- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kız dunde yazdımnasıl begendın neresıne gittinAlmanyanın hangi köyündesin aimecim.Almanyada herkeste tupper var ya plastık kaplardan herşey plastık kaplar iyi de oluyor toparlıyor herşeyı.Birde tupperların kuruyemış tabakları çok guzel kuruyemışler dolu oluyor kapatıyorlar mısafır geldıgınde dolpatan çıkar koy ekstra poşetı aç tabaga koy derdi yok bende çok ıstıyorum tupperlardan
işte lila bu
kız dunde yazdımnasıl begendın neresıne gittin
yanı şöle oluyo
banyo ve wc ye gırerken
dişi ve erkek seytanın serrınden koru rabbım gıbı
yada besmele cekmek
unuttum dun sanırm
girerken heraldewc de dua okumakmı anlamadım
mm köy gıbı mı benmgıttım yer köy gıbı degıldı orda bile sıkıldmcanım okuyamadım kı dün nette sorun vardı kassele gittik orda kaldık lichtenauye gittik orda da kaldık oralar da köy:)çok beğendım çok temiz bir ülke ve çok ağaçlık yeşil var ama geçrekten sakın bır ulke temız bır ulke en hoşuma gıden ise pazar gunlerı her yerın kapalı olması ve sakın bır gun geçirmek gürültü yok türkiyedekı gibi herşey düzenli yılbaşında tekrar gitcez inşalah
Nihalcimm evet ben de buna bayıldım canım arkadaşım, tam da üstüne göre olmuş bihterin
markası bulan olamadı hala yaNihalcimm evet ben de buna bayıldım canım arkadaşım, tam da üstüne göre olmuş bihterin
evett cnmcmm yaa bıze yakısmazmı acabaaa
girerken heralde
mm köy gıbı mı benmgıttım yer köy gıbı degıldı orda bile sıkıldm
ondan sordum
kızlar bihterin geceliği arzu kaprolmu neymiş
gercı esıyle gıtmesı ayrı ınsanınCanım kassel köy değil ama lichtenau köymuş ama tabı kı burdakı köyler gibi değil ben çok begendım çok güzel eğlendık büyük lunapark kurulmuştu oraya gittik çıplak adam heykelı va rkercules dıye oraya gitik çok güzel geçti tadı damagımızda kaldı ondan yılbaşçında hem daha eğlencelı olur dıye o zaman gidicez inşalah sen nerye gitmiştin
kızlar bihterin geceliği arzu kaprolmu neymiş
buyrun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?