Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pıtır kınadaaa dugunde resım cekıl heeee koyarsınnn gorururuzzz bız gecende pıtırla goruntulu konusma yaptıkk

ben şöle yapıyorum
salcalı sos ıcıne baharatlar yada
tuzot atayom
alta patateslerı koyuym poşe bu sosa patesleride atıyorum
sonra bezelye sonra tavukta sosa gırıyor
sorna azcık sos posetede dokuyorum

sagol canım guzl bi alternatif tavuk yaparsam bunu yapıcam, birde et yemegi bulayımda gelecek kişi hamile sorucam ona tavuk yada et yemiyorsa ona gore yapıcam

bende kıymaya dokunuyorum ama ete kesinlikle dokunamıyorum, ama biri pişirirse yerim cokacimcoook

Kizlar bu arada kendime Tupperin Antartika serisini aldim, coktan beri istiyordum, sonunda alabildim....

Resimleri internetden aldigim icin net cikmamislar kusura bakmayin....

4 x 400 ml
2 x 800 ml
1 x 1,3 ltr.
1 x 600 ml.

biz alisveris yerlerine biraz uzak kaldigimiz icin mecbur önceden alip dondurmak zorundayiz, bu tupperler cok güzeller o bakimdan....

birde bu saklama kaplarini aldim, ama ceyizime saklarmiyim yoksa annememe hediye ederim belli degil....

aıme gule gule kullan cok guzeller

elma sekerı ben et yerım aslında ama kıyma asla
etıde ızgarada severım ve pırzola yerım
yemekte hayatta yıyemem
etlı nohut yapabılırım ama köfte yapamam gıbı hazr alırm artık onuda:lepi:

Rüyamda istanbula gitmişim alışveriş yapıodum bi uyandım saat çalıo konyadayım kalk kalk işe git rüya bile sana çok dedim-tatlicadiarzu-

meraba kızlar cmt. kınam var ama netten gördüğüm kadarıyla sağnak yağışlı olcakmış bide dışarda yapıcam ben. mafoldumben hangi saatler arası yağıcağını görebiliyomuyuz biliyomusunz?

Rüyamda istanbula gitmişim alışveriş yapıodum bi uyandım saat çalıo konyadayım kalk kalk işe git rüya bile sana çok dedim-tatlicadiarzu-
hehehe bi tafın acık kalmış

yaa oylemı yağmaz inş

vardir elbet kiz sehirde oturanlarin cogu günlük alisveris yaptiklari icin böyle saklama kabina mabina fazla ihtiyac duymuyorlar
bi bizim gibi köyde oturanlar ihtiyac duyuyor...

Almanyanın hangi köyündesin aimecim.Almanyada herkeste tupper var ya plastık kaplardan herşey plastık kaplar iyi de oluyor toparlıyor herşeyı.Birde tupperların kuruyemış tabakları çok guzel kuruyemışler dolu oluyor kapatıyorlar mısafır geldıgınde dolpatan çıkar koy ekstra poşetı aç tabaga koy derdi yok bende çok ıstıyorum tupperlardan

off ya bide sağnak yağmur ara ara yağar hep okadar hazırlık boşamı gidicek çok moralim bozuldu:gitme:

darkangel ınş yağmaz demeyımde ınş hayrılısı olur cnm uzulme belkıde yağmaz

bende ruyamda wc de dua okuamadım dıe kabus gordum
dün sanırım gırerken okumayı unuttum mu ne cok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…