cnm bi önceki sayfada link verdimesma bu sıtenın mağazası nerde netten baktım ama bulamadım
aıme evlendım bı denede cocum var :ecrin_bebek:
günaydın kızlarr neler kaçırdım kimbilir günlerdir..
biri bana önemli olayları özet geçebilir mi ne var ne yok
bu gün evdeyim akşam üstüne kadar...
pazartesi evisime dönüyorum hayırlısıylaa...
günaydın kızlarr neler kaçırdım kimbilir günlerdir..
biri bana önemli olayları özet geçebilir mi ne var ne yok
bu gün evdeyim akşam üstüne kadar...
pazartesi evisime dönüyorum hayırlısıylaa...
aimecim o ekmek kızartma makinası falan onların aynılatrını istanbulda calyon mu ne bir alışveriş mağazası vardı orda görmüştüm kuzucum çokkk beğenmiştim fazlasıhla orjinal tam benlik. ama normallerden azıcık tuzluydular...
cnm cok ıyı anlıyorum seniesma ondada değilim ben bişekilde alırım o dağmatlığı kart borç v.s.babamda alır oda sorun değil..onun verdiği tepki ve cevap okadr çirkindikii yıkıldım resmen diyemezmiydiki ölemi olsun ben alırım veya sen konuş adetiniz böyleyse biz alırız yani daha yumuşak konuşması gerekir diye düşünüyorumki ben onlardan hiç bişey istemedim masraf olmasın diye..fakat bunn karşılıında bana yapılana bakmafoldumbenbakalım bugünki tepkisi hangi yönde olacak
bakamesma
diğer topike resim koydum cici..
posette tavuk olurmuaime canım nedir bu firmanın ismi, fransız demişsin ama
birde kimse bana yardım etmeye calısmadı yemek konusunda
tabiki esmy haric tesekkur ederim esmy a.s.
evet haklısın canım, rus salatası yapıcama ma iste ana yemek olayını bilemedim bir etli bir tavuklu bulmam lazım
kız tümevi duzersın ama isteıgın gıbı olmazkıslar o doğtaş moilyaları sadece model bakmak için sordum yksa evet çok pahalılar bende farkındayım.
7.000 tl ile ben tüm evimi hemde tam istediğim gibi düzerim valla.
günaydıngünaydın herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?