Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Allah kımseye yasatmasın
evlat ve kardeş acısı gecmez
anne baba acısı dınsede en buyuk acıdır evlat acısı
bugun o topıcte hep ağladık
bazen yzdıklarımı unutuyom
daha dun bıze gelemeyebılırım bebeğımı kucağıma alıp gelcem
demıstı
bugun kötü haberı aldık :sinifsinif:

allahım bıdaha verır ınsallah yaaa ay ölüm sözü bana cok acı verıyooo vallaa duyunca aglıyorumm benn

ayy ona yazmak ıstemedım yaa şaşırdım bırden
sıldım ordan
:sinifsinif: cnm sıkkın yaa
bısı yapasım yok

Pashi sen demiştin ya teflon tava almayın diye, yumurtayı falanda o dökğm tavalarda yapabiliozmu? onlar gerçekten sağlıklımı bide yaa?

ikeadada var 30 liraya ızgara tavası mesela, onu düşündüm sağlıklımıdır diye.. bide gene ikeada gördüm plastik yemek kaşığı spatula falan set 5 lira, ahşap set 3 lira.. ikeadan alınanlar sağlıklımıdır sizce, yani ne bilimm sağlıklı gibide geldide tefalde falan çok pahalı bunlar orda ucuz geldi :))

yumurtayı biz çelik sahanlarda yapıoz hiç yapmıoz teflonda zaten evde de yok canımm

mutfak ta pişirme araçlarında en sağlıksız olanın teflon olduğunu duydum okudum ve konuşuluo biliosunn

ikeda mutfak eşyası olarak rende bide edanın aldığı metal büyük salata kasesinden aldımm sadce ,inan bilmiorum genelde türk mallarını tercih ettim tencerelerde de

süzgeç gibi plastik eşyalarımıda türk markalardan tercih edicem tupperware de güvenemiorumm

ama dediğin gibii aklımda hep fasssla para olan daha kalitelidir imajını da ne yazıkki yıkamıyorummm

Son düzenleme:
öfffffffffffffff

bir sürü dizi

var yeni ama başlamak istemiorum hiçbirinee

kış masalını seyredioo annemm

nasıl bilen varmı??

biliyorum yaa teflonlar için özellikle çizildiği zaman çok zararlı olduğunuda işte dökümlerdende emin olamıyorum :)) bizim tavaların hepsi teflon :çok üzgünüm: hee eski alüminyum tencerelerimizde var maalesef babaneme attıramıyorum ama inşallah yeni eve geçtiğimizde kimse bulamıcak onları nihahahah kötükedihüso

yıkarken bile en çok çeliği ve camı yıkamayı seviyorum temizlendiğini anlıyosun yaa hele plastik kapları yıkamayı hiç sevmiyorum içime sinmiyo temiz olmuşmu diye duruladıktan sonra tekrar yıkıyorum :))

evet maalesef şu pahalı olan kalitelidir düşüncesini atamıyoruz, gerçi tefalin ürünlerine sadece pahalı diye değil isminden ötürüde güveniyorum, bide nivea takıntım var :)) böle bikaç marka konusunda koşulsuz kabul mevcut bende, senki ne yaparlarsa iyi yaparlar gibi geliyo..

tuppera bende ısınamadım yaa, plastikte türk markası gondol vardı sanırım, bi ara biri başlık açmıştı bi marka daha vardı ama unuttum.. bide şimdi soft bowl iyi diye anlatılıyo silikon kalıpları falan var..

anam yaa şimdiden bööle düşünüp duruyorum daha ortada bişi yok :))) neyse yaa aşkım sağolsun çok tezcanlıdır onun yanında bööle düşünemem zaten, bana çok iyi oldu burası tık tık tıkk anlatıcam şu olsun bu olsun diye, daha az kavga edicez inşallah alacağmız zaman

yazdık canım

Canım geçmiş olsun öncelikle bişey olmamasına sevindim Şeniz
Eklediğin mobilyalar çok hoş canım. Uzun vitrin zaten hoş gözükmüyor almamakla iyi edersin, diğer parçalar hoş. Bu arada koltuklar betanınkiyle aynı. Oturma odası için seçtiğin köşenin de onda koltuk takımı var, bu kadar olur yani kaydirigubbakcemile3
Zevkleriniz aynı demek

Canım sehpayı kırmadığına dua et. Oluyor bazen böyle aksiklikler, insanın canını sıkıyor ama çok takma allah beterinden saklasın Şeniz

Ayyy canım benim iyiyiz hepimiz, arada uğra çok açma arayı. Haaa bu arada ben evimi ekledim albümümde bak tamam mı Şeniz[/QUOTE]

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek: nbr çeyizcilerimmmm
çekilişe katılcanmı canım

ayrıcana kızlar yaa bu çekiliş için daha çok erken değilmi :) yani yazdıralım isimleri tabi liste dursunda daha sonra katılmak isteyenler olabilir..

ha bide burcu erva pufi falan duyabilcekmi
10 ekime kadar duyurun duymayanlara

kızlar gelemedim iki gündür ne var ne yok bakalım çok bir şey kaçırdım mı?
çekiliş yapıozzz
yazalımmı senide

tekrar ve son deneyimişim koltugum bu..çıkmazsa pes edicem

aaa çok güzel bunlar
birinde vardı sanki

kış masalını ben sevmedim yaa :)

ama aynen bende başlamak istemiyorum :)) canım ailemi izledim nete geldim :) haa bide hooopp geniş aile güzel :)

ay bu cocuk benıı oldurcek bakın yazıom buraya mıdeme agrılar gırdı sınırdenn yaaaaa

faruk beyle kavga ettim cnm cok kırdı kalbımıııı yaa takvımıde sıldım haketmıyooooo o bıseyııı yaa

ben takvım yerınee yazı koymak ıstıyorummm nasıl yapıcammm

canım ya olur arada kavgalar.
bazen insann kırıldığı anlar oluyor ama geçer sonra.
silmeseydin takvimini.
canın çok sıkkınsa anlat dinlerim.
özel değilse tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…