Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yanı şöle oluyo
banyo ve wc ye gırerken
dişi ve erkek seytanın serrınden koru rabbım gıbı
yada besmele cekmek
unuttum dun sanırm

işte buna bayıldımmmm

işte lila bu
kız dunde yazdımnasıl begendın neresıne gittin

işte lila bu

kız dunde yazdımnasıl begendın neresıne gittin

canım okuyamadım kı dün nette sorun vardı kassele gittik orda kaldık lichtenauye gittik orda da kaldık oralar da köy:)çok beğendım çok temiz bir ülke ve çok ağaçlık yeşil var ama geçrekten sakın bır ulke temız bır ulke en hoşuma gıden ise pazar gunlerı her yerın kapalı olması ve sakın bır gun geçirmek gürültü yok türkiyedekı gibi herşey düzenli yılbaşında tekrar gitcez inşalah

wc de dua okumakmı anlamadım
girerken heralde
mm köy gıbı mı benmgıttım yer köy gıbı degıldı orda bile sıkıldm
ondan sordum

sabah işe gelirken bakırköyde çok hoş bişiy gördüm.
şu vestelin yeni çıkan hani 15 dk çamaşır yıkıyan modelini tanıtmak için,incirli caddesine bir taraftan bir tarafa ip germişler.üzerinede bir sürü çamaşır asmışlar.işte kot,tshirt,gömlek falan ortadada makinanın reklamı var.çok tatlı olmuştu...

girerken heralde

mm köy gıbı mı benmgıttım yer köy gıbı degıldı orda bile sıkıldm
ondan sordum

Canım kassel köy değil ama lichtenau köymuş ama tabı kı burdakı köyler gibi değil ben çok begendım çok güzel eğlendık büyük lunapark kurulmuştu oraya gittik çıplak adam heykelı va rkercules dıye oraya gitik çok güzel geçti tadı damagımızda kaldı ondan yılbaşçında hem daha eğlencelı olur dıye o zaman gidicez inşalah sen nerye gitmiştin

gercı esıyle gıtmesı ayrı ınsanın
ben duseldorf
kızlar bihterin geceliği arzu kaprolmu neymiş

aferın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…