saol canım benim bende özellikde yemek takımını çok sevdim opuyorumnanaktanhee tobi sana yazmayı unuttumm aldıkların çok güzel. yani seçtiklerinn :)) özellikle yemek takımına bayıldım, beyazı çok seviyorum yaa
tobi yeni alacak olacak esyalariniz hayirli olsun...
canım o uzun dolabı almıycam.sevmedim.ama yerdeki sehpayı almayı düşünüyorumevt yemek odasındakı o konsul cok uzun ve yerdekı sehpayı alcak mısn cnm
tobı gule gule kullan cnm cok sık
tobi cim geçmiş olsun koltuk takımların cok güzel markası nedir ?
Tobiiiiiiiiiiii o yemek odasının markası ne kiii çok beğendim odamı koltuk takımının markası dicem ama sitesinde göremedim özelden yazar mısın ?
cnm dun dıyordum tobiye ne olduböcük canım çok çok geçmiş olsun bu arada çok acı bişi.ALLAH sabır versin size mafoldumben
kız ne oldu sanaay bu cocuk benıı oldurcek bakın yazıom buraya mıdeme agrılar gırdı sınırdenn yaaaaa
ben begendım cnm
yemek odası küçük çıktı diye tekrar koydum bakalım begencekmisiniz
şimdilik bu kadar..her türlü düşünceye açığım..evli olan şekerler önermediğiniz şeyler olursa mutlaka söyleyin..
bu arada geçmişi okuyamadım..umarım herkess çoooooooooookk iidir,,esmy,arsima,burcum,böcük,pıtırcık,sulfat,mandalin,buket....hepinizi ayrı ayrı öptüm kızlar..unuttugum varsa kusura bakmasın aklıma gelenleri yazdım:kedi:
yok ben pendik tarfında degılmoooo pendik tarafıysa çokmuş 800 ,, bu kriz döneminde ...
daha uygunada güzel evler bulursun yerimseniben
tobı marka vermek yasak deıl
bı arkadasımız vardı
cıtos dıe 3 hafta kala doğuma
bebeğinı kaybettı mafoldumben
Günaydın hatunlar :)canım günde 6 ögün yedim ben 3 ana 3 ara öğün olmak üzere
çay kahve yok malesef bol bol yeşil çay içiyordum
her sabah aç karnına 1 tane kivi yedim abur cubur tatlı falan kesinlikle yasakmafoldumben
ama canım vereceğin kilo fazla ise bi doktora git bence çünkü herkesin bünyesi farklı ben diyetisyene gittiğim süre içinde normalden çok daha fazla yemek yedim yani aç kalmak çözüm diil kilo vermede diyetim biteli yaklaşık 1 sene oluyor ben çok şükür hiç kilo almadım
Allah sabır versin :Saruboceq:bı arkadasımız vardı
cıtos dıe 3 hafta kala doğuma
bebeğinı kaybettı mafoldumben
bugun tanışalı 4. sözlenelı 3. ayımız :asigim:
dcGünaydın kızlar geçmiş bayramınız mubarek olsun yeni geldim bugun başladım işe tatilden sonra çok zor ya iş
glccnn yılbası cekılısıarkadaşlar bu çekiliş olayı nedir?
merak ettim?
bi de bi uyarı benden size
silikon nihale kullanıyordum aranızda kullanan yada alan var mı bilmiyorum
aldığım yerde şaşırmıştım hatta bu yapışmaz mı ya diye?
satan kişi silikon kek kalıpları da erirdi o zasan yüksek dereceli fırınlarda diye beni ikna etmisti
dün teflon tavada lahmacun ısıttım masaya getirdim nihalenin üstüne bi koydum,
anaaammmmm silikon nihale erimiyo mu? :1shok:tavanın altına komple yapışmamış mı beynimden vurulmuşa döndüm :1shok:
uyarayım dedim, bilginiz olsun daha öncede ılık bisiler koymuşkum böyle bir şey olmamıştı ama direk ocaktan aldığım tavada bunu yaşadım,
kızlarrrr yılbası cekılısınee katılmak ısteyen varmı ısım yazıozz ekleyelım sızıdeee
esmoş yılbası çekilişi de?
nasıl olcak yani sanal bisi mi ?zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?