- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hımm şööle bi makarna yapsann, yanınada tavuk kızartsann, göğüs alsan çıtırpaneye bulayıp falan :) ne kaa güzel olurr :)
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek: nbr çeyizcilerimmmm
gercektende güzel olur.. gögüs almistim derin donurucuda bakalim sucuklu yumurta yaparim bu konularda rahattim.. allahima sonsuz sükür huysuz bir insan degil
kapiya asilan boncuk perdeler türkiyede kac para?
muck hoşbuldukk bebeğimmmmopuyorumnanaktan
kızlar selammm ne konusuyosun muhabbet ne bilmiyorum o yüzden zortadanak girmiş olabilirim şu anda bu yazıyıda wordda yazıp kopyalıyorumm ekran pembe pembe gözükmesin die
dememo ki gizli gizli zar zor sultanın evine baktım vee çok beğendimm
ne kadar düzenli bir kızsın inan utandım yaniii
ben sırf foto için bile düzeltsem böle olmaz
herşey çook zevkli cnm
iç acıcı bir ev...
mutlulukla otur cnm bir ömür...
böcükte girer
mandilin
beta
sulfat
girerler herhal ama soralım önce sora yazarım
cekılısı bı kısıye guvencez herkezın ısmını yazıp o cekecek o guvenlır kısı ben oalbılırmıyım şu suratıma bakın yerimseniben
oturma odam için şekerler[/QUOTE]canlar herkese slm....
simdi eve geldim.. isten ciktiktan sonra carsiya gittim hafta sonu ekledigim o mumluklari aldim 3 lü set.. cok begenerek aldim evde daha paketinden tam cikarmadan nasil oldu anlamadim elimden düstü cam sehbanin üstüne 3 mumluktan iki tanesi kirildiparam da cöpe gitmis oldu
şimdilik bu kadar..her türlü düşünceye açığım..evli olan şekerler önermediğiniz şeyler olursa mutlaka söyleyin..
bu arada geçmişi okuyamadım..umarım herkess çoooooooooookk iidir,,esmy,arsima,burcum,böcük,pıtırcık,sulfat,mandalin,buket....hepinizi ayrı ayrı öptüm kızlar..unuttugum varsa kusura bakmasın aklıma gelenleri yazdım:kedi:
Ben geldimmm :1ninca:
Öff sabahın köründe kalktım koçişe kahvaltı hazırladımm yinee başladıı sabah erken kalkmalarımm :sinifsinif:
Uyku düzenimm bozullduuu bide sanırım sabah karabasannn bastıı beniii uyanamadımm akannehir
çok sevindim güzelim. benim AŞKIM da mezun oldu.onunda tek dersi vardı ve vermişşşş kaydirigubbakcemile2
yazmıştım cnm gormedın sanırımböcük.. isten ayrilacam diyordun ne oldu? birakiyormusun gercekten
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek: nbr çeyizcilerimmmm
kapiya asilan boncuk perdeler türkiyede kac para?
bugun cok sevdığım ablamm bebeğinı kaybettı
3 hafta vardı doğuma mafoldumbenhayatımda aldığım en kötü haberlerden bırı
Rabbım senı ve bebeşini koruusun
arkadasımdan hala haber yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?