Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

elmasekerı ben aylardır yemek yapmadım desem artı hıc cakmam ne etsem dıe evlenınce senden öğrenırım
sımdık sen tıyoları al

tamam canım anlatırım ben sana ama su ana yemekleri iyi bi ogrenmem lazım, corba meze falan yapıyorumda ana et yemekleri sebze pek yapamıyorum

bakam

posette tavuk olurmu

kız tümevi duzersın ama isteıgın gıbı olmaz

günaydın

olabilir canım ya, daha once yapmadım ama posete illaki butun tavuk koymasam olur dimi, yani but yada iste fileto falanda koysam olurmu? içine sebzede mi koyuyoruz

ben bezelye koyuyom patates
but koyuyum ufak ufak

günaydın kızlar..
gülaycım cok geçmiş olsun..
reyhancım haklısın bide hassas dönemsiniz ama nişanlınada hak ver bence bide önceden deseydin keşke
esma evin mutfak ve banyosu gercekten harika işallah gönlünüze göre bulabilirsiniz..
bende üşütmüşüm 2 gündür yatıyorum bugün biraz düzeldim mecbur işe geldim

delüüüüü kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

günaydin burcucum a.s.

hoşgördümm kuzummmm Şeniz

burcu çekiliş yapıoz gircenmii
aime çekiliş yılbaşo çekilişi
makinamla aram çok ii:)

ya gülsün kesin gircem demişmiydi yaa
dün gece aklıma geldide?

yalnız daha bu gün ayın 1 i
1 ekim daha çok yok mu kuzucuklarımm

aıme nan 2010 deıl belkı 2011 de ancak evlenırıız benımkı bekler mı blmem ama cok pahalı hersey

bendensin sende desene canim =))))) hayirlisi canim... seven adam bekler elbet niye beklemesin

aime cok guzel
skerlık kurek
kac euro

canim simdi almanyadaki fiyatlari aklima degil, sitesinden baktim sekerlik 28 €
küreklik ise 30 €

aime canım nedir bu firmanın ismi, fransız demişsin ama

firmanin adi "Pylones" .... almanyada sadece iki magazalari varmis, yani daha yeni yeni taniliyor... ama dedigim gibi cok pahali :sinifsinif:

burcum sımdıden kım kıme yapcaz sadece yılbasında yollucsaz hedıyelerııı

anladım canım, cok soruyorum ama simdi bana ayrıntılı bi anlatırmısın sos falanda yapıyormusun salcalı falan yoksa oylece tavuk ve sebzeleri direk posete dolduruyormusun hic susuz sossuz?

ben şöle yapıyorum
salcalı sos ıcıne baharatlar yada
tuzot atayom
alta patateslerı koyuym poşe bu sosa patesleride atıyorum
sonra bezelye sonra tavukta sosa gırıyor
sorna azcık sos posetede dokuyorum

aıme nan lafın gelışı dedım nan ayy ınş beklemeyızkı benımkı beklıycek gıbı deıl

esma yok cnm deıl

elmasekerım et sevmedığım ıcın hıc yapmadım mıdem bulanıyo ama bılıyorum özellıkle kıymaya dokunamam bıle :bbo: sebze yemeklerıne bayılıyorum ve bılıyorum
pırasa kabak patlıcan bamya turlu barbunya bezelye off hastsıyım

canım bu mağaza kanyonda var... adı da karınca.. çok orjinal şeyler var gerçekten ama pahalı tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…