- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar ben savasamadım yenıldımm gıttım konusmayaa ılk tektık yolda esmalara gıdene kadar kavga ettık bagırdık cagırdıkk dedıgımı dedım ıçımde kalmadı rahatladımm sonacıma esmalara gıttık benım surat asıkk bı ara esma ıle suat balkondaydı o sırada gel yanıma otur dedı benımkı bendee gıtım oturdum yanamı sevdıg sarıl barısalım dedı sarılmam uzen sensın sen sarıll gonlumu al dedım dsarıldı sonra gs yenıldı sınırlıyken pek yanına gıtmedım sonacıma kalktık yoldaa sana deger vermesem aıleme sokmazdım senın aılenle tanısmazdımm senı sevıyorumm neden sacma sapan trıplere gırıyosunn dedı ben senden baskasını gormuyorum falan dedı sadece ole konusa konusa barıstık ıyıyız sımdı ama ben ıcımdekılerı solemesydım patlardım soledım yuzune karsı rahatladımm
başıyazmalıcım karalahana yazınca aklıma geldi
bugün ben de optimum ve carrefour berbardolara baktım
dün de palladium bernardoya bakmıştım
pembe tonunda olanlardan var
ha bu arada bugün ykmde de gördüm ama yine kırmızı siyah olan setten değildi be kuşum
resmen bitmiş
sorry((
canım anladığım kadarıyla şerit şerit örülmemiş..başlangıcından belli olduğu kadarıyla birbaşlanmış..tersinden de baktım gördüğüm kadarıyla bana birlikte devam etmiş gibi geldi:hulya::hulya:
papi örgu bırlıkte devam etmış cnm
bıkac şiş kullanarak yapılmışş
hevın bende senı cok özledım mıdem kötü cıkmak zorunda kaldım
pufı daha da mutlu ol ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?