Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hee tobi sana yazmayı unuttumm aldıkların çok güzel. yani seçtiklerinn :)) özellikle yemek takımına bayıldım, beyazı çok seviyorum yaa
saol canım benim bende özellikde yemek takımını çok sevdim opuyorumnanaktan
tobi yeni alacak olacak esyalariniz hayirli olsun...

saol canım.
evt yemek odasındakı o konsul cok uzun ve yerdekı sehpayı alcak mısn cnm
canım o uzun dolabı almıycam.sevmedim.ama yerdeki sehpayı almayı düşünüyorum
tobı gule gule kullan cnm cok sık

saol canm.daha güzelleri senin olsun inş.bu arada farukla tartışmışsın okudum.üzülme her ilişkide oluyo bu tarz şeylerkaydirigubbakcemile5
tobi cim geçmiş olsun koltuk takımların cok güzel markası nedir ?

koltuklar bellona canım..köşe koltukda istikbal
Tobiiiiiiiiiiii o yemek odasının markası ne kiii çok beğendim odamı koltuk takımının markası dicem ama sitesinde göremedim özelden yazar mısın ?

canım yemek odasının markası konfor..ya marka vermez yasakmıydılki:kedi: kltukda bellona

sulfaaaattt kız seninde mi aynı takımın..valla cuk oturuyomuş o zaman zevklerimiz..bu arada ben senin albümü göremiyorum..ark değilsek bi eklede bakiim ya özelindemi

böcük canım çok çok geçmiş olsun bu arada çok acı bişi.ALLAH sabır versin size mafoldumben

böcük canım çok çok geçmiş olsun bu arada çok acı bişi.ALLAH sabır versin size mafoldumben
cnm dun dıyordum tobiye ne oldu

ay bu cocuk benıı oldurcek bakın yazıom buraya mıdeme agrılar gırdı sınırdenn yaaaaa
kız ne oldu sana
ben begendım cnm
oooo pendik tarafıysa çokmuş 800 ,, bu kriz döneminde ...

daha uygunada güzel evler bulursun yerimseniben
yok ben pendik tarfında degılm
seyrantepe
tobı marka vermek yasak deıl

böcük gecmıs olsn anlamadım ama ne oldu

bı arkadasımız vardı
cıtos dıe 3 hafta kala doğuma
bebeğinı kaybettı mafoldumben

Günaydın hatunlar :)

ben de diyetisyen listesiyle diyet yapmıştım, hayatımda ilk defa 61 kiloya çıkınca ödüm kopmuştu çünkü(2-3 sene önce) :))) bi 6-7 kilo vermiştim o diyetle ve hayatımda yemediğim kadar yemek yemek zorunda kalmıştım ve yememek gibi bir lüksünüz yok, doktorun kesin emri, verdiği ölçü kadar yiceksin, metabolizmayı aç bırakmicaksın. Biz teyzemle ve annemle yapmıştık, afedersiniz ööğ bööğ diye diye hepsini yiyip bitiriyoduk mecburen :)))) hergün 1 kutu diyet colamız vardı, haftada 1-2 sütlü tatlımız vardı, hergün öğleden sonraki ara öğünümüzde çok yağlı yapılmamak kaydıyla bir dilim kek/yarım simit/poğaça hakkımız vardı :)) süperdi valla, ve öyle verdik kiloları, benim kilo fazlam çok yoktu da teyzelerim acayip kilo vermişti.

amin ınş
ama evlat acısı zordur bol bol sabır versın RABBIM

tskler ayrıca gazwoman abla

aksam 10 da uymuşum sabaha karsı 5 te uyandım gerı uydum 7:20 de kalktım
bacaklarım kaslarım ınanılmaz ağrıyo :bbo: neden acep
ılk defa erken uydum o dokundu herhal

Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mubarek olsun yeni geldim bugun başladım işe tatilden sonra çok zor ya iş

gunaydın kızlar
gasoline arkadasım bisey soracagım, o diyet listen hala duruyormu; yani gunluk nekadar ne yiyordun hala duruyorsa bizede versen bizde faydalansak
tobi begendiğin esyalar cok guzel, hayırlısıyla alın mutlulukla yasyın insallah canım

arkadaşlar bu çekiliş olayı nedir?
merak ettim?

bi de bi uyarı benden size
silikon nihale kullanıyordum aranızda kullanan yada alan var mı bilmiyorum
aldığım yerde şaşırmıştım hatta bu yapışmaz mı ya diye?
satan kişi silikon kek kalıpları da erirdi o zasan yüksek dereceli fırınlarda diye beni ikna etmisti
dün teflon tavada lahmacun ısıttım masaya getirdim nihalenin üstüne bi koydum,
anaaammmmm silikon nihale erimiyo mu? :1shok:tavanın altına komple yapışmamış mı beynimden vurulmuşa döndüm :1shok:
uyarayım dedim, bilginiz olsun daha öncede ılık bisiler koymuşkum böyle bir şey olmamıştı ama direk ocaktan aldığım tavada bunu yaşadım,

Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mubarek olsun yeni geldim bugun başladım işe tatilden sonra çok zor ya iş
dc
oo kımler gelmış hosgledın nasılsın naptın

glccnn yılbası cekılısı

esmoş yılbası çekilişi de?
nasıl olcak yani sanal bisi mi ?
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…