Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

AMann ne çok çenenizz varr bır bırr konuştunuzz bitmedi gittiii :dilcikar:

of yaa ne kötü Allahım aratmasın mafoldumben

senağlama işte şimdi üzüldüm demek benim çıkmamı istemiyorsun...
herkes böyle düşünürse beni kimse istemez pıtır beni sil madem kuzucummm :gitme:
ama bugun nıye herkez beni yanlıs anlıyor ıh bana
senbana cok cok orjınal bişey bulcam kız sana
yeterki cık

mafoldumben

cnm anne bile diyemiyorum.. çok az demişimdir bu zamana kadar..
baştan sevemedim ve bu şekilde devam ediyor.. böyle olmasını hiç istemezdim..
nişanlımda bu durumdan etkileniyor tabiki ilişkimizde..
offf ya ALLAH yardımcın olsun

herkes böyle düşünürse beni kimse istemez pıtır beni sil madem kuzucummm :gitme:

Oyyy arkadaşım alınırmış da :teselli: Sen bana çık çok isterim valla, senin kadar olmasa da orjinal şeyleri seviyorum ben de kaydirigubbakcemile5

adamın karısına olan aşkı çok hoşuma gitti bu adamın bebeği olmuyo diye karısının üzerine kuma getirenlere ders vermesi lazım

canım en güzel günlerin üzülme sakın..
daraltma içini hepimizin başına gelebilirdi..
sadece mesafeni koru
isterlerse soğuk gelin desinler duyma..
herşey senin elinde inşAllah..
üzülme nolur ya şu en güsel bir daha ele geçmeyecek günlerini böyle geçirenlere içim parçalanıyor:gitme:

anaa sende böyle düşünme sakıınn :) ama kabul et içimizde en orjinal firikleri olan sensinn.. en ince deyayları düşüne sensin, tabiiki sana hediye almak daha zor olcak, ama tabiiki bir o kadarda zevkliiii opuyorumnanaktan

sende küsüp gitme sakın hee mafoldumben

he bide çıkmanı istememek değilde bence hemen aklına bişi gelmedi esmanın :))

Oyyy arkadaşım alınırmış da :teselli: Sen bana çık çok isterim valla, senin kadar olmasa da orjinal şeyleri seviyorum ben de kaydirigubbakcemile5

kuzuşummmm :1hug:

güzelcim benim orjinalliğim aşkıma sevdiğime yoksa hemcinsime orjinal bir şey yaptığımı hatırlamıyorum... Hani öyle dışlamayın beni orjinal diye. en basit armağana cici bir notla renklendiririm sadece cici cici paketlerim olur biter... :1rolleyes:

elisssam şimdi okudum canım kayınvalidenle aranda neler geçti bilmiyorum biliyorsun bu günlerde uzak kaldım netten... hiçde sevmiyorum bu mevzuları keşke herkes içten olsa samimi olsa. sende bir ana baba evladısın nedir bu üste gelmeler bilmiyorum... ınşallah tahmin ettiğin gibi kötü gitmez herşey... yanıltır seni...

aloo senne gaz verıyon hıhhhh
ben öle demek ıstemedım bikerem

:dilcikar::dilcikar: Öle dedin işte

Ayyy ben snein kalbini bilmez miyim, ne amaçla söyledin biliyorum. Şaka yaptım kuşum yaaa. Ayyy bugün çeyziciler alınma günü ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3

papicim öyleyse beni çeken arkadaş bana söylerse ona yardımcı olucam bu konuda... :)))

gitmiyorum bir yere merak etme :) şaka yaptım ama birazda üzüldüm tabi endişe edilerek değil heycanla hediye alınanlardan olmak isterdim:) tıpkı benim alacağım kişi için duyduğum heycan gibi...

Hediye ne olursa olsun önemli olan nasıl duygularla gönderildiğidir. büyüğü küçüğü olmaz. Cici bir Aşk romanı alıp içine sizin aşkınıza benzettim... diye kendi el yazısıyla yazılmış bir not cici bir paket beni havalara uçurur be kuzum:) düşünsene sanal bir ortamdan gelen hediyeyi... ne kadar keyifli..
ki daha evvel taa almanyadan aimem bitanem bana cici bir armağan yollamıştı ve esracığım bir karaf yollamıştı onları asla unutmayacağımmm....

Çok alıntıı yaptımm hepsii gitti bakk mafoldumben

Elisa bacım üzülmee yaa :1hug:
Bak Beta bacına 2 elti bide kayınvalide ile oturuyorr...
Ama hiç oralıı bile değill :dilcikar:

Çok sık gidip gelmiyorum bile arada kayınpeder laf sokuyoo çokta umrumda olmuyor tabii :umursamaz:

Çok samimi olmaa sana en büyük tavsiyem buu lmaz:

Burcuu cadısıı seni sevmeyenn ölsünn Şeniz Ben alırım sana orjinal marjinall bişeylerr opuyorumnanaktan
Olmadıı otururr kendim yaparımm zemuszemus

he valla ya .bu süslüler adını çıkardı valla senin.
yksam ben çıktım burcuya mesela jartiyerini giiyip gelcek değil ya kuşum bana değil mi amakaydirigubbakcemile3
karşı tarafın beğenmesi çok öenmli benim için ,
insanın gönlüne göre bişiy olsun bit kadar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…