ben şöle yapıyorum
salcalı sos ıcıne baharatlar yada
tuzot atayom
alta patateslerı koyuym poşe bu sosa patesleride atıyorum
sonra bezelye sonra tavukta sosa gırıyor
sorna azcık sos posetede dokuyorum
aıme nan lafın gelışı dedım nan ayy ınş beklemeyızkı benımkı beklıycek gıbı deıl
esma yok cnm deıl
elmasekerım et sevmedığım ıcın hıc yapmadım mıdem bulanıyo ama bılıyorum özellıkle kıymaya dokunamam bıle :bbo: sebze yemeklerıne bayılıyorum ve bılıyorum
pırasa kabak patlıcan bamya turlu barbunya bezelye off hastsıyım
hehe bi ilki gerçekleştirdikpıtır kınadaaa dugunde resım cekıl heeee koyarsınnn gorururuzzz bız gecende pıtırla goruntulu konusma yaptıkk
tamam hycanla bekliyorum bana kim çıkacak diyeeeeeeeeee
kaç kişiyiz şu an listedee?
he bizden kaçmazsen böle bi yandan da magazin haberlerini takip edion die güldüm
oo ilerletmişsinizpıtır kınadaaa dugunde resım cekıl heeee koyarsınnn gorururuzzz bız gecende pıtırla goruntulu konusma yaptıkk
[
aime almayada olup tupperı olmayan varmı kuş
hehehe bi tafın acık kalmışRüyamda istanbula gitmişim alışveriş yapıodum bi uyandım saat çalıo konyadayım kalk kalk işe git rüya bile sana çok dedim-tatlicadiarzu-
meraba kızlar cmt. kınam var ama netten gördüğüm kadarıyla sağnak yağışlı olcakmış bide dışarda yapıcam ben. mafoldumben hangi saatler arası yağıcağını görebiliyomuyuz biliyomusunz?
vardir elbet kizsehirde oturanlarin cogu günlük alisveris yaptiklari icin böyle saklama kabina mabina fazla ihtiyac duymuyorlar
bi bizim gibi köyde oturanlar ihtiyac duyuyor...
darkangel ınş yağmaz demeyımde ınş hayrılısı olur cnm uzulme belkıde yağmaz
bende ruyamda wc de dua okuamadım dıe kabus gordum
dün sanırım gırerken okumayı unuttum mu ne cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?