bencede 8.yarısma
sulfatım ya aslında bunlar bana göre çok klasik şeyler aslında ama ben beğendim ya, 2-3 parça olarak bence kullanabilirsin hiçbişey bulamazsan mudodan falan. ama 5 parça fazla ve ağır olur bence
Ne yapıyonuz kızlar, buralar boş yine bugünlmaz:
Dünkü misafirleri atlattık, güzel bi akşamdı. Veee veee tahmin edin ne getirdiler ayyyy yine BORCAM kötükedihüso 5. oldu yaaaa, yeteeeeeerrrrrrrrrrrrrr
Bugünkü misafirlerim biraz daha ağır toplar. Amcam, yengem ve kızlar gelcek. Annem de birazdan gelir yardıma. Arkadaşım da aradı müsaitsen bugün sana gelmek istiyorum diye. Öğretmen kız, h.sonu diye. Yok dedim bugün de misafir var yarın da :bbo:
Sandalyeden düştüm sabah küçük ayak parmağının yan tarafı fındık gibi şişti, oturdum ağladım acımdan. Dün de tavadan yağ sıçradı kızgın, bi parmağı komple yaktı. Ne oluyoorrr bu ara yaaaa
Dünkü misafirleri atlattık, güzel bi akşamdı. Veee veee tahmin edin ne getirdiler ayyyy yine BORCAM kötükedihüso 5. oldu yaaaa, yeteeeeeerrrrrrrrrrrrrr
Bugünkü misafirlerim biraz daha ağır toplar. Amcam, yengem ve kızlar gelcek. Annem de birazdan gelir yardıma. Arkadaşım da aradı müsaitsen bugün sana gelmek istiyorum diye. Öğretmen kız, h.sonu diye. Yok dedim bugün de misafir var yarın da :bbo:
Sandalyeden düştüm sabah küçük ayak parmağının yan tarafı fındık gibi şişti, oturdum ağladım acımdan. Dün de tavadan yağ sıçradı kızgın, bi parmağı komple yaktı. Ne oluyoorrr bu ara yaaaa
Pembe çanta istiyorum opuyorumnanaktanne alcan kuzum benım cnm cıkmıstı alana kadar hersey etıkt puanı cok snır
bende leptop aldımm sekerım sıra ıpone de:)
bugün çeyize aldım bunu:)
aşkım çok yumurta severde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?