- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Pashi sen demiştin ya teflon tava almayın diye, yumurtayı falanda o dökğm tavalarda yapabiliozmu? onlar gerçekten sağlıklımı bide yaa?
ikeadada var 30 liraya ızgara tavası mesela, onu düşündüm sağlıklımıdır diye.. bide gene ikeada gördüm plastik yemek kaşığı spatula falan set 5 lira, ahşap set 3 lira.. ikeadan alınanlar sağlıklımıdır sizce, yani ne bilimm sağlıklı gibide geldide tefalde falan çok pahalı bunlar orda ucuz geldi :))
yazdık canımCanım benin nerelerdesin sen yaaa, özlüyoruz seni amalmaz: Teşekkür ederim güzel yorumların için tatlım. Amiiiiiinnnnnn bitanem
Sorduğunuz kabahat, yaz hemen kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oturma odam için şekerler
çekilişe katılcanmı canımben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek: nbr çeyizcilerimmmm
10 ekime kadar duyurun duymayanlaraayrıcana kızlar yaa bu çekiliş için daha çok erken değilmi :) yani yazdıralım isimleri tabi liste dursunda daha sonra katılmak isteyenler olabilir..
ha bide burcu erva pufi falan duyabilcekmi
çekiliş yapıozzzkızlar gelemedim iki gündür ne var ne yok bakalım çok bir şey kaçırdım mı?
tekrar ve son deneyimişim koltugum bu..çıkmazsa pes edicem
öfffffffffffffff
bir sürü dizi
var yeni ama başlamak istemiorum hiçbirinee
kış masalını seyredioo annemm
nasıl bilen varmı??
ben takvım yerınee yazı koymak ıstıyorummm nasıl yapıcammm
evet hoopppkış masalını ben sevmedim yaa :)
ama aynen bende başlamak istemiyorum :)) canım ailemi izledim nete geldim :) haa bide hooopp geniş aile güzel :)
ay bu cocuk benıı oldurcek bakın yazıom buraya mıdeme agrılar gırdı sınırdenn yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?