Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcucum senın vardırr aklındaa bısıler anlat bakımm

BENİ ANLAYANLARA KUCAK DOLUSU SELAM...

AY SULFAT BANADA ÖLE OLURDU OKULDA O YÜZDEN BURADA İLK DENİLDİĞİNDE DÜŞÜNDÜM BİRAZkaydirigubbakcemile3

AYRICA TARİH BENCE UYGUN ÇÜNKİ KISLAR ÇALIŞMAYANLAR VAR ÇALIŞIP PARASI LMAYANLAR VAR.O YÜZDEN YILBAŞINA RAHAT RAHAT ZAMN OLSUN Kİ HERKES RAHAT ETSİN...

şu klavyemin basmayan tuşlarını yerlerinden sökcem.
bi de kocca kocca yazmışım gı...

Çok üzgünüm çoook

esmammm ben alırım büyük zevkle canım arkadaşımm:1hug:
düşünüyorum kime almak isterim diye liste başı çeken isimler var elbette ama kimseyi kimseden ayırt edemem kiiii hepinizi seviyorum :kedi:
mersii

bakın ben esprili hediyelerimi yazayım
lahana cıkarsa:= koca alcam şişme
nihal cıkarsa= farugun robotunu hep yanında olsam
mandılıne = kırmızı olan her hangi bşey
böcük cıkarsa_= bugun bahsettıgı takımları alam bari onada
sinay cıkarsa=depremden uzak bir ev
yazmalı sanada yaptıgın guzel mamaları koyman ıcın bir tabak
bunlar saka tabi

şu klavyemin basmayan tuşlarını yerlerinden sökcem.
bi de kocca kocca yazmışım gı...

Çok üzgünüm çoook

KIZ sende anlamadın bak
bizde dıyozki cekılısı sımdı yapcaz hedıyeyi zamanında kım kıme alcak bılınsın

mersii

bakın ben esprili hediyelerimi yazayım
lahana cıkarsa:= koca alcam şişme

bunlar saka tabi

hiyyy çok alındım valla buna.
aşk olsun ben seni en değerli yerlere yazmıştım kalbimde.
kız ben koca delisimiyim.
demek dertleşmelerim böle algılanıyor.
aşk olsun..

ama esma alırsanda bana göstermeden alma ben öle herkesi beğenmem .standartlarım varkaydirigubbakcemile2

Efferim güzel fikir

burcu fikrini merak ettim 10/10 daki

Topiğe hareket geldi yeniden :1rolleyes:
Ayyy sallamaz mıyız caniko, ama senin kadar orjinal parlak fikirlerimiz olmuyor akannehir Bizim de 6 ekim nişan yıldönümümüz :roflol:

şekerparelerim fikrim var şöyle ki...
ayın 10 u cumartesi gününe denk geldiğinden aşkım evde...
tümüyle kalplerden oluşan bir tabak hazırlayıp kalp peynirler ekmeklere sürülmüş reçeller falan artık fotosunu çekerim hazırlayıp yatağa götürücem :kedi:
benim fikirler bu sene biraz erotik oldu :roflol::roflol::roflol: ban yemeyelim birde :roflol:
muhtemelen akşam için o plan yapacaktır. o yüzden süpriz bir akşam yemeği hazırlamam mümkün değil öünkü o evde o gün. a.s bende akşam artık ne yaparsan bitiminde beyaz jartiyer takımımı çorağplarıyla birlikte giyip duvağımı takıcam :kedi: gelin ayakkabılarımıda giyicem öyle çıkıcam karşısına süpriz fikirlerim böyle :kedi: birde burdan mevsimlik mont aldım içinede ben yanında yokken seni ısıtsın diye yazıcam not :kedi: ama genede orji fikir gelen varsa patlatsın uygulaması benden :lepi:

öyle olsun esma hanım :dilcikar:
bana göre bir şey bulamadın demek bende sana alırım diye yırtınıyorum burda :mymeka:

ay şaka kuşum hani sana kısmet bulalaım diye esprili hediye dedım ama
[

burcu senı yazcaktım ama sen cok orjınalsıin bana cıakrsan bılemem ne alcam:hulya:

cnm ya ole deme sımdıden sevıyom cok tatlı bal gıbı de böle dersen daha cok kacarsın

oyy canım en kötü bişiy.
Rabbim yardımcın olsun.
olmayınca olmuyor işte alışılmıyor demk.

kızlar bende katılabilirmiyim yılbaşı çekilişinee opuyorumnanaktan

burcucum fikrin süpermiş canım kaydirigubbakcemile5

elisam canım sewdiin seni koruyup kolluyorsa inan bi sorun olmuo biz aynı evde yaşıorus düşün benim eşim bi tane bu konuda:)

arkadaşlar itiraf.com dan alıntıdır. çok duygulandırdı beni bi adam yazmış bebeişleri olmuyomuş

Pes ettim gülüm ben Kaçıncı bu? Kaçıncı hayal kırıklığı? Kendi arzularımı içime gömdüm, senin üzüntüne dayanamıyorum. Her seferinde umutlanman, heyecanlanman, testler, gün gün takip, iğneler, tahliller, git-gel soğuk hastane odalarına, o bekleyiş ve sonrasında yıkılışın... Değer mi be gülüm, gelse hayalini kurduğun yumuk bebe değer tabi de... Gel vazgeçelim bu sevdadan pes ettim ben, sen bana yetersin. Bana sen lazımsın.

ay şaka kuşum hani sana kısmet bulalaım diye esprili hediye dedım ama
[

burcu senı yazcaktım ama sen cok orjınalsıin bana cıakrsan bılemem ne alcam:hulya:

senağlama işte şimdi üzüldüm demek benim çıkmamı istemiyorsun...
herkes böyle düşünürse beni kimse istemez pıtır beni sil madem kuzucummm :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…