Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

herkeslere iyi akşamlar kızlar , saat 6 olmuş daha eve gidip bi dünya çamaşır ütü bulaşık ,,,,

10 gün evde kalma 10 günden sonra 3 gün sevgilinin dibinden ayrılma evi yakında belediye çöp ev diye toplamaya gelmeden bu akşam toparlıyım ...

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

benide yazzzınnn kızlar
adın neydi kuzum

bengdıyım pıtır sız gece nıhalle lsıteyı cogaltın taammı
benm bugece ısım var sositososito
tamamm

yazdım

he anladım
ama katılamıycam üzgunum :sinifsinif:
nedennnnn

tamam haber edersin

ben bardakları yıkıcam akşam evde bakarım artık
tekrarlayalım soradan gelenler için
yılbaşı için çekiliş yapıcaz
şimdi 10 ekime kadar isimleri yazıorum listeye
anlaşıldı taaaammı

canlar herkese slm....uzunncaaaaaaa bi aradan sonra geldim...iş bi yandan,sağlık sounları maddi konular ve karabulutlar bir türlü peşimizi bırakmıyor.bide annemle kaza yaptı şans eseri bişi yok kendilerinde ama maddi hasar çok araba gitti tamamenmafoldumben

neyse bu konulardan yeterince bunaldım..kaynımın dugunu var yakında ve daha sonrasında bizim eşyalarımız alınıyo inş opuyorumnanaktan yani 1 ay sonra..seçtik mobilyalarımızı bakalım begenecekmisiniz

[/URL][/IMG]

koltuk takımım bu

[/URL][/IMG]

buda yemek odası..yanlız o uzun dolabı almayı düşünmüyorum..bide konsolun aynasını

tobı h geldın bende cıkıyordum
cok gecmıs olsun
allah sağlık versın cnm

gule gule kullan mobılyların cok guzel

simdi eve geldim.. isten ciktiktan sonra carsiya gittim hafta sonu ekledigim o mumluklari aldim 3 lü set.. cok begenerek aldim evde daha paketinden tam cikarmadan nasil oldu anlamadim elimden düstü cam sehbanin üstüne 3 mumluktan iki tanesi kirildi param da cöpe gitmis oldu

yemek odası küçük çıktı diye tekrar koydum bakalım begencekmisiniz

şimdilik bu kadar..her türlü düşünceye açığım..evli olan şekerler önermediğiniz şeyler olursa mutlaka söyleyin..

bu arada geçmişi okuyamadım..umarım herkess çoooooooooookk iidir,,esmy,arsima,burcum,böcük,pıtırcık,sulfat,mandalin,buket....hepinizi ayrı ayrı öptüm kızlar..unuttugum varsa kusura bakmasın aklıma gelenleri yazdım:kedi:

öle düşünme canım..hemen klasik teselli sözüne başvurcaksın..
nazar çıktı nazar kaydirigubbakcemile3

daha güzelini alırısnkaydirigubbakcemile5

anaa göz var sende gözz geçmiş olsun yaa.. ama bak genede dua et sehpanı kırmamış :teselli:

hee tobi sana yazmayı unuttumm aldıkların çok güzel. yani seçtiklerinn :)) özellikle yemek takımına bayıldım, beyazı çok seviyorum yaa

tobi yeni alacak olacak esyalariniz hayirli olsun...

ben de aklimdan gecirdim sehba kirilsaydi zara daha büyük olacakti.. bir dahki ay belki yine alirim mumluklardan hemen tükenmez herhalde.. aksama esime okutayim kendimi bari :)

ayrıcana kızlar yaa bu çekiliş için daha çok erken değilmi :) yani yazdıralım isimleri tabi liste dursunda daha sonra katılmak isteyenler olabilir..

ha bide burcu erva pufi falan duyabilcekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…