Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gulaycım cok gecmıs olsun cnm huzur nerdeyse orda olun cnm moralınızı bozmayın

esma yaa dedığım gıbı demı yaa baska koycak bı yerım olmayabılır o yuzden baza bana sart

gülay geçmiş olsun.. inşallah hayırlısıyla taşınırsınız da siz de rahat edersiniz...

kızlar günaydın alıntı yapmayın çünkü silicem...
okadr morallim bozulduki bunu kimseye anlatamadım..bir ara damatlık mevzusu çıkmıştı sormuştum sizede...benim ablalarımın hiçbiri damatlık almadı damatlar damatlıklarını kendileri aldılar..dün nişanlıma bunu söylediğimde mafoldumben bana bir damatlık alamıyormusunuz yani dedi resmen kalbim parçalandı...hiç konuşmadan eve geldim osöze karşıı....öle üzgünümkiii

cnm gecmiş olsn
niye dıdıstılerki ya
bukadar uzduler kadıncagızı

canım bizim ev en üst kat çatı aktı küçük odamızda yaptırın diorus aylardır kameralı kapı sistemi bile yaptırdılar onu yaptırmadılar bide köpeğimiz olduu için çok uğraştılar bizle bu ayda vermiyelimde yaptırana kadar dedik aramışlar kadıncaazı birsürü konuşmuş mahkemeye veririm sizi falan her seferinde terslemeler falan eşim ve ben yokken geliolar özlellikle son tartışma geçen perşembe oldu ondada fenalaşmış işte kriz geçirdiini öle anlamışlar uzun oldu biras ama :)

esma yaa dedığım gıbı demı yaa baska koycak bı yerım olmayabılır o yuzden baza bana sart

saol canım benim haklısın tabi bizde hükmümüz paramıza geçer sıkışalımda huzurlu olalım dedik gidiorus evimizden

gülay geçmiş olsun.. inşallah hayırlısıyla taşınırsınız da siz de rahat edersiniz...

inşallah canımcımm

reyhancım uzulme yaa bu erkekler oylee cnm benımde suan kalbım kırık kırılırmıyız kırılmazmıyız dusunmuyolarr ama benım bıldıgımde damatlık kız tarafı alır ama sızde ole demek

benim çevremde hep öle soruyorum hayrı diyorlar...ama ben olafı yediğime çok üzülüyorum eminim ben ona söylesem benimle konuşmaz...

lahana dogtasta var oyle bi model, 7000TL gibiydi biz mobilya alırken canım
ama 7000 cok bence canım ya
evet evet benm baktıklarımda o kadar

anladm cnm
gülay geçmiş olsun.. inşallah hayırlısıyla taşınırsınız da siz de ahat edersiniz...
kız o attıgın gecelıkten kalmamış
http://www.quelle.com.tr/tr/default/produkt-images/_w600_h510/1/4/5/1456180_I600_200047275711.jpg
bundanvar 8 tl

cnm dıorum ya erkekler oleee benımkı de bana neler dedı konusmuyorum konusuyorum ama sogukk kalp kırıolar ama farkında deıllerr sen yapsann ozaman anlıyolar farkına varıyolarrr

reyhancım benim bildiğimde damatlığı kız tarafı alır aslında..
tabi maddi olanaklarda etkili bu durumda yerine göre erkekte alabilir..
sanki çok önemli bişe yaa..kalp kırmaya değermi :teselli:

benim çevremde hep öle soruyorum hayrı diyorlar...ama ben olafı yediğime çok üzülüyorum eminim ben ona söylesem benimle konuşmaz...

cnm zaten sorun burda damatlıgı alıp alamamamkdegıl
duun seyınde cıkıyor böle seyler mutlaka
sen dekı yani ben parasında degılm ama aılem bizde
adet böle ya aklına almak gelmez
parasını ver ozaman gizli gizli sinirlendimheee

bu bana söylenecek enson laf aslındaki nişanlımın alışverişini ben yaparım kendi paramla...bunları hiçbir zamn konuşmayı sevmem...bir damatlıktan bana bunu söylemesini hazmedemiyorummafoldumben

kızlar dünde okadr mutlu günümdeydimki..gelinlik provam vardı giydim bitmişti çok güzel oldu+sonra ev anahtarlarımızı aldık üzerine buda tuzu biberi oldu..

bu bana söylenecek enson laf aslındaki nişanlımın alışverişini ben yaparım kendi paramla...bunları hiçbir zamn konuşmayı sevmem...bir damatlıktan bana bunu söylemesini hazmedemiyorummafoldumben

reyhan yok öyle dusunme bak sizde nasıl adet erkek tarafı aldıgından
senöle dedın ya yanı yoksa parasında degılsın
aıleler olmasa konusturmaz alırsın bile
oda aılesi nden dolayı demiştir ıkınızde kendı acınızdan dusunun
bizimde ben kaca aldk bılmıyourm bi kısmını babamn kartından cektım
bi kısmını nakıt aldm ben verdim
alınganlk yapmayın aılelere yansıtmadan halletmeye calısın

yeskuş öle bi durumuzu var ev sahıbı 215 bın tlye evı satıyor
bakkaldan ogrendım megersem villa almış sarıyerde demek ondan stıyorr
vay vay vayyy para var huzur var -tatlicadiarzu-
Alıntı olmasın silicem

Son düzenleme:
geçmiş olsun
inşallah yeni evinizde hayırlı olur canım

aman koydum orayada
demek kimse beğenmii

herkese günaydın bu arada
bu sabahta geç kaldım
nasıl uyumuşum nasıl uyumuşum valla deliksiz
hamam iyi geldi herhal
nese ben poğça almaya gidiom
gelirim yine
çüsss

bencede ya kucuk ayrıntılara takılmamak lazım
bızde suan kımse o adet bu adet demıyo
kımsede yanaşmıyo bıseye
aılem gelcek aılelerımız gelcek bu ay sonu falan
konusulcak
sonra gıdıp bız beğenıp bız oderız yetısemezsek onlar yardım eder
kucuk seyler ıcın kendını uzme
bırlıkte alabılırsınız

esma ondada değilim ben bişekilde alırım o dağmatlığı kart borç v.s.babamda alır oda sorun değil..onun verdiği tepki ve cevap okadr çirkindikii yıkıldım resmen diyemezmiydiki ölemi olsun ben alırım veya sen konuş adetiniz böyleyse biz alırız yani daha yumuşak konuşması gerekir diye düşünüyorumki ben onlardan hiç bişey istemedim masraf olmasın diye..fakat bunn karşılıında bana yapılana bakmafoldumbenbakalım bugünki tepkisi hangi yönde olacak

Herkese günaydinlar...
Nasilsiniz? Umarim keyifler yerindedir....

Pashminacim özür dilerim canim :-( cok haklisin ama sebeblerimi acikladim ve gecerli olduklarini düsünerek affiniza siginiyorum mafoldumben

yılbaşı için çekiliş yapıcaz şimdiye kadar isimlerini yazdıranlar canım
ne cekilisi canim, fotograf makinenle aran nasil hosuna gitti mi ben en son burada iken almistin bir tane

güle güle gıy

h geldın cnm bızde senı özledık
Şeniz
hosbulduk böcük ben yokken evlenmedin degil mi :uhm:

esma sen tasinicak misin canim?

Gülaycim cok gecmis olsun kayinvalidene....

kızlar günaydın alıntı yapmayın çünkü silicem...

Canim üzme kendini ya, erkek milleti iste bazen düsünmeden konusuyorlar kafamçokkarıştı

Kizlar bu arada yoklugumda kuzenimi gezdirirken bir dükkan kesvettim. Fransiz bir magaza, almanyada yeni gördüm bende türkiyede varmidir bilemiyorum ama cok güzel ve cok orijinal ürünleri var yalniz bir o kadar da tuzlu
sizlerle resimlerini paylasmak istiyorum...

Rende

Süpürge ile Kürek

Pastalik

Toast makinesi

Sekerlik

Su kaynaticisi

Sekerlik

Bulasik Fircasi

Yumurtalik

Yaglik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…