hahaha hoşgelmiş kardeşiinnn hihoyyyt
bizede gelsin bizedeeee :1hug:
KIZ BIZEDE ugrsınn heee nıkı neymuss
bugün aldığım çeyizlerimmmm :) salata maşası, kek kalıbı ve şekerlik
yaw ayağınıza gelcek paketler daha iyi diilmii :)
bakıınn kağıt peçeteyi ne güzel yapmış :) peçete halkasına gerek yok, çikolata yeter :)
ahahah gezerken gene size göre bişi buldum, özellikle böyle şekilli şeyleri yapmayı seven burcuyaa ve uğur böcüğüne göre :)
mantar veee uğur böceğ i:)))))
kıs biz bilcez zaten alcamız kişi bilmeyecek.
bir mesajımda anlaşılsa dişimi kırcam...
mersii
bakın ben esprili hediyelerimi yazayım
lahana cıkarsa:= koca alcam şişme
lahanam, sayende koptum gülmekten yaa, çok yorgundum bugün ayın 1i ya.he valla ya .bu süslüler adını çıkardı valla senin.
yksam ben çıktım burcuya mesela jartiyerini giiyip gelcek değil ya kuşum bana değil mi amakaydirigubbakcemile3
karşı tarafın beğenmesi çok öenmli benim için ,
insanın gönlüne göre bişiy olsun bit kadar olsun
:)))))))))yok anacım hediyeleride ben alayım
kargoyada ben vereyim
siz totonuzu büyütün aaaa
topluom işte halletçem
kafamı çorba ettiniz
AY BEN ANLADIM
bu çatlaklar dayanamayacaklar.
bak varya eğer 10 ekimden önce yapılırsa ve de çekilişler birbirinide gizliden sölenirse ben gelir topikte bunu yapanların ayaklarına sıkarım.
bide alır bavulumu çekilişten çıkarım.
ben de bu yüzden beklemedeyim canım , listenin şu hali ok de(ki galiba tanımadığım 1-2 kişi vardı ama olsun o kadar da sorun değil şu haliyle) tanımadığım birileri daha girerse listeye huzursuz olurum ben. neyse 10una kadar bekleyelim bakalım nolcek :))ben yabancı derken erkek ten bahsetmedim pıtır.
topik dışından falan dedim.
valla açık açık diyim hiç paylaşımım olmayan,tanımadığım birinede hediye almak istemem açıkçası onun iüçün dedim.
canım ben listenin gidişatına bakaciiim zemuszemusbuket densem
elisa
erva
gasoline
kundera
mulberry
nefesim
ycycyc
minik
bunlardan giren yokmidir
canım benim :teselli: anlıyorum seni.. anne-baba kaybı çok zor ama insanoğlu gülüm ya, alışıyorsun işte ne kadar zor da olsa..bugun annemın 6 ayı bıttı ne cabuk ya sankı dun gıbııı alısamadım kı ben onun yoklugunaa:çok üzgünüm:
güle güle kullan şeker :) çok tatlılarbugün aldığım çeyizlerimmmm :) salata maşası, kek kalıbı ve şekerlik
bende yapatrım bunu çok kolayyyy :lepi:
nasılda bilirmiş hemen söylermiş burcu yapar die:roflol:
bakın bini dinleyin
hemen organizayonu yapıyorum
onaylayanlar beri gelsin o şekilde yapalım
1. aşama
herkes pıtıra mail adresini ve posta adresini atıyor özel mesajdan
2. aşama pıtır katılan herkesi topluyor (burada öncen mail adresi vermemiz çekilişe katılacağımızın da teyiti olmuş oluyor bir anlamda)
3. aşama
pıtır 10 ekimde katılacaklar listesini sonlandırıyor (yanlış anlaşılma olmasın diye son listeyi buraya yazıyor)
4. aşama
pıtır kuraları çekiyor (kura çekerken 1den atıyorum 22 kişiysek 22ye kadar herkesi yazıyor sonra 1 diyip kağıdı çekiyor karşısına çıkan kişinin adını yazıyor)
5. aşama
pıtırcım burası sana biraz zor gelebilir herkese kurada kimin ona çıktıını özel mesajla bildiriyor
6. aşama
pıtır herkese toplu mail atıyor
herkesin adresinin bulunduğu
7. aşama
hepimiz hediye alacağımız kişinin adresini kendimize çekiyoruz
ve son aşama hediyelerimizi alıp kargoluyoruz
kargo günü yılbaşından 5 gün falan önce olsun bence
ki burada hediyelerimizi açıp konuşabilelim değil mi :)))
Toprağımm canımm günaydınlarr olsunnn Şenizkk nın en güzellerine günaydın
hayırlı cumalar kızlar böcük geleneksel duasını eder bizde amin deriz yine bekliyoruz
bugunun dünden daha iyi olması ümidiyle...
toprağımm canımm günaydınlarr olsunnn şeniz
bugun annemın 6 ayı bıttı ne cabuk ya sankı dun gıbııı alısamadım kı ben onun yoklugunaa:çok üzgünüm:
cok erkencısın masallahKonuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
BaŞıYaZMaLıKıZ
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile3
bu saatte ayaktayım :kedi:
kocacıkımı uğurladıktan sonra mide yanmasından uyuyamadım:gitme::gitme:
herkese hayırlı sabahlar olsunn bugünde böyle olsunnnn akannehirakannehirakannehir
ben de mantıklı buldum bu şıkları..
gunaydınkk nın en güzellerine günaydın
hayırlı cumalar kızlar böcük geleneksel duasını eder bizde amin deriz yine bekliyoruz
bugunun dünden daha iyi olması ümidiyle...
heheyt ay bılmemkiçekiliş hızlanmış
yalnız neden herkes Esma ya cıkmak istiyor ben bişiymi kaçırdım ozman bende esmaya cıkım hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?