvar mı? Kocişle karar veremedik fikir alayım bari sizden

Bir de yatak odasındaki yatak başının üstüne mi (ki ben hiç sevmem) yoksa karşı duvara şifonyerin olduğu duvara yani mi assak

[jellimi bılmıyom ama cok guzel seyler var nettende baktım
magazadaad gördüm süperler
pıjama takımlarıda öyle
gelın ıc gıyımlerıde

dekolteniz dikkat çekicek falan demişte, büyütüyomu yoksa dedim hahahah evet çok güzel şeyler varmış ama neyse fazla bakmicaammmm :sinifsinif:

esmacım çocukla ilgisi yok canım çalışıyorum ve yoğun oluyorum onun için giremedim bi türlü... herkes iyidir umarım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…