Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evde yemek yok aksama.. yemek yapasim da yok.. kocis insallah tok gelir eve, canim bir sey yapmak istemiyor

böcük.. isten ayrilacam diyordun ne oldu? birakiyormusun gercekten

hımm şööle bi makarna yapsann, yanınada tavuk kızartsann, göğüs alsan çıtırpaneye bulayıp falan :) ne kaa güzel olurr :)

hımm şööle bi makarna yapsann, yanınada tavuk kızartsann, göğüs alsan çıtırpaneye bulayıp falan :) ne kaa güzel olurr :)

gercektende güzel olur.. gögüs almistim derin donurucuda bakalim sucuklu yumurta yaparim bu konularda rahattim.. allahima sonsuz sükür huysuz bir insan degil

kapiya asilan boncuk perdeler türkiyede kac para?

gercektende güzel olur.. gögüs almistim derin donurucuda bakalim sucuklu yumurta yaparim bu konularda rahattim.. allahima sonsuz sükür huysuz bir insan degil

valla çok şanslısın

ben bilmiyorumm belki böcük biliyodur onun sevdiği tükkanlarda bolca oluyo genelde :)

kızlarrrr yılbası cekılısınee katılmak ısteyen varmı ısım yazıozz ekleyelım sızıdeee

Canım benin nerelerdesin sen yaaa, özlüyoruz seni ama lmaz: Teşekkür ederim güzel yorumların için tatlım. Amiiiiiinnnnnn bitanem

böcükte girer
mandilin
beta
sulfat
girerler herhal ama soralım önce sora yazarım

Sorduğunuz kabahat, yaz hemen kaydirigubbakcemile

cekılısı bı kısıye guvencez herkezın ısmını yazıp o cekecek o guvenlır kısı ben oalbılırmıyım şu suratıma bakın yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canlar herkese slm....
oturma odam için şekerler[/QUOTE]

Canım geçmiş olsun öncelikle bişey olmamasına sevindim Şeniz
Eklediğin mobilyalar çok hoş canım. Uzun vitrin zaten hoş gözükmüyor almamakla iyi edersin, diğer parçalar hoş. Bu arada koltuklar betanınkiyle aynı. Oturma odası için seçtiğin köşenin de onda koltuk takımı var, bu kadar olur yani kaydirigubbakcemile3
Zevkleriniz aynı demek

Canım sehpayı kırmadığına dua et. Oluyor bazen böyle aksiklikler, insanın canını sıkıyor ama çok takma allah beterinden saklasın Şeniz

Ayyy canım benim iyiyiz hepimiz, arada uğra çok açma arayı. Haaa bu arada ben evimi ekledim albümümde bak tamam mı Şeniz

Betaa geçen ay bana 2 kere oldu bi gece uykudayken uyanmak istiyorum uyanamıyorum ve bişey kemiklerimi sıkıyor o kadarki kaburgalarım kırılcak sanki dua okuyorum geçmiyor sadece ayetel kürside geçti onuda şaşırdım kafamçokkarıştı İkinciside sabah oldu yine uyanmak istiyorum olmuyor kımıldayamıyorum heryerim acıyor öyle bişeyki karnım çok acıdı bu sefer de acaba dedim kendi kendime bende hastalık mı varda uyurken oluyor ciddi ciddi düşündüm yani sonra bi araştırma yaptım.Vücut uyanmaya yakın rüyasındaki olayları gerçek zannetmesin yani rüyada kolunu sallıosan bunu gerçekte yapma sağa sola çarpıpı kendini yaralamasın diye beyin iskelet sistemini felce sokuyormuş gayet mantıklı ama canım çok acıdı buna anlam veremedim sendede öyle oldumu ?

çok sevindim güzelim. benim AŞKIM da mezun oldu.onunda tek dersi vardı ve vermişşşş kaydirigubbakcemile2

Eveeet hatırladımmm ... Konuşmuştuk hatta aklıma sende geldin buraya yazarken çok sevindim senin adınada kaydirigubbakcemile5

Tobiiiiiiiiiiii o yemek odasının markası ne kiii çok beğendim odamı koltuk takımının markası dicem ama sitesinde göremedim özelden yazar mısın ?

böcük.. isten ayrilacam diyordun ne oldu? birakiyormusun gercekten
yazmıştım cnm gormedın sanırım
konustum yalvardılar rrsmen ama iş arıyom bulunca cıkcam
nışanlımda tazmınat alırsın cıkma dıo aılemde öle dıo
bıde evlılık parası falan
su aralar sorun yok ınş böle devam eder
7 8 ay daha sonra evlenırsem ohh dıycem

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek: nbr çeyizcilerimmmm

h geldın

carrefourda gormustum zuccacıyecılerdede ama hıc sormadım:kedi: ıstersen yarın işten gelırken sorarım
20 yada 30 tl dır

Son düzenleme:
ay cok kotu bı durumm yaaaaa
ALLAHIM annesıne sabır versın cok kotu bısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…