:teselli:cokacimcoook
Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mubarek olsun yeni geldim bugun başladım işe tatilden sonra çok zor ya iş
arkadaşlar bu çekiliş olayı nedir?
merak ettim?
bi de bi uyarı benden size
silikon nihale kullanıyordum aranızda kullanan yada alan var mı bilmiyorum
aldığım yerde şaşırmıştım hatta bu yapışmaz mı ya diye?
satan kişi silikon kek kalıpları da erirdi o zasan yüksek dereceli fırınlarda diye beni ikna etmisti
dün teflon tavada lahmacun ısıttım masaya getirdim nihalenin üstüne bi koydum,
anaaammmmm silikon nihale erimiyo mu? :1shok:tavanın altına komple yapışmamış mı beynimden vurulmuşa döndüm :1shok:
uyarayım dedim, bilginiz olsun daha öncede ılık bisiler koymuşkum böyle bir şey olmamıştı ama direk ocaktan aldığım tavada bunu yaşadım,
eve gidince bakayım şekercim ama herkesin bünye farklı dikkat etmek lazım :)gunaydın kızlar
gasoline arkadasım bisey soracagım, o diyet listen hala duruyormu; yani gunluk nekadar ne yiyordun hala duruyorsa bizede versen bizde faydalansak
tobi begendiğin esyalar cok guzel, hayırlısıyla alın mutlulukla yasyın insallah canım
anam akannehir benim de var, çilekli :))arkadaşlar bu çekiliş olayı nedir?
merak ettim?
satan kişi silikon kek kalıpları da erirdi o zasan yüksek dereceli fırınlarda diye beni ikna etmisti
anaaammmmm silikon nihale erimiyo mu? :1shok:tavanın altına komple yapışmamış mı beynimden vurulmuşa döndüm :1shok:
uyarayım dedim, bilginiz olsun daha öncede ılık bisiler koymuşkum böyle bir şey olmamıştı ama direk ocaktan aldığım tavada bunu yaşadım,
arkadaşlar bu çekiliş olayı nedir?
merak ettim?
eve gidince bakayım şekercim ama herkesin bünye farklı dikkat etmek lazım :)
anam akannehir benim de var, çilekli :))
tobi papimsaolun canlarımm kusuz hala konusmyoruz elbet geccek barıscaz ama cok kırdı benı
esmaa
ne olcak senın kaynın yıne kalbımı catırt ettırdı
gulcıncım sanal deıll gercekte 20 mılyon sınır bısey alıp yollucazz kk hatırası kalıcak hemdee
ne oldu anlatmamısısntobi papimsaolun canlarımm kusuz hala konusmyoruz elbet geccek barıscaz ama cok kırdı benı
esmaa
gulcıncım sanal deıll gercekte 20 mılyon sınır bısey alıp yollucazz kk hatırası kalıcak hemdee
bende istiyorum bu çekilişe katılmak
dc
oo kımler gelmış hosgledın nasılsın naptın
glccnn yılbası cekılısı
begendınmı sagouk bi ülke beyazzsağol canım.Almanyadaydık eşimle albume resımlerı atıcam akşam.Çok güzeldi ama ağlaya ağlaya geldik işlerden dolayı az kalabıldık offf çok güzel bir ülke çok begendık eşimle inşalah seneye tekrar gideriz ama yılbaşında daha güzel oluyormuş.Tatilden sonra işe başlamak işkence gibi
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
katılıonmu kız çekilişegünaydın kızlaropuyorumnanaktan
senin adın neydi kuzucumbende istiyorum bu çekilişe katılmak
yazdım yazdımbeni de yazın :):dance:
he bide seninde yazdımda adın neydigünaydınnnnnn
tobi papimsaolun canlarımm kusuz hala konusmyoruz elbet geccek barıscaz ama cok kırdı benı
esmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?