Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

papi örgu bırlıkte devam etmış cnm
bıkac şiş kullanarak yapılmışş

hevın bende senı cok özledım mıdem kötü cıkmak zorunda kaldım

pufı daha da mutlu ol ınş

pufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok sevındım adına cnmmmmm yaa superrr inss hersey super ınss hep mutlu olursunn

kızlar ben savasamadım yenıldımm gıttım konusmayaa ılk tektık yolda esmalara gıdene kadar kavga ettık bagırdık cagırdıkk dedıgımı dedım ıçımde kalmadı rahatladımm sonacıma esmalara gıttık benım surat asıkk bı ara esma ıle suat balkondaydı o sırada gel yanıma otur dedı benımkı bendee gıtım oturdum yanamı sevdıg sarıl barısalım dedı sarılmam uzen sensın sen sarıll gonlumu al dedım dsarıldı sonra gs yenıldı sınırlıyken pek yanına gıtmedım sonacıma kalktık yoldaa sana deger vermesem aıleme sokmazdım senın aılenle tanısmazdımm senı sevıyorumm neden sacma sapan trıplere gırıyosunn dedı ben senden baskasını gormuyorum falan dedı sadece ole konusa konusa barıstık ıyıyız sımdı ama ben ıcımdekılerı solemesydım patlardım soledım yuzune karsı rahatladımm

pufimmmm çok sevindim kuzummm
heycanla bekliyorum dönmeni canımm

elissam hadi kuzum sende alnının akıyla hallet şu işi kurtul canım arkadaşımmm

burcuözgecim bende biran önce atlatmak istiyorumm
stresten bi deri bi kemik kalıcam yoksa :)
çünkü herşeyi kafama takıp dert ediyorum kendime

bugün banyo setimi aldım

acaba bulabilir miyim internette bilmiyorum fotolarını

bu arada elisacım amaneyn hiçbişicin kalmadı çoh heyejanlı

nihalcim kuşum iyi olmanıza sevindim
ama ben olsam bi daha döneceğim sözler vermezdim

bak şi
mdi bugün görüşünce lafını yemiş oldun
bi daha ben olsam sittin sene senin restini görürüm

başıyazmalıcım karalahana yazınca aklıma geldi

bugün ben de optimum ve carrefour berbardolara baktım
dün de palladium bernardoya bakmıştım

pembe tonunda olanlardan var

ha bu arada bugün ykmde de gördüm ama yine kırmızı siyah olan setten değildi be kuşum

resmen bitmiş
sorry ((

pıfişiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

ay süper sevibndim ya

bak gör artık herşey çok daha güzel olacak süpeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr :lepi:

bu arada çekiliş yapıyoruz len pufi
10 ekime kadar girer de görürsen haber ver katılcan mı katılmican mı

cnm ole oldu ama konusmamız gerekıodu 1 hafta bekleyemedımm gec gıttım zaten 4 te yoksa planımız farklıydı kahvaltı yapcaktık beraberrzaten 2 saat takıldımm 1 saatı hıc konusmadık sona mac bıttı kalktık yolda konustukk ıyıcee

sonra ark d.gunu nıe gıtmıyım suatlar gıtmese gıtmezdım sakasına takıldım anlamadan dınlemeden bagırdınn bı dınle sonra bagır falan dedıı

aslında bıraz haklı ama olsun cok kızdımm ve neler demedımm yuzunee ıcım rahatladı oh bee

Son düzenleme:
eh problem yoksa broblem yok nihalcim

rahatladın mı peku
yani iyi misin dadlum

bunebu ya katılıyorum canım..

barışmanıza sevindim ama keşke savunduğun şeylerde böyle kolay bırakmasan ipin ucunu..

anladığım kadarıyla ödün vermeyen bir sevdiğin var..

böyle alışırsa hep aynı devam eder dikkat et canımkaydirigubbakcemile

:sinifsinif::gitme:mafoldumben
evet ya resmen..

kısmetimde varsa rastlarım yine de umudumu kesmicem..

çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

edacım rahatladım evett cunku agırda konustum belkı bu yuzdenn gevsedımm

basıyazmalıkız evet ole oldu ama gıtmıcektım son anda konusmamız lazım dedım cunku olmuoo telden haftayada bulusamayabılırdık 2 hafta sogumasın ustunden ıstedım gıttım yapacagımıda yaptım son dak barıstıkk ama bu konu acılsa yıne derım d.gunumu beklıyorum gelmesın yınee trıplere gırıcem

hakkında hayırlısı olsun nihalcim

ama zor iş ha
görmeden falan hem de

amaaannn

papi örgu bırlıkte devam etmış cnm
bıkac şiş kullanarak yapılmışş

hevın bende senı cok özledım mıdem kötü cıkmak zorunda kaldım

pufı daha da mutlu ol ınş

evvett dediğiniz gibi sanırımm sağolun kızlar :hulya: biraz araştırmam lazım :))

Pufiiiiiiiii çok sevindim herşeyin güzel geçmesinee, inşallah bundan sonra btün hayatın böyle güzel geçer darısı başımızaa :)

bugünde halamın kızının nişanı vardı ondaydım bütün gün, topuklu ayakkabı tepesinde ayaklarım koptu resmen yaaaa :umursamaz:

Nihall iyimisin peki artık? inşallah bidaha üzülmezsinn böyle canımm :teselli:

Pıtırımmm düğündeki resimlerinizi görüdm arkadaşınla oraya yrum yazamadım burdan diyim, elbisende çok güzeldi amaaa gri pantolonlu halin muhteşemmm çok güzel olmuşsun maşallaahhh :)

papımm ıyım cnm suan ama barıstıgımızdan cok o ıcıme attıklarımı onun yuzune soyledıgım ıcınn rahatladım barısmamızda sevındımm ama yalan deıll cok sevıomm napımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…