arkadaşlar itiraf.com dan alıntıdır. çok duygulandırdı beni bi adam yazmış bebeişleri olmuyomuş
Pes ettim gülüm ben Kaçıncı bu? Kaçıncı hayal kırıklığı? Kendi arzularımı içime gömdüm, senin üzüntüne dayanamıyorum. Her seferinde umutlanman, heyecanlanman, testler, gün gün takip, iğneler, tahliller, git-gel soğuk hastane odalarına, o bekleyiş ve sonrasında yıkılışın... Değer mi be gülüm, gelse hayalini kurduğun yumuk bebe değer tabi de... Gel vazgeçelim bu sevdadan pes ettim ben, sen bana yetersin. Bana sen lazımsın.
ama bugun nıye herkez beni yanlıs anlıyor ıh banasenağlama işte şimdi üzüldüm demek benim çıkmamı istemiyorsun...
herkes böyle düşünürse beni kimse istemez pıtır beni sil madem kuzucummm :gitme:
arkadaşlar itiraf.com dan alıntıdır. çok duygulandırdı beni bi adam yazmış bebeişleri olmuyomuş
Pes ettim gülüm ben Kaçıncı bu? Kaçıncı hayal kırıklığı? Kendi arzularımı içime gömdüm, senin üzüntüne dayanamıyorum. Her seferinde umutlanman, heyecanlanman, testler, gün gün takip, iğneler, tahliller, git-gel soğuk hastane odalarına, o bekleyiş ve sonrasında yıkılışın... Değer mi be gülüm, gelse hayalini kurduğun yumuk bebe değer tabi de... Gel vazgeçelim bu sevdadan pes ettim ben, sen bana yetersin. Bana sen lazımsın.
offf ya ALLAH yardımcın olsun
cnm anne bile diyemiyorum.. çok az demişimdir bu zamana kadar..
baştan sevemedim ve bu şekilde devam ediyor.. böyle olmasını hiç istemezdim..
nişanlımda bu durumdan etkileniyor tabiki ilişkimizde..
senağlama işte şimdi üzüldüm demek benim çıkmamı istemiyorsun...
herkes böyle düşünürse beni kimse istemez pıtır beni sil madem kuzucummm :gitme:
AMann ne çok çenenizz varr bır bırr konuştunuzz bitmedi gittiii :dilcikar:
AMann ne çok çenenizz varr bır bırr konuştunuzz bitmedi gittiii :dilcikar:
aY CNM CEKTI
Oyyy arkadaşım alınırmış da :teselli: Sen bana çık çok isterim valla, senin kadar olmasa da orjinal şeyleri seviyorum ben de kaydirigubbakcemile5
kızlar 10 günüm kaldı düğünüme
ama ben hiç heyecanlı değilim.. daha çok hüzünlüyüm..
kayınvalidemi sevemedim.. sevemiyorumda..
onla aynı şehirde hatta aynı apartmanda yaşayacağımı düşündükçe içime daral geliyor..
senağlama işte şimdi üzüldüm demek benim çıkmamı istemiyorsun...
Oyyy arkadaşım alınırmış da :teselli: Sen bana çık çok isterim valla, senin kadar olmasa da orjinal şeyleri seviyorum ben de kaydirigubbakcemile5
hediyeleşmede bana çıkarsan kurabiye yollarım işte ucuza yırtarım sırnaşık şeysırnaşık şey
he yaa bır bır ne konuşuyonuz kayntıyonuzz CADIARZUkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he bunlardan biride benim...
sana kelebekmi alsam yoksam
aloo senne gaz verıyon hıhhhh
ben öle demek ıstemedım bikerem
kuzuşummmm :1hug:
güzelcim benim orjinalliğim aşkıma sevdiğime yoksa hemcinsime orjinal bir şey yaptığımı hatırlamıyorum... Hani öyle dışlamayın beni orjinal diye. en basit armağana cici bir notla renklendiririm sadece cici cici paketlerim olur biter... :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?