- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
papişş yeşil elbie fıstık yeşili
lame ayakkabı
hani eklmeiştim ya burayaa
ne kadardı porlandda?
aaa benim kardeşimde dokuza gidio kızz evet geometri kitabı yokmşİyisi mi yataktan kovayım ben onu bugün kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim canımcım yaaa.
Kaç gündür çok yoğun kociş. 9. sınıflara geometri dersi konmuş. Bi arkadaşıyla kitap yazıyolar şimdi top yayıncılıktan çıkcak. Herif uyumuyor kaç günlerdir. Ptesi annem de kalcam ben kaydirigubbakcemile2 Yatağımda uyucam :sm_cool: Hiç eve gelmicek ptesi yayınevinde son düzeltmeleri yapcaklar salı kitabı teslim etcekler baskı için
Ohhh keyif yap bakalım sen de, arada sakinlik iyi oluyor yerimseniben
hahahahasulfata çıkan biri de ona borcam gönderirmişş
hadi bee ne zaman gelmiş benim neden haberim yokhttp://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...payla351al305m-yorum-yok-158.html#post9307330
kızlar biri eklemiş bakmak isterseniz..
bime gelen yemek takımı buydu açık haliyle..
tamam canımyok canım yaa vermek istememek değil şu anda veremiyorum çünkü nerede olacağım belli değil, bizim ev yeri müteahhite verildi kasım sonu taşınırsınız diyo adam ama kesin değil işte o yüzden ben kasımda yada aralıkta versem adresimi olurmu ?
harkaa görünüyoo, niye beğenmedin yaww bende muhteşem olmuşlar ellerine sağlıkkcokacimcoook
çookkk sağol böcüğümmm.. bigün gerçeğinide alırım inşallaahh :)))
nihaim nooldu gene yaa.. peki bişi sorcam arkadaşının doğum günü demişsin yaa kızmı arkadaşı ki bu kadar kızıyosun?
saol şekerpıtırım gule gule kulan
tenk youusaol canımmmmmopuyorumnanaktan
çok şık canım iyi günlerde takzemuszemus
canım çekti yaaa çok güzel görünüyooocokacimcoook
dün ruzgar carptı sanırım
mıdem bulanıyo sureklı başım ve kulağım ağrıyo:
hıc bısey yapasım yok
vakıtte gecmıyo yatıyom kalkıyom sureklı
sen napıyon
Kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldim
Sizi cokkkkk ozledim yaaaaa
Su anda istanbuldayım bahcesehir de, balayına gidemedik ama bikaç günlügüne buraya kactık ayrıntıları bir hafta sonra tek tek anlatıcam.
Ama herşey çok çok güzel gecti hicbirsey takmadım kafama ve harika gecti çok keyif aldım.
Sizi sevıyorum kızlar optum kocaman hepinizi
Su anda istanbuldayım bahcesehir de, balayına gidemedik ama bikaç günlügüne buraya kactık ayrıntıları bir hafta sonra tek tek anlatıcam.
Ama herşey çok çok güzel gecti hicbirsey takmadım kafama ve harika gecti çok keyif aldım.
elisaa 7 günün kalmıs akannehir akannehir
canım benim kesin görüsemeyiz dügününe kadar bi daha,
simdiden size ömürboyu mutluluklar dilerim,
o gün sizin gününüz olacak, sakın kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin,
hic birseyi kafanıza takmayın tamammı opuyorumnanaktan
dualarım seninle olcak canım Şeniz
günaydın kıslar....opuyorumnanaktan
başıyazmalım bugün girersen okursun canım dün bütün bakırköyde bildiğim sevdiğim züccaciyeleri senin için gezdim .
ilk bakırköy bieve gittim yoktu istediğin baharatlıklardan.
sonra işte çok sevdiğim bir yer var orda hep rastlardım,kıza sordum onlardan kalmadı dedi diğer çeşitlerin hepsi vardı ama.
buraya biev açıldığı içinde artık fabrikadan getirtme şansımız yk dedi.
şimdi bide almode bakacağım .inş bulabilirz...
olmazsa seferberlik ilan ederiz
hahaopuyorumnanaktan
canım anladığım kadarıyla şerit şerit örülmemiş..başlangıcından belli olduğu kadarıyla birbaşlanmış..tersinden de baktım gördüğüm kadarıyla bana birlikte devam etmiş gibi geldi:hulya::hulya:pembe ruj pembe imac vee pembe orkide :) çok uyumlu olmuşsunn :teytey:
kızlaarr örgüden anlayanınız varmı yaa?
bu atkı tek tek ince şeritler örülüp mü birleştirilmiş sizce, yoksa bütün olarakmı örülmüş?
hevincim güzel temennilerin için çok teşekkür ederim tatlım.
ewet sade ve sadece 7 günüm kaldı.. bende inanamıyorum kaydirigubbakcemile3
inşallah güzel bi şekilde atlatırım bende düğünümü :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?