- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
cnm gecmiş olsn
niye dıdıstılerki ya
bukadar uzduler kadıncagızı
gulaycım cok gecmıs olsun cnm huzur nerdeyse orda olun cnm moralınızı bozmayın
esma yaa dedığım gıbı demı yaa baska koycak bı yerım olmayabılır o yuzden baza bana sart
gülay geçmiş olsun.. inşallah hayırlısıyla taşınırsınız da siz de rahat edersiniz...
evet evet benm baktıklarımda o kadarlahana dogtasta var oyle bi model, 7000TL gibiydi biz mobilya alırken canım
ama 7000 cok bence canım ya
anladm cnmgulaycım cok gecmıs olsun cnm huzur nerdeyse orda olun cnm moralınızı bozmayın
esma yaa dedığım gıbı demı yaa baska koycak bı yerım olmayabılır o yuzden baza bana sart
kız o attıgın gecelıkten kalmamışgülay geçmiş olsun.. inşallah hayırlısıyla taşınırsınız da siz de ahat edersiniz...
benim çevremde hep öle soruyorum hayrı diyorlar...ama ben olafı yediğime çok üzülüyorum eminim ben ona söylesem benimle konuşmaz...
bu bana söylenecek enson laf aslındaki nişanlımın alışverişini ben yaparım kendi paramla...bunları hiçbir zamn konuşmayı sevmem...bir damatlıktan bana bunu söylemesini hazmedemiyorummafoldumben
vay vay vayyy para var huzur var -tatlicadiarzu-yeskuş öle bi durumuzu var ev sahıbı 215 bın tlye evı satıyor
bakkaldan ogrendım megersem villa almış sarıyerde demek ondan stıyorr
Alıntı olmasın silicemkızlar günaydın alıntı yapmayın çünkü silicem...
okadr morallim bozulduki bunu kimseye anlatamadım..bir ara damatlık mevzusu çıkmıştı sormuştum sizede...benim ablalarımın hiçbiri damatlık almadı damatlar damatlıklarını kendileri aldılar..dün nişanlıma bunu söylediğimde mafoldumben bana bir damatlık alamıyormusunuz yani dedi resmen kalbim parçalandı...hiç konuşmadan eve geldim osöze karşıı....öle üzgünümkiii
geçmiş olsungünaydınlar kızlarrr
çook uzun bi süredir gelemedimde gelsemde yazamadım
neler oldu nelerr
kendi evimizde rahat edemeyip taşınmaya karar verdik kiraya çıkıorus hem köpeğimiz için hemde artık ne kapıcıyla ne yöneticiyle didişmek , muhattap olmak istemiorus
kayınvalidem bu yüzden kalp krizi geçirdi önceki gün anjuo (doğrumu yazdım bilmiorum) oldu ana damar tıkanmış oyyoyy ameliyat olmam diyo
gözlerim şiş iki gündür ağrıo yorgunluktan önceki sayfalarıda okumaya çalışıorum bi yandan :)
sizler nasılsınız napıosunuzz?
aman koydum orayadagünaydın kıslar...
zeynep güle güle kullan cicilerini...
life city canım sende öle.iyi günlerd ekullan inş.
ama bir konuda bilgilendireyim onlar deri değil deri görünümlü plastik .satıcı kız sölemişti.zaten yakından incelersen anlaşılıyor...
pıtırcık sen sitede el emekleri konusuna açsan bir knu.belki açmışındır canım ama orda bir çok insan görür ve bence harikalar ellerine sağlık.
reyhan yok öyle dusunme bak sizde nasıl adet erkek tarafı aldıgından
senöle dedın ya yanı yoksa parasında degılsın
aıleler olmasa konusturmaz alırsın bile
oda aılesi nden dolayı demiştir ıkınızde kendı acınızdan dusunun
bizimde ben kaca aldk bılmıyourm bi kısmını babamn kartından cektım
bi kısmını nakıt aldm ben verdim
alınganlk yapmayın aılelere yansıtmadan halletmeye calısın
aime selammmm, merhabbaaaaaaaaaaa, hoşgeldin canımmm ama geç geldinnn
iyice boşladın bak biziiii
okudumm yazdıklarını kuzenin gitmiş allah kavuştursun dim
projen de kolyalıkla biter inş.
sen iyimisin sağlığın sıhhatin keyfin yerinde mi???
ne cekilisi canim, fotograf makinenle aran nasilyılbaşı için çekiliş yapıcaz şimdiye kadar isimlerini yazdıranlar canım
hosbulduk böcük ben yokken evlenmedin degil mi :uhm:güle güle gıy
h geldın cnm bızde senı özledık
Şeniz
esma sen tasinicak misin canim?off bi ev buldm
günaydınlar kızlarrr
çook uzun bi süredir gelemedimde gelsemde yazamadım
neler oldu nelerr
kendi evimizde rahat edemeyip taşınmaya karar verdik kiraya çıkıorus hem köpeğimiz için hemde artık ne kapıcıyla ne yöneticiyle didişmek , muhattap olmak istemiorus
kayınvalidem bu yüzden kalp krizi geçirdi önceki gün anjuo (doğrumu yazdım bilmiorum) oldu ana damar tıkanmış oyyoyy ameliyat olmam diyo
gözlerim şiş iki gündür ağrıo yorgunluktan önceki sayfalarıda okumaya çalışıorum bi yandan :)
sizler nasılsınız napıosunuzz?
kızlar günaydın alıntı yapmayın çünkü silicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?