Çok alıntıı yaptımm hepsii gitti bakk mafoldumben
Elisa bacım üzülmee yaa :1hug:
Bak Beta bacına 2 elti bide kayınvalide ile oturuyorr...
Ama hiç oralıı bile değill :dilcikar:
Çok sık gidip gelmiyorum bile arada kayınpeder laf sokuyoo çokta umrumda olmuyor tabii :umursamaz:
Çok samimi olmaa sana en büyük tavsiyem buulmaz:
Burcuu cadısıı seni sevmeyenn ölsünn Şeniz Ben alırım sana orjinal marjinall bişeylerr opuyorumnanaktan
Olmadıı otururr kendim yaparımm zemuszemus
Lahanaa cadısıı bit kadardaa olmasınn kızz kargodaa kaybolurr kaydirigubbakcemile3he valla ya .bu süslüler adını çıkardı valla senin.
yksam ben çıktım burcuya mesela jartiyerini giiyip gelcek değil ya kuşum bana değil mi amakaydirigubbakcemile3
karşı tarafın beğenmesi çok öenmli benim için ,
insanın gönlüne göre bişiy olsun bit kadar olsun
burcu cadısı kurban olsun sanaaaŞenizŞenizŞeniz
he valla ya .bu süslüler adını çıkardı valla senin.
yksam ben çıktım burcuya mesela jartiyerini giiyip gelcek değil ya kuşum bana değil mi amakaydirigubbakcemile3
burcum fikir muhteşam akşam yemek planından sonra olanı kopya çektim:jeyyar:
bugun 2.ayımız
oh bee topik eski havasında
şekerparelerim fikrim var şöyle ki...
ayın 10 u cumartesi gününe denk geldiğinden aşkım evde...
tümüyle kalplerden oluşan bir tabak hazırlayıp kalp peynirler ekmeklere sürülmüş reçeller falan artık fotosunu çekerim hazırlayıp yatağa götürücem :kedi:
benim fikirler bu sene biraz erotik oldu :roflol::roflol::roflol: ban yemeyelim birde :roflol:
muhtemelen akşam için o plan yapacaktır. o yüzden süpriz bir akşam yemeği hazırlamam mümkün değil öünkü o evde o gün. a.s bende akşam artık ne yaparsan bitiminde beyaz jartiyer takımımı çorağplarıyla birlikte giyip duvağımı takıcam :kedi: gelin ayakkabılarımıda giyicem öyle çıkıcam karşısına süpriz fikirlerim böyle :kedi: birde burdan mevsimlik mont aldım içinede ben yanında yokken seni ısıtsın diye yazıcam not :kedi: ama genede orji fikir gelen varsa patlatsın uygulaması benden :lepi:
öyle olsun esma hanım :dilcikar:
bana göre bir şey bulamadın demek bende sana alırım diye yırtınıyorum burda :mymeka:
Ayy ne güzell nicee 2000 seneleree opuyorumnanaktanburcum fikir muhteşam akşam yemek planından sonra olanı kopya çektim:jeyyar:
bugun 2.ayımız
Al bacım all Şenizay bu cekılıs herkesı alıngan ettı heee
onemlı olan hatıra kalmasııı
beta sana canlı kelebek alıcmm hehe
anaa sende böyle düşünme sakıınn :) ama kabul et içimizde en orjinal firikleri olan sensinn.. en ince deyayları düşüne sensin, tabiiki sana hediye almak daha zor olcak, ama tabiiki bir o kadarda zevkliiii opuyorumnanaktan
sende küsüp gitme sakın hee mafoldumben
he bide çıkmanı istememek değilde bence hemen aklına bişi gelmedi esmanın :))
bende saka yapyıom yaaaaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar: Öle dedin işte
Ayyy ben snein kalbini bilmez miyim, ne amaçla söyledin biliyorum. Şaka yaptım kuşum yaaa. Ayyy bugün çeyziciler alınma günü ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3
don alam kebeleklihe yaa bır bır ne konuşuyonuz kayntıyonuzz CADIARZU
Al bacım all kelebekli herşeyi severimm benn :kedi:
neneneEsmoşş kızz sen bana çıkarsann bak sana neler alıcamm :jeyyar:
kız yoalrım senihe valla ya .bu süslüler adını çıkardı valla senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?